Şimdi Ara

Kapıda ödemeli kargo hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşıma kolye göndermek istiyorum (daha doğrusu kolyeyi sattım) 15 tl bana ödemesi gerekiyor ama kapıda ödeme yapacak. Kargo + kapıda ödeme ücretini de o karşılayacak. Hangi kargoyla göndersem daha uygun olur?

Özet olarak kargo :

-Kapıda ödeme olacak
    -Alıcıdan 15 TL alacak

Hangi kargo şirketiyle göndersem daha uygun olur? Birde bu 15 TL benim hesabıma mı yatacak?

Orijinalden alıntı: The Day That Never Comes

Alıcı öyle istiyor

kapıda ödemeli alınca 15 lira senin hesabına yatmıyor . alıcı kargoyu alıp parayı verdikten sonra sen ertesi gün kargoyu gönderdiğin şubeye gidip adına gönderilen parayı alıyosun

Orijinalden alıntı: The Day That Never Comes

mng kargo felan aradım firma olmanız gerekiyor yoksa bu şekilde gönderemezsiniz diyor

Ptt'den gönderebilirsin fakat posta hesabın olması gerek olsa bile para 3-4 gün sonra geçer hesaba bir sürü uğraşırsın almak için..
    Daha Fazla Göster
  • Ptt kargo haricinde hiç bir firmayla kapıda ödeme şeklinde kargo yollayamassınız...Öncelikli olarak kapıda ödemeli kargo yollayabilmeniz için sizin ya kendi adınıza yada firmanız adına düzenlenmiş fatura bilgisi ve yapacağınız sözleşmeyle ilgili kargo yükümlülüklerinide kabul etmeniz gerek ki
    Bunun haricinde yaptığınız sözleşme gereği kargo 10 lira ile 4990 tl arasındaki sizin için müşterinizden tahsil edeceği para miktarına sizden kesinti yapacaktır...Şuan bildiğim kadarı ile 4990 tl için 14 lira kesinti yapmakta kargo bedeli hariç..Çünkü 5 bin tl ve üzeri alışverişlerde devlet bankayı aracı kılma zorunluluğu koymakta...
    Şimdi ptt kargoya gelince pazartesi günü gidersiniz ben kapıda ödemeli kargo göndermek istiyorum dersiniz personel sizden bir billgi ister ve kargonuzu karşı tarafa paranızı almadan ne teslim eder nede açtırır...parayı en geç 1 hafta normalde 3 gün içersinde hesabınıza yatırır...
    Başka merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışacağım..Hayırlı satışlar

• aresmars A kullanıcısına yanıt
    İşte bir kolyeye nasıl fatura keseceğim :( firma felan değilim ki ben :D o en son dediğiniz olay faturasız oluyor mu acaba?
    yok şimdilik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.