Şimdi Ara

kapı içerden kilitliyse disardan açılırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
21.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler önemli bir için içerden kilitleyip anahtarı yuvada bıraksam dışardan anahtar girermi o yuvaya ?

• Ne kapısı olduğuna bağlı oda kapısı mı,yoksa dış kapı mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çelik kapı ev kapısı bildiğiniz anahtar içerdeyken dışardan açılmıyorsa sorun yok sağolun ben kaçar
  • Sana kendim surekli yaptıgım bir yontem anlatıyım iç taraftaki dik şekilde cevir anahtar bu sekilde dursun | dik olcak sekilde diger anahtar girdigi zaman kilit donmez anahtar girer ama donduremez butun kilitlerde ise yaradı suan icin :D elinde fazla anahtar varsa test edebilirsin unutma hic bir zaman egilmiyecek dik duracak anahtar

Elveda Elizabeth :$
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarrbay26

Eğer dediği çelik kapıysa anahtar içerdeyse dışardan açamazsın.

açılır ben açıyorum olay şu şu şekil eğer 2 anahtarda düzse dışardan soktugun anahtar yuvadakini itliyo ve içerdeki anahtarın hafif bi kısmı dışarı çıkıyor bu şekilde dışardan takılan anahtarla kapı açılabiliyor şahsen ben bizim evin kapısını en fazla her türlü 15-20sn zorlayarak açabiliyorum(çelik kapı) anahtar düzse zaten normal kapı açar gibi açıosun hiç bi fark yok

Orijinalden alıntı: JeiCeei

evet beyler önemli bir iş için içerden kilitleyip anahtarı yuvada bıraksam dışardan anahtar girermi o yuvaya ?

çok sakat bi soru olmuş
    Go Long, Go Deep, Go State!
  • anahtar üzerinde takılıysa açamazsın.

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Anahtar sesi duyduğun anda çek elini şeyinden ve bilgisayarda klasörleri geziyormuş gibi yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: JeiCeei

lan eminmisiniz basılmayalım :D

bazen bizim kapı arkada anahtar takılı olmasına rağmen açılıyor
  • Fermuardan işi görütmeye çalış. Kapı sesi duyduğun anda hemen ellerini klavyenin üstüne koy ve başka sayfaya geç. Başka sayfa derken dh nın konu dışına mesaj atar gibi bir pozisyon olabilir mesela. Salt google olmasın çakarlar. Birde içeri girdiklerinde süt dökmüş kedi gibi ekrandan kafanı kaldırmaz bir halde olma oda yakayı ele verir. Gayet normal bir şekilde hoşgeldiniz merhaba falan yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.respect -- 18 Eylül 2011; 17:06:39 >

Orijinalden alıntı: mr.respect

Fermuardan işi görütmeye çalış. Kapı sesi duyduğun anda hemen ellerini klavyenin üstüne koy ve başka sayfaya geç. Başka sayfa derken dh nın konu dışına mesaj atar gibi bir pozisyon olabilir mesela. Salt google olmasın çakarlar. Birde içeri girdiklerinde süt dökmüş kedi gibi ekrandan kafanı kaldırmaz bir halde olma oda yakayı ele verir. Gayet normal bir şekilde hoşgeldiniz merhaba falan yap.

Çoktan gazeteleri serip koşmaya baslamıstır

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Anahtar sesi duyduğun anda çek elini şeyinden ve bilgisayarda klasörleri geziyormuş gibi yap.

SESLİ GÜLDÜM :D

• işlem tamam sıkıntı yok
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.