Şimdi Ara

Kaos Çıkarmak, Bunun Düşüncesi Bile Hiç Doğru Birşey Değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaosu çıkartmak isteyen kim olursa olsun yanlış yapar. Bu forumda ve sosyal medyada böyle şeyler söyleyenleri dikkate almayın. Haksız olduğunuzu düşünüyorsanız bile bunu tatlı dille izah edip hakkınızı arayın. Böyle düşüncelere kapılmak bile insanı insanlıktan çıkarır. İç savaşın nasıl birşey olduğunu görmek istiyorsanız 100 yıl önceye gidin ya da yanı başınızdaki Suriye ve Irak'a bakın. Haklıyken haksız duruma düşmekten de öte birşey bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 19 Nisan 2017; 20:34:12 >

• madde 34. - herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

A çok pardon siz yasa masa tanımıyordunuz dimi...
  • Kaos zaten var. Kanunu tanımazsan kaos olur. Devlet kanunu tanımıyorsa vatandaş neden tanısın ki? Bu kaostur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kar Damlası Su Tanesi

madde 34. - herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

Ben hayırcıyım ama Silahlı direnişten bahsediyorum. Akp liler şeriat ülkesi sanıyor bu ülkeyi. Yasa masa tanımamaları normal.
  • quote:

madde 34. - herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

Hocam yalnız sadece gündüz yapılabilir diyede madde var.

Not: Sadece hatırlattım.
  • Sakinlikle şöyle bir durum hayal etmeniz istiyorum yarın birgün biri kızınıza tecavüz etti diyelim mahkemede suçsuz bulundu beraat etti hertürlü hukuki sürece başvurdunuz sonuç alamadınız olsun ben suçlu konumuna düşmeyeyim diyip oturur musunuz o şerefsizden öc alır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kar Damlası Su Tanesi -- 19 Nisan 2017; 20:54:10 >
  • quote:

Sakinlikle şöyle bir durum hayal etmeniz istiyorum yarın birgün biri kızınıza tecavüz etti diyelim mahkemede suçsuz bulundu beraat etti hertürlü hukuki sürece başvurdunuz sonuç alamadınız olsun ben suçlu konumuna düşmeyeyim diyip oturur musunuz o şerefsizden öc alır mısınız?

Ne mahkemesi kardeşim direk vururum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cumhurbaşkanının tanımadığı anayasayı vatandaş niye tanısın
  • quote:

Sakinlikle şöyle bir durum hayal etmeniz istiyorum yarın birgün biri kızınıza tecavüz etti diyelim mahkemede suçsuz bulundu beraat etti hertürlü hukuki sürece başvurdunuz sonuç alamadınız olsun ben suçlu konumuna düşmeyeyim diyip oturur musunuz o şerefsizden öc alır mısınız?

Tabi öc alırsın bir şekilde ama doğru zamanı beklemen gerekecek. Bir düşmanı ortadan kaldırmanın bin bir çeşit yöntemi vardır. Taktiksiz, plansız böyle birşeye teşebbüs etmeye kalksarsan o adamı koruyan polisler senide vurur. O adamı belkide en fazla yaralayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 19 Nisan 2017; 20:56:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.