Şimdi Ara

Kapıdan Ödeme Galaxy S3 (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Gaziantepten Spot Samsung Galaxy S3 siparişi verdim kapıda ödeme ile telefon:600 TL kargo:15 TL toplam 615 tl ye geldi acaba kargo görevsinin yanıda parayı vermeden kutunun içini kontrol edebiliyormuyuz.Sahte çıkmasın telefon.Bide kargoya 15 aldı fazla değilmi banamı fazla geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali4444 -- 21 Mart 2013; 0:32:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ali4444

Arkadaşlar Gaziantepten Spot Samsung Galaxy S3 siparişi verdim kapıda ödeme ile telefon:600 TL kargo:15 TL toplam 615 tl ye geldi acaba kargo görevsinin yanıda parayı vermeden kutunun içini kontrol edebiliyormuyuz.Sahte çıkmasın telefon.Bide kargoya 15 aldı fazla değilmi banamı fazla geldi.

o ürün spot falan değil. Dahili hafızasına bak toplamda 2,5 gb'tır.
    Güncellemelerine bak kesinlikle eskidir.
    İMEİ numarasına bak, kayıtlı olanla arkasında yazan farklıdır; hatta *#06# yaptığında bir değil iki tane imei numarası göreceksin
    daha anlatmamı ister misin?
    Çünkü aynı şey benim de başımda ve mahkemelik olacağız.
    Hangi siteden ya da adresten aldın acaba?

• quote:

Arkadaşlar Gaziantepten Spot Samsung Galaxy S3 siparişi verdim kapıda ödeme ile telefon:600 TL kargo:15 TL toplam 615 tl ye geldi acaba kargo görevsinin yanıda parayı vermeden kutunun içini kontrol edebiliyormuyuz.Sahte çıkmasın telefon.Bide kargoya 15 aldı fazla değilmi banamı fazla geldi.

O paraya muhtemelen imitasyon ürün alıyorsun. Görüntü S3 olur ama donanım ve yazılım leş çıkar. Parana yazık etme derim.
  • Hocam replika galaxy s3 almışsın sanırım. Çakmasındada android işletim sistemi var dikkat et. Piyasa değeride 300 - 350 TL
  • Arkadaşlar aldığım cihaz orjinal s3 satıcının dediğine göre ama imeil başka telefon ait yani yurt dışından kaçak gelme burda demek istediğimi acaba ptt kargo kapıdan ödeme ürünü kontrol ettiriyormu.Yani kontrol ettirmiyorsa onca para heba olmasın çakma falan çıkacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar aldığım cihaz orjinal s3 satıcının dediğine göre ama imeil başka telefon ait yani yurt dışından kaçak gelme burda demek istediğimi acaba ptt kargo kapıdan ödeme ürünü kontrol ettiriyormu.Yani kontrol ettirmiyorsa onca para heba olmasın çakma falan çıkacak.

Hocam orasını bilmiyorumda. Benim size anlatmak istediğim ürünü kontrol etme şansınız olursa. Eğer telefondanda anlamıyorsanız ayırt etmeniz zor olucak çünkü oda android işletim sistemli bir replika ve tüm özellikleri var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walter13 -- 21 Mart 2013; 2:08:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: walter13

quote:

Arkadaşlar aldığım cihaz orjinal s3 satıcının dediğine göre ama imeil başka telefon ait yani yurt dışından kaçak gelme burda demek istediğimi acaba ptt kargo kapıdan ödeme ürünü kontrol ettiriyormu.Yani kontrol ettirmiyorsa onca para heba olmasın çakma falan çıkacak.

Hocam orasını bilmiyorumda. Benim size anlatmak istediğim ürünü kontrol etme şansınız olursa. Eğer telefondanda anlamıyorsanız ayırt etmeniz zor olucak çünkü oda android işletim sistemli bir replika ve tüm özellikleri var yani.

Kargo zaten kontrol etmeme izin verirse replika olup olmadığını anlarım sorun olmaz ama işte kargocu kontrol ettirmiyorsa sıkıntı o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yanlış anlamada sen hangi dünyada yaşıyorsun? Kim sana orjinal S3 ü 600tl ye verir. Yahu hiç mi mantık yürütmüyorsunuz. Anlamıyorum insanlar bu bilgi çağında nasıl hala saf olabiliyor... Şunu da söyleyeyim sana; Kapıda ödeme yapılan ürünlerde adam parayı almadan sana kutuyu açmayı bırak, ELLETMEZ. Eğer sen bu ürünü alıp orjinal ürün aldığını sanıyorsan, kargocu eve geldiğinde parayı vermeden önce 2 bardak soğuk su hazırla. Parayı verirsen eğer o soğuk suyu kargo görevlisine de ikram et karşılıklı için. Afiyet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ıraktan aldım 1100 e mal olmuştu 600 liraya s3 olmaz geri gönder ürünü

• kapiyi ac ben almadim de geri gonder adama binsin kargo

• bırakın şark kurnazlıgını be birader git adam gibi al 600 tl s3 !! sonra aglıosunuz burda dolandırıldık diye
  • Ptt kargo kapıda ödemede kargocu kontrole izin vermez.

• Kardeşim böyle 100lerce site var. 600TL'ye adamlar orjinal s3 Satmış olsaydı bu gün herkes'te s3 olurdu sakın alma ben sipariş vermedim kuzenim vermiş dersin.
  • quote:

http://www.forumsanal.net/samsung-mobile/10924-sahte-samsung-galaxy-s3-nasil-anlasilir-dikkat-tuzaga-dusmeyin.html

okumanızı tavsiye ederim..

• offf ya offf ulan 600 tl ye s3 olur mu yahu. siz ne sanıyorsunuz. size göre adam çinden getirdim 25tl dese alırsınız. öyle ya çinde sizin kafaya göre herşey 1 tl ye üretiliyor.

neyse burada arkadaşlar acıklamaları yapmış gerisi sana kalmış. gelip ağlama burada ha
  • Yahu yabanvı ülkelerde bile en ucuz 900 tl
    S3 çok istiyorsanız 1100 liraya orjinal paralel ithalat satanlar var oralardan tavsiye ederim

• Hocam yapmayın etmeyin 600TL ye hosaf olmus ikinci el S3 bile vermiyorlar. Kargo gelince ben almadım dersiniz. 15Tl kargo cok fazla S3 ün kutusu kücük max 10tl almalılar.

• Bence yarın buraya "kazıklandım ne yapabilirim" diye konu açacaksınız... Geleceği mi görüyorum ne...
  • İstanbul'da cihaz kıtlığı var demi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.