Şimdi Ara

Kapana ters girdim lastikler patlamadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
18.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nispeten küçük dişli ve tekerin kapana denk gelen dişlerin eskimiş ve eksik olduğu bir kapandan aracımın 4 tekeri de geçti fakat allahtan hiçbiri patlamadı fakat gizli delinme olmuşmudur diye endişeleniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 24 Eylül 2018; 22:2:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kaç ay önce her zaman kullandığım sokağın başına koymuşlar gece vakti fark etmedim. Lap diye girdim ön 2 teker geçti ve durdum. Tabi bir şok hali indim hemen kontrol ettim. Hiç bir şey olmamıştı. Neyse geri geri çıktım biraz ilerledim gene kontrol ettim. Gene bir şey olmamıştı. Bu da böyle bir anımdır
    Yapay Zekanın Yanıtı

Kapana Ters Girdim, Lastikler Patlamadı

Araba kullanırken bir kapana rastlamak sıkıntılı bir durum olabilir. Ancak her zaman lastiğin patlamasıyla sonuçlanmayabilir. İşte kapana ters girdiğinizde lastiklerinizin patlamaması durumunda neler yapabileceğinize dair bazı bilgiler:

• Sakin Kalın: Panik yapmayın ve arabadan sakin bir şekilde çıkın.
    • Lastiklerinizi Kontrol Edin: Lastiklerinizde herhangi bir delinme veya hasar olup olmadığını kontrol edin.
    • Stepneyi Takın: Lastikleriniz patlamamışsa ancak hasar görmüşse stepneyi takmanız gerekebilir.
    • Bir Lastik Tamircisine Gidin: Lastiklerinizde hasar yoksa bile, bir lastik tamircisine giderek kontrol ettirmeniz önerilir. Kapana girmek lastiğin iç yapısına zarar vermiş olabilir.
    • Profesyonel Yardım Alın: Lastikleriniz patlamışsa veya ciddi şekilde hasar görmüşse, profesyonel yardım almanız gerekir. Bir çekici çağırarak aracınızı bir tamirhane veya lastikçiye götürebilirsiniz.

Kapana Giren Lastik Tamiri

Kapana giren bir lastiğin tamiri, hasarın derecesine bağlıdır. Küçük delikler veya kesikler genellikle tamir edilebilirken, daha büyük hasarlar lastiğin değiştirilmesini gerektirebilir.

Kapana Giren Lastikler Patlar mı?

Kapana girmek her zaman lastiğin patlamasıyla sonuçlanmaz. Ancak kapana ters girmek lastiğe zarar verebilir ve uzun vadede patlamasına neden olabilir. Bu nedenle, kapana girdikten sonra lastiklerinizi kontrol ettirmek ve gerekirse tamir ettirmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tas devrinde 2 teker yok muydu hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravo artık sizde bir Gangsta'sınız
  • Runflat lastikleri hiç bir kapan patlatamaz polislerin yola attığı kapan bile
  • Kapanların %80 i göstermelik duruyor.

• Bir kaç ay önce her zaman kullandığım sokağın başına koymuşlar gece vakti fark etmedim. Lap diye girdim ön 2 teker geçti ve durdum. Tabi bir şok hali indim hemen kontrol ettim. Hiç bir şey olmamıştı. Neyse geri geri çıktım biraz ilerledim gene kontrol ettim. Gene bir şey olmamıştı. Bu da böyle bir anımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Prometheusx

Bir kaç ay önce her zaman kullandığım sokağın başına koymuşlar gece vakti fark etmedim. Lap diye girdim ön 2 teker geçti ve durdum. Tabi bir şok hali indim hemen kontrol ettim. Hiç bir şey olmamıştı. Neyse geri geri çıktım biraz ilerledim gene kontrol ettim. Gene bir şey olmamıştı. Bu da böyle bir anımdır
    Ben de kapanlı yerden düz bir şekilde çıkarken kamyon geldiğini gördüm, yol verme maksadı ile geriye doğru hareket ettim (Çünkü çıkarsam kamyonla kafa kafaya geleceğiz ve birbirimize yol verme şansımız yok), o ara çıktığım kapanı unuttum. Tak diye vurdu araba durdu olduğu yerde. Hasar yok tabii.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bi anlık dalgınlıkla sağ iki tekerle kapandan geçtim. Sol taraftakiler kırıktı. Lastik patlamadı. 1 senedirde bi sıkıntı yaşamadım. Arac jetta. Lastiklerde yokohama kış lastiğiydi.

• Vay arkadaş herkesin tekerleri taştan heralde. Ben 2009da armoni park otoparkından ters çıktım 4 lastik birden mefta oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nguas

Runflat lastikleri hiç bir kapan patlatamaz polislerin yola attığı kapan bile
    Güldürdün

• quote:

Orijinalden alıntı: okanclskn

Vay arkadaş herkesin tekerleri taştan heralde. Ben 2009da armoni park otoparkından ters çıktım 4 lastik birden mefta oldu.
    Son gördüğüm kamyonun lastiklerinin de helvasını yiyorlardı ben geçerken

• patlaması lazım bir daha geçin
  • Tanıdık geldi mi acaba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

patlaması lazım bir daha geçin
    ahahahhah sesli guldugum sayili yorumlardan hahahahahhahah

• Normalde patlamaması rahatsız etmesi gerekir. Ama bazılarını öyle bir yapıyorlar ki üstünden yanlışlıkla bir yaya geçse ayağını delecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir kere kapanlı sokağa girip aracımı parketmiştim yani kapanın sivri ucu bana değil ileriye doğru bakıyor.

İşimi bitirdikten sonra parkettiğim yerden geri çıkarken sokakta kapan olduğunu unutmuşum geri geri kapanın üstünden geçtim arka 2 tekere baktım sağlamdı :)

• 30.000 kmde üzerinde Primacy 3 bulunan Astra K aracımla ben ters girmedim ama kapanmayan bir kapana girdim benim yönümde. Sol arka lastiği değiştirmek durumunda kaldım. Dişleri yırtıldı.
  • Araç modeli yazanlar neden yazıyor anlamıyorum. Konu kapan ve lastik, ha kamyon olur belirtirsin. Performans olur belirtirsin.

Jetta ve Astra K lastik patlatmıyormuş kapanda mı diyeceğiz? Nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Araç modeli yazanlar neden yazıyor anlamıyorum. Konu kapan ve lastik, ha kamyon olur belirtirsin. Performans olur belirtirsin.

Jetta ve Astra K lastik patlatmıyormuş kapanda mı diyeceğiz? Nedir?
    Evet öyle diyeceksin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.