Bildirim
Kanuni ronny S 150 almak isteyenler.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
güzel gözüküyor, hayırlı olsun, kazasız belasız inş. Diğer scooterler gibi ayak koyma yeri geniş değil herhalde o yüzden güzel gözüküyor görüntü. -
quote:
Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar
güzel gözüküyor, hayırlı olsun, kazasız belasız inş. Diğer scooterler gibi ayak koyma yeri geniş değil herhalde o yüzden güzel gözüküyor görüntü.
Grenaj bağlantı yerlerini diğer çinliler gibi değilde bir aprilia gibi yapmışlar örnek vermek gerekir ise. Mondial 151rs gibi dağılmıyor veya en ufak bir darbede kırım yaşanmıyor.
Biraz küçük, sportif... 100 km rahatlık ile görebiliyor. 10 km sapma var ibrede. bazıları 110 yapıyor. Bazıları 100.
Çan çin çon olduğu için parçaları ucuz. Sinyal takımı, plaka aydınlatması filan led. Plakadan tam emin değilim
5 litreye depo doluyor ve yedek yok sanırım
-
5 lt ye sehir ici kac km gidiyon?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cosef
5 lt ye sehir ici kac km gidiyon?
5 litre şehir içi; 200-250 km gidiyorum. kullanıma bağlı gerçi bu. Egzozda bir sıkıntım var şuan. 5 litre 130-150 km anca gidiyor
Bir zamanlar 600RR ile 17 litre 140 km gidiyordum
not: Gidiyon değil, gidiyorsun . . . -
Cepten yazdigim icin (gidiyon) yazmistim. Fiyatina baktim 2380 tl galiba bu motor. Cin mali sanirim ben sym dusunuyorum ama para da yok su anda 36 ay vade yapiyorlarmis kredi cekip herhangi bilgi vermediler telefonda kimliginizin fotokopisini gonderin bakalim dediler
5 lt ile 250 km gidiyorsan km de 10 kurus yakiyorsun gayet guzel
quote:
Bende sıfır almayı düşünüyordum ama değmez açıkcası... İkinci el temiz bulabiliyorsanız değerlendirin. Ben 2500KmDe çiziksiz ronny'i 1500Tl aldım. 100 tl noter. 100 Tl de ustama bakıma soktum. Bir çok şeyini değiştirdim... Kaymak gibi oldu
Garanti, garanti deniyorda... 10 liralık balata için kanuni servisi 20 tl istedi. İşçilik ile 35 dedi. Çifti 22 lira olan ayna için 35 lira istedi servis. Yemişim garantiyi bu yüzden....
Not: İstanbul anadolu yakasında oturanlar var ise, motorlarını gönül rahatlığı ile emanet edebilecekleri bir servis önerebilirim.
-
Peki babanaber dosyum ilk motoru cin mi alsam jon mu alsam yas 32 ise git gel icin alacm gunluk 15 km yol yapcm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Peki babanaber dosyum ilk motoru cin mi alsam jon mu alsam yas 32 ise git gel icin alacm gunluk 15 km yol yapcm
Maddiyatınıza göre değişir bu. Siz bütçenizi ayarlayın... Ne tür bir motor istediğinizi belirleyin kafanızda. Gerisi kolay... -
quote:
Orijinalden alıntı: Baba Naber
quote:
Maddiyatınıza göre değişir bu. Siz bütçenizi ayarlayın... Ne tür bir motor istediğinizi belirleyin kafanızda. Gerisi kolay...
çin malı alsam pişkin 1500 tl verebilirim japon malı alacak isem kredi kartına en az 24 ve 36 taksitle olmal
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
O saat ne öyle Allah aşkına :)
Hayırlı olsun.
Daha önce 2 tane kanuni scooterim oldu.2006 classic125,motorun150.Etrafta dediğiniz gibi çarçabucak dağılan mondial 151rs,hs serilerini gördükçe,kanuninin mondial'e göre çok daha iyi scooterları olduğunu bende rahatlıkla söyleyebilirim. -
quote:
quote:
quote:
Maddiyatınıza göre değişir bu. Siz bütçenizi ayarlayın... Ne tür bir motor istediğinizi belirleyin kafanızda. Gerisi kolay...
çin malı alsam pişkin 1500 tl verebilirim japon malı alacak isem kredi kartına en az 24 ve 36 taksitle olmal
Taksit ile daha sağlam bir motor alın hocam... kymco agility öneren çok var çevremde şuan sağlamlık olarak. Honda serilerine bakabilirsiniz.
Benimde alt segment ile pek aram yok. 600cc racing deseniz önerebileceğim alternatif çok olur ama işte dediğim gibi.
vergi ve benzin beni bitirdiği için scooter'a döndüm. Gözüme hoş gelen ilk aleti aldım.
Aklınızda şuan ne var?
-
quote:
Taksit ile daha sağlam bir motor alın hocam... kymco agility öneren çok var çevremde şuan sağlamlık olarak. Honda serilerine bakabilirsiniz.
Benimde alt segment ile pek aram yok. 600cc racing deseniz önerebileceğim alternatif çok olur ama işte dediğim gibi.
vergi ve benzin beni bitirdiği için scooter'a döndüm. Gözüme hoş gelen ilk aleti aldım.
Aklınızda şuan ne var?
Hocam gönlümde honda spacy yatıyor ama 4400 tl fiyatı var ikinci elleri 4000 tl civarı 1.sınıf motor honda
2.sınıf kymco geliyor onu da agility 125 ler 3000 tl tiko parası
3. sınıf kanunu ve mondial vs onlar da sıfırları 2300-2500 tl civarı
hala dusunuyoruz cepte 5 kurus yok :D
düşünmekten öteye geçemiyoruz
-
Honda 125 cc pcx di sanırım... Çok övülüyor şu sıralar bu motor. Şehir içi çok az yaktığı söyleniyor.
Alabiliyorsanız honda alın. 2. tercih kymco olabilir... Mondial, kanuni şans işi tamamen. 50.000 km yapanda var. 15.000 de
Kısacası şunu söyliyim. siz motora bakarsanız, kolay kolay yolda bırakmaz sizi. -
quote:
quote:
Bende sıfır almayı düşünüyordum ama değmez açıkcası... İkinci el temiz bulabiliyorsanız değerlendirin. Ben 2500KmDe çiziksiz ronny'i 1500Tl aldım. 100 tl noter. 100 Tl de ustama bakıma soktum. Bir çok şeyini değiştirdim... Kaymak gibi oldu
Garanti, garanti deniyorda... 10 liralık balata için kanuni servisi 20 tl istedi. İşçilik ile 35 dedi. Çifti 22 lira olan ayna için 35 lira istedi servis. Yemişim garantiyi bu yüzden....
Not: İstanbul anadolu yakasında oturanlar var ise, motorlarını gönül rahatlığı ile emanet edebilecekleri bir servis önerebilirim.
Usta motorun bir garantisini bozduysan garantisinin süresi bitene kadar elinde kalır söyleyim. Allah korusun ilerde fabrikanın bir hatası olur garantiden bedavaya değiştirbilirsin ama şimdi dışardan, yansanayiden parayla almak zorunda kalıcaksın. Açıkcası değdimi die sorarsan bence değmedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: _ANIL
quote:
quote:
Usta motorun bir garantisini bozduysan garantisinin süresi bitene kadar elinde kalır söyleyim. Allah korusun ilerde fabrikanın bir hatası olur garantiden bedavaya değiştirbilirsin ama şimdi dışardan, yansanayiden parayla almak zorunda kalıcaksın. Açıkcası değdimi die sorarsan bence değmedi.
Orjinal parçanın parasını veririm, satın alır değiştiririm.... Sorun değil
10 liralık balataya 20-25 tl isteyen fırsatçı servislere para kaptırmaya niyetim yok. Bunu yapan 20 yaşındaki çocuk. Bisiklet tamircilerine garanti yüzünden motorumu emanet edemem....
-
Su anda ise gelis gidisim servisle oluyor. Yarin bir gun is degistirirsem mutlaka scooter alacam 1 tane
hayrına up. varmı ilgilenen konuyla hala :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X