Şimdi Ara

Kapali otoparka dadanan kediden nasil kurtulunur (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
295
Cevap
3
Favori
14.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

    Hahahahah ama imzama yazmadim arabamin modelini. Hem de donanim paketine kadar :(
    o görmemişlikten değil, teknik forumlarda adettendir; donanımı yazarsın imzana ki bir sorun için yardım istediğinde insanlar tek tek sormasın ekran kartın nedir, arabanın modeli nedir diye. aa bende de o model var sıkıntısı şudur diyebilsin maksat.

    arabamı kedi çizdi demek de görmemişlik değil tabi, ona da hak vermiyorum.

    bence senin çözümün profil resminde hocam. köpek beslemek zor olur şimdi otoparkta ama arada bir havlayan köpek sesi olsa işe yarayabilir, kediyi uzak tutabilir. komşular da insan ise eğer, anlatırsınız durumu mamasını suyunu kapı önüne sokağa dışarı koyarlar herhalde. eşek değillerse artık.
  • şu kedi taraftarlarını da anlamıyorum, neymiş efendim kediden zarar gelmezmiş, ufak çizik sorun edilmezmiş.

    yaw adam her hafta pasta cila yapmak zorunda mı ? ben olsam çizen kediyi görsem kovalarım şahsen, insanın malına zarar veren hayvanı kovmaya hakkı vardır, bu konuda boş duyar kasanlar trollük olsun diye yapıyor anladığım kadarıyla.
  • Iste onu anlatmaya calisiyorum..
    Ben arabama surekli pasta cila yaptirmak zorunda degilim. Yikattigim aksamin sabahinda kaputtan bagaja kadar pati izleriyle de binmek zorunda degilim. Otopark, kedi bakmak icin uygun bi yer degil. Hem kedi icin tehlikeli hem de arabalara az ya da cok zarar veriyor. Hayvansever biriyim, uygun yerlerde tabi ki sokak hayvanlari beslenir, kulube yapilir vs. Ama bu olay ulkemizde hayvan koruma terorune dondu artik. Bu kadar cok bakmak isteyen de alsin evinde baksin otoparkta bakana kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amma da büyümüş! Kedi köpek spreyleri var. Kediler motosikletler için büyük beladır. Selesi yumuşak geldiği için yatarlar hatta yatmakla kalmaz sele derisini yirtarlar. Bu spreylerden sıkıldığında bir daha gelmez.

    Not: Evde kedim var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın ağaç altına çekersin kuşlar pisleyince onlara bahane bulursun. ağaç reçinesi akar ağaçlara söversin. kardeşim bu dünya biz insanların tapulu malı değil. elin aşınmaz ya her gün temizle arabanı madem rahatsızsın ama sakın canlılara zarar vermeyi aklından bile geçirme.
  • Yav çiziyor nereye çizmiyor kaputun yarısı kedi tırnak iziyle dolu. tavanda orda burda çizik var.Branda tarzı birşey serin.Yada sirkeli bez koyun.Telefon değil bu bişey olsa koymaz ama bişeylerden kısıp alıyoruz bu arabaları.Kimse şimdi hede hödö yapmasın duyar kasmasın yok onun hakkı yok şunun hakkı yok görmemiş yok bilmemne.Trafikte araba geriye kaydırınca kornaya abanan insanlarsınız boş caz yapmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musluk Suyuu -- 14 Ekim 2019; 11:43:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arabaya ve diğer 2-3 arabaya köpek dadanmıştı, kaputa çıkıp yatıyordu.

    Sprey falan işe yaramadı, 1 yıl boyunca arabayı evin önüne koyamadım, sonunda çetesi ile mahalleden gitti kurtulduk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim anlatamiyorum galiba
    Arabayi disari koysam ne olursa olsun sorun degil.
    Ama kapali otoparkin amaci arabanin guvenli ve temiz kalmasi.
    Sokaklar benim tapulu malim degil ama o otopark benim tapulu malim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 14 Ekim 2019; 11:46:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Öncelikle mesajımı mobil sürümden yazdığım belli. Mobil sürümde mesajın altında imzalar görünmüyor. Haliyle imza kısmına neler yazdigının bir bilgisi bende yok.

    İkincisi bir mahallede hayvan besleyen biri şikayet edildi diye, şikayet edilenin, şikayet edene balicileri musallat edip, ona zarar verdirdiği de pek mantıklı ve makul değil. Benim inanmadığım şey bu.

    10-15 köpeğin, insanlara zarar verme eğiliminde olması karşısında elbette bir çözum ve önlem düşünülmeli (Şayet durum bu şekilde ise tabi ) Bundan bahsettiniz mi ? Hayır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    “Duyar kasanlarin kapinlarinin onüne yemek koymak lazım ki hayatı paylaşmayi ogrensinler.”

    mesaj aynen bu şekilde. Senin ki bir yorum, benimkisi de başka bir yorum. Daha öncesinde, burada “duyar kasanların” kendi kapılarının önleri yerine başkalarının kapılarının önleri üzerinden bu eylemi gerçekleştirdiği ve bu durumu destekleyen bir mesaj DA YOK.

    Buraya hangi baroya bağlı geldiysen, iletin daha iyisini yönlendirsinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 14 Ekim 2019; 12:7:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar duyar kasmanıza gerek yok elime zehir alıp hepsini öldürecem dememiş. bir program vardı kedi eğiticisi eleman yatak odasından uzak durması için sprey vardı yaklaşınca sıkıyordu öyle bir şey lazım. peluş köpek koymak işe yarar mı acaba
  • anlatıklarını abartıp kendini kandırdığın gibi, hayvan düşmanı değilim diyerekte kendini kandırıyorsun ki mutlu olasın. ama yaşın ilerleyince mutluluğun arabanın parlamasında olmadığını anlarsın(en azından umarım anlarsın)
    gerçi sana hayvan düşmanısın demiyorum ama bir hayvan sever de değilsin ki hayvanları sevmeyen insanları kendi çıkarı dışında hiç sevmez. kendini hayvanları tekmelemiyorum o zaman hayvan severim şeklinde inandırma boşuna. hayvan sevmek senin düşündüğün gibi bir şey değil çünkü.

    @Holy Templar sen zaten büyük bir hayvan düşmanısın, sen bildiğin hayvanlardan nefret eden bir varlıksın. sakın aksini düşünme. haber kanallarına gerek yok sen benim mahallemde olsan ben seni sessizce linç ederim zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 14 Ekim 2019; 12:30:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 17Scorpion

    Profil bilgileriniz doğru ise, öğretmenmişsiniz... Öğrencileriniz ve velileriniz adına ne üzücü :)
    Niçin uzuldunuz?Yapılan eylemlerin sonucunda bazı istenmeyen sonuçların yaşanacağını ve ortak kullanım alanlarında bazi insanların,kişi ve kişilerin mallarına zarar verecek eylemlerde bulunmamalarini belirttiğim için mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır otopark olmadan arabayı kapının onune bırakırız daha hayatımda bi kedinin araba boyasını tırnaklarıyla cizebildigine şahit olmadim hadi buna bir türlü inandikta pati izi çıkmıyor ne arkadaş bu kedi patisi alti üstü nereye basmis olabilirde izi çıkmıyor lütfen SS atar mısın?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Antalya’da bu menapoza girmiş teyzeler ellerinde mama torbası ile sabah/akşam dolanıp her yere mama döküyor, çoğu da kedi/köpek tarafından yenmiyor.çoğu ziyan oluyor.

    Belediye bazı yerlere mama döküm yeri yapmış. Yok! O sokaklara ve başkalarının evinin önüne dökecek? Dök oraya hayvan ona alışır orayı benimser, gider temiz temiz yeteri kadar yer.

    Bu teyzelerin kendi evine gidin, evin önünde mama/su tası göremezsin. Tertemiz..

    Çoğu “hayvansever gözüken mamacılar”ın beslediği 1tane bile kedisi/köpeği yok!

    Ben onlara “çakma hayvansever” diyorum.

    Madem tek amacın bu, al bir tane yuva kazandır, sevgi ver.

    Yurt dışına yeni gittim, koca şehirde başı boş dolaşan 2 köpek gördüm 1 tane de tasmalı kedi. Şimdi çıkıp 3-5 sokak gezeyim en az 5-6 köpek görürüm. Her köşe başında da bir tomar mama?

    Biz hayvan bakmayı da sevmeyi de bilmiyoruz. Sokağa atılmış çok hayvan var? Bakamayacaksan alma kardeşim! O atılmış hayvanın psikolojisi ne olacak?




    Birisi sürekli iş yerinden getirdiği yemek artıklarını bizim binanın köşesine koyuyor. 3-5 derken yakaladım ve takip ettim, 50 mt ilerideki sitede oturuyor.

    Ertesi gün bekledim sordum;
    *kardeş niye oraya bırakıyorsun?
    -nereye bırakayım?
    *muhtarlık önünde mama döküm yeri var(200mt).
    -orası uzak!
    *o zaman evinin önüne dök, şurada oturmuyormusun?
    -kızıyorlar!

    (Cevaba bak! Özrü kabahatinden büyük?)

    *bende onlar gibi kızıyorum, bir daha yapma.




    İşin özü; Kendi rahatsız olmasın ama başkası ne olursa olsun.
    biz hayvan sever toplumuz ama “ne yazık ki” işin cıvığını çıkarıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 14 Ekim 2019; 12:45:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Madem BMW sahibisin, pamuk eller cebe, bi kedi evi hazırla, içinde yumuşak minder olsun, kuytu bir yere koy biraz sosis/salam ile. Kedi onu bulup yuva edinirse otoparka girmeyi bırakır.

    Benim tahminim kedi sıcak kaputun üstüne yatmak için geliyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Birkac mesaj once de belirttim. Bu memlekette resmen “hayvansever teroru” diye bi sey var. Forumdakilerin de yarisindan fazlasina derdimizi anlatamiyoruz. Kimisi gormemisin arabasi olmus diyor, kimisi cizilsin nolucak pasta cila at diyor. Daha da beteri inanmayanlar var zarar verdigine. Her seyin bi edebi var. hayvan beslenir elbet ama oncelikle etrafindaki insanlara zarari var mi bakmak gerekir. Bizim otoparta kedi besleyenler o kedinin arabalarinin ustune cikmasini dert etmiyor olabilir ama o otoparkta kendi arabalari haric 100 araba daha var. benim gibi rahatsiz olan insanlar da var. ben arabama temiz bakmak istiyorum. Arabanin markasinin modelinin onemi yok. O yuzden de kapali otoparka koyuyorum. Ama forumda hala gormemisin arabasi olmus, sanki klasik araban var vs. vs. Herkes gereksiz duyar kasma pesinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne biliyosun evlerinde hayvan olmadığını? hem sen hep böyle genç mi kalacağını sanıyorsun da "menopozlu teyzeler" diyerek insanları aşağılıyorsun? senin annen yaşındaki kadınlara daha saygılı olmanı öneririm. araba dediğin cansız bir metal parçası, yarın parayı bastırır daha yenisini alırsın. cansız metalara bu kadar kıymet vermeyin.
  • 41gokhan41 kullanıcısına yanıt
    Ortak kullanım alanlarının , kimseyi rahatsız etmeden ve “sınırlar” içerisinde ve bir başka kişinin malına zarar vermemesi gerekliliğini, yine sizin savunduğunuz gibi başka birinin sınırlarına girerek mi “empati” yaptıracağınızı belirtiyorsunuz yani. ( kaldı ki hayvan besleyen birinin kapısının önüne bir kap yemek koymanız onun malına zarar vermeyecektir. Onu rahatsız da etmeyecektir )

    Siz bir öğretmen olarak kendisine küfur edilen öğrencinize çözüm olarak, sen de ona daha beterini söyle mi diyorsunuz ?

    Olayın çözümü basit : İnternette makul fiyatlarda satılan kesi evleri var. Apartmanın onaylayacağı bir yere konulur. Yemi-suyu da oraya konur. Ayrıca zararsız bir şekilde kedilerden korunmanın tavsiyeleri de bir şekilde verilmiş, denenir. Olay çözülür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 14 Ekim 2019; 13:3:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.