Şimdi Ara

Kanuni 125 breton mu yoksa Mondıal 125 mg classic mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
6.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motor alacam da bu iki motor arasında kaldım sizce hangisi ve neden nedenini de yazarsanız sevinirim

• ikisi de aynı, sanki 6 farkı bulun gibi bunlarda acaba 12 v çıkışı varmıdır ben de
    http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunler/Detay.aspx?d=WindyS150&Id=83&k=1 bunu düşünüyorum. Bir de alırken ne gerekiyor parayı bastık emniyete gidip plaka mı çıkarmamız lazım hemen prosedür nasıl biliyor musun?
  • Motoru aldın mi 3 ay içinde plaka çıkartmak zorundasın yoksa cezalı çıkartırsin bi takipçiye 250 tl verdin mi o sana 3 gün sonra plaka ruhsat hepsini teslim eder
  • KUBA ÇİTA 125 Sport tavsiye ederim

bende o 2 model arasında gittim geldim.

kuba'yı tercih ettim adı 125 ancak 140cc olarak geçiyor ruhsatta ve gerçekten güçlü vibrasyonsuz az yakıyor yedek parçası inanılmaz ucur.. sağlam

uzay kafalı ve normal naked farlı modeli var ben stokta olmadığı için uzay kafalısını aldım... ancak 500 bakımında gidip uzay kafayı normal yuvarlak farla değiştireceğim.
  • Çoğu kişi kanuni yi yuki gibi çin malı motorlar ile karıştırıyor breton hepsinden farklı çok güzel bi motor performans ve ses açısından süper ybr 125 ve cbr125 i geçiyor sen en iyisi breton al veya biraz daha katip motosan tr 150 al ikiside yerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırıcıDelici

Çoğu kişi kanuni yi yuki gibi çin malı motorlar ile karıştırıyor breton hepsinden farklı çok güzel bi motor performans ve ses açısından süper ybr 125 ve cbr125 i geçiyor sen en iyisi breton al veya biraz daha katip motosan tr 150 al ikiside yerli

Mondial mg classic 125 aldim 3 yaşında su an.daha motor kapağı açılmadı. Dıs parcalarindan degistirdigim yerler oldu. Ama saglam motormus hala ilk gunku gibi canavar

Bu arada 3 yıl sonra up oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan406 -- 26 Mayıs 2015; 21:45:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisini yapmışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Kanuni 125 breton mu yoksa Mondıal 125 mg classic mi

kanuni breton 125 güzeldir. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan406

quote:

Orijinalden alıntı: KırıcıDelici

Çoğu kişi kanuni yi yuki gibi çin malı motorlar ile karıştırıyor breton hepsinden farklı çok güzel bi motor performans ve ses açısından süper ybr 125 ve cbr125 i geçiyor sen en iyisi breton al veya biraz daha katip motosan tr 150 al ikiside yerli

Mondial mg classic 125 aldim 3 yaşında su an.daha motor kapağı açılmadı. Dıs parcalarindan degistirdigim yerler oldu. Ama saglam motormus hala ilk gunku gibi canavar

Bu arada 3 yıl sonra up oldu

Allah kaza bela vermesin kardeş hayırlı olsun. Mesajı upladın görünce duygulandım şimdi bende bretonum dan ayrılalı 5 aya yakın oluyor onu sattım şu an bende de Yamaha XJ6 N var 600cc ye bile binerken bretonumu özlüyorum büyük makinanın tadı bambaşka ama cg nin de yeri kalbimizde hep ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: W1L3D4

Kanuni 125 breton mu yoksa Mondıal 125 mg classic mi

kanuni breton 125 güzeldir. ;)

Jantlari görünce kustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.