Şimdi Ara

Kapak kırığı garanti kapsamına girer mi ? Kaç para tutar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar konu dogru yerde mi bilmiyorum ama en uygun burayı buldum.

Laptopumun ekranının sağ alt köşesinde azcık plastiği kırıldı yere düştüğü için , tam köşe kısmında çok küçük bir kırık ,

bir de düşmeden sonra mı oldu yoksa orjinali öyle mi bilmiyorum ama ekranın camıyla , camı kaplayan çerçeve var ya siyah kısım , işte onalrın birleştiği yerlerin arasına tırnak girecek şekilde açıklık var ama belli bir noktada değil her yerinde , o sanırım kendiliğinden olan birşey yani hasar değil sanırım.

Sizce garantiye versem garnati kapsamına girer mi ? Yada garanti harici olursa kaç lira tutar ? 200-300 falan mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BADBOY* -- 6 Temmuz 2012; 22:30:47 >

• bizim lcd bilgimiz yoktu. ekrana sert şekilde dokununca bozuluyormuş. biz de temizlerken ederken bastırdık hep. ekran bozuldu. fiziki hiçbirşey yoktu yani. ama olayı anlayıp garantiden saymadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

bizim lcd bilgimiz yoktu. ekrana sert şekilde dokununca bozuluyormuş. biz de temizlerken ederken bastırdık hep. ekran bozuldu. fiziki hiçbirşey yoktu yani. ama olayı anlayıp garantiden saymadılar

garantiden saymazlar dostum düştüğü için büyük ihtimalle zaten ama ücreti çok yüzlerce lira tutar mı acaba ufacık bir kırığın ? Bir de şarj hemen bitiyor mesela %100 olunca fişten çıkarınca 45 dakikada biityor sadece sörf yapmakla , bunu garantiden sayarlar heralde ama.
  • büyük ihtimalle girmez notebook acer casper hp ıbm levano falan filan böyle markalarsa asla yapmazlar. sony dell v.s. ise belki müşteri memnuniyeti olarak bir ihtimal yaparlar ama o da düşük bir ihtimal bir dene şansını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

büyük ihtimalle girmez notebook acer casper hp ıbm levano falan filan böyle markalarsa asla yapmazlar. sony dell v.s. ise belki müşteri memnuniyeti olarak bir ihtimal yaparlar ama o da düşük bir ihtimal bir dene şansını

Asus marka :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BADBOY*

quote:

büyük ihtimalle girmez notebook acer casper hp ıbm levano falan filan böyle markalarsa asla yapmazlar. sony dell v.s. ise belki müşteri memnuniyeti olarak bir ihtimal yaparlar ama o da düşük bir ihtimal bir dene şansını

aldıgın yere değilde direk garanti merkezinde istanbul ankara izmir v.s. şehirlerdeysen asusda çok kıllık yapcak bir marka gibi durumuyor dediğim gibi herşey garantideki elemanlarda bitiyor adam isterse cihazı yeniler

• quote:

quote:

quote:

aldıgın yere değilde direk garanti merkezinde istanbul ankara izmir v.s. şehirlerdeysen asusda çok kıllık yapcak bir marka gibi durumuyor dediğim gibi herşey garantideki elemanlarda bitiyor adam isterse cihazı yeniler

NT'den aldım dostum indirim varken , direk oraya götürsem ?

Bir de garanti belgesini kaybettiysek nereye götürmem gerkeiyor cihazı tamir için ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nt ye gidersen not alırlar sizden alırken kapak kırık v.s. diye o şekilde giriş yaparlarsa yapacak birşey olacağını zannetmiyorum dedim ya şans meselesi adamların o günki moraline insaniyetliğine bağlı

yeni modellerin hiç birisinde garanti belgesine bakmıyor yetkili servis mağazaya götürürsen isterler faturayı ama yetkili servisler seri numarasından garantisini çıkartıyorlar

• quote:

nt ye gidersen not alırlar sizden alırken kapak kırık v.s. diye o şekilde giriş yaparlarsa yapacak birşey olacağını zannetmiyorum dedim ya şans meselesi adamların o günki moraline insaniyetliğine bağlı

yeni modellerin hiç birisinde garanti belgesine bakmıyor yetkili servis mağazaya götürürsen isterler faturayı ama yetkili servisler seri numarasından garantisini çıkartıyorlar

Teşekkür ederim dostum , son bir sorum var tahminen kaç para alırlar bu hasar için ? Yani 200 tl'yi geçer mi o köşeyi tamir etmek ? Ve de yetkili servse vermek için istanbula mı gitmem lazım
  • hocam yetkili serviste yaptırmak istiyorsan hdd cahcemi calcemi ne tam ismini hatırlamıyorum bu notebook diskleri var 2.5 5400 rpm onu notebook'a takmak için dış kutusu ve ufacık 10 cm kablo ucunda soket hp benden bunun için ve montajı için tam 180 lira istedi mecidiyeköye gittim 10 liraya aldım adama da 10 lira verdim takdı 180 liralık şey 20 lira düşünebiliyormusun aradaki farkı. yetkili servisler çok pahalıdır 200 300 lira gözden çıkartman gerekir

• quote:

hocam yetkili serviste yaptırmak istiyorsan hdd cahcemi calcemi ne tam ismini hatırlamıyorum bu notebook diskleri var 2.5 5400 rpm onu notebook'a takmak için dış kutusu ve ufacık 10 cm kablo ucunda soket hp benden bunun için ve montajı için tam 180 lira istedi mecidiyeköye gittim 10 liraya aldım adama da 10 lira verdim takdı 180 liralık şey 20 lira düşünebiliyormusun aradaki farkı. yetkili servisler çok pahalıdır 200 300 lira gözden çıkartman gerekir

200-300 le kalsa verebilirim yani bu parayı eğer kağaı yenileyecekseler. Başka nerede yaptırabilirim ki güvenip bu kapağı ?
  • Cihazınızın fatura tarihinden itibaren 2 yıl içerisinde olmasına rağmen arızayı garanti dışı bırakan durumlar :
    Fiziksel : ( Darbe, Düşme , Kırılma, Sıvı teması )
    Yazılım : (virüs bulaşması, işletim sisteminin bozulması / tekrar kurulması, verilerin silinmesi, kurtarulması )
    Elektriksel : (Düşük ve yüksek voltaj sebebiyle oluşan cihaz arızaları.)

İstanbul içindeki arızalı cihazları gezici servis aracımızla, İstanbul dışındaki arızalı cihazları anlaşmalı kargomuz UPS kargo ile bedelsiz olarak servisimize aldırmaktayız.

İşaretlediğim kısma giriyor benim arıza , sanırım 200 tl'yi gözden çıkartmak gerek. Bari kendileri aldırıyorlarmış servise ücretsiz olarak orası iyi.
  • notebook özellikleri nedir. Değecek birseymi Yani cihaza değerse yaptır tabi. Başka Yerlerde zor parçaları uymaz Yani toplama pc gibi gir ekran kartını değiş çık olsa Tamam. Bir yetkili servisten fiyat al bir Kaç dükkanı Ara Yarın Istanbulda notebook tamiri yapan yerler var. Ikinci el bozuk pc alıp parçalarını satan yerler var i7 ssd vs yoksa verme Okadar para yazık

• quote:

notebook özellikleri nedir. Değecek birseymi Yani cihaza değerse yaptır tabi. Başka Yerlerde zor parçaları uymaz Yani toplama pc gibi gir ekran kartını değiş çık olsa Tamam. Bir yetkili servisten fiyat al bir Kaç dükkanı Ara Yarın Istanbulda notebook tamiri yapan yerler var. Ikinci el bozuk pc alıp parçalarını satan yerler var i7 ssd vs yoksa verme Okadar para yazık

Asus K53S model. İ3 işlemci falan. Yani teknik servis yerine normal bir tamirciye mi vereyim diyorsunuz hocam ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

bizim lcd bilgimiz yoktu. ekrana sert şekilde dokununca bozuluyormuş. biz de temizlerken ederken bastırdık hep. ekran bozuldu. fiziki hiçbirşey yoktu yani. ama olayı anlayıp garantiden saymadılar

garantiden saymazlar dostum düştüğü için büyük ihtimalle zaten ama ücreti çok yüzlerce lira tutar mı acaba ufacık bir kırığın ? Bir de şarj hemen bitiyor mesela %100 olunca fişten çıkarınca 45 dakikada biityor sadece sörf yapmakla , bunu garantiden sayarlar heralde ama.

onu sayarlar bence bataryayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.