Şimdi Ara

COROLLA HB 1.6 SOL ALDIM()

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
9.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun araştırmadan sonra son kararı vererek 2005 6.000 km de 1.6 sol hb aracı aldım şu an için gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilecom -- 3 Ocak 2008; 12:13:26 >

• Cevap verebilecek biri yokmu arkadaşlar.
  • Corolla HB'ler 2007 yılı itibarı ile üretilmiyor. Hatta Corolla HB'ler (2007 öncesi) Japon üretimi olup sizin baktığınız 2004 HB Corolla da Japon üretimidir. 2007'den itibaren Corolla HB yerini Auris'e bırakmış olup, şu an yollarda gördüğünüz Auris'ler Türkiyede üretilmektedir.
    Yani kısaca özetlersek, 2007'ye kadar Corolla Sedan'lar Türkiye'de üretilmiş olup, HB Corolla'lar Japon ve 2007 yılından itibaren de yeni Corolla'lar Japon olup, HB Corolla'nın yerini alan Auris'ler Türkiye üretimidir.
    Diğer ayrıntıları Toyota kullanıcıları daha iyi cevaplar.
  • Peki şu satten sonra alınırmı hb, km de ne yakar, kullananlar var ise bilgilerini paylaşırlar ise sevinirm.
  • Corolla hb kullanan yokumu hiç forumda.
  • 2004 32.000 km de biraz az gibi geldi bana.
    sonuçta sedanını ben kullanıyorum. ki istanbul 2004 oarabanın az km yapmısı nerdeyse hiç yok.
    km doğruysa bakımları yapılmıssa araçta bir problem olmaz. Sedanını kullanan biri olarak hem toyota hemde sol modeli iyidir diyorum.
    birtek 25.000 lira çok kardesim 23.500 24.000 eder bence.
  • yakıt olarak jazz daha ekonomiktir.ama corolla başka tabi ki...ben de jazz almayı düşünüyorum ama en az yakan otomatik araç olduğu için.düz vites tercihim olsa hb corollayı tercih ederdim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota Corolla 1.4 D-4D Sol HB
    10 yıl önce açıldı
    Toyota corolla 1.6 sol
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2005 corrolla sedan sol kullandım donanım olarak yağmur sensörü dıgıtal klima 4 cam otomatik cd çalar falan var performans iyi yakıtı ise çok değil sonuçta benzinli araba konfor olarakta gayet rahat tabi artık yerini aurise bıraktı ama bence hala çok güzel araba tavsiye ederim sonuçta 93-98 arası kasalar hala populer ve satılmakta
  • 2006 6.000 km de siyah sol buldum 26.000 son bırakıyor, sanırım yarın bakıp kapora vereceğim, umarım yanlış yapmıyorumdur, şöyle düşünüyorum evet jazz daha az yakacaktır illaki ama benim önceki baktığım araçlar hep küçük araçlar ve tabiki toyota kalitesi beklenemez. Örn: Grande Punto (tip yüzünden),jazz yakıt ve eşimin oto. vites istemesiden, fiesta (fiyatları yüzünden), colt, e ben bu arabalara en az 21-22 vericem donanımlı istiyorsam, 2-3 daha veririm, corollaya binerim diye düşünüyorum, hiç olmadı 1 yıl sonra lpg taktırır mis gibi kullanırım.
  • arabaya serviste baktırmadan kapora verme önce bak test et öle al 2.el işi zor şerefsizler çok ülkemizde
  • Fiyat nasıl sizce
  • Sol donanımlı 2006 model Corolla HB için bence iyi gibi fiyat. Sol donanım bu modellerde ful donanım çünkü. Ve araba üretimden kalktı diye sakın üzülme. Halen daha popüler bir kasa. Mesela geçen yıl (2006 Aralık 29) üst kat komşum 2007 model Toyota HB Terra aldı ve araba yaklaşık 1-1.5 ay sonra kalktı piyasadan Auris oldu. Ve memnun arabasından. Ve arkadaşların dediği gibi arabayı serviste incelet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 27 Aralık 2007; 9:21:09 >
  • Arkadaşım bilgilerinde yanlışlık var.2002-2006 arası Sedanlar tamam Türkiyede üretildi fakat 2002-2006 arası tüm HB ler ingilterede üretildi hatta Avensis modellerinin de tümü İngilterede üretildi.Herhangi bir HB Corolla'nın şöför kapısını açarsanız direk üzerindeki etikette üretim yeri yazar. Sahibi olduğum 2006 HB Terra da aynı şekilde İngiliz malı .İsterseniz bir Toyota servisini ararsanız öğrenebilirsiniz.

Bulduğunuz arabayı ister galerici isterse sahibinden olsun muhakkak ama muhakkak bir kaportacı ve motorcuya yada yetkili servise gösterin . Günümüzde her türlü üçkağıtcılık mevcut,nece taklalı arabalar toplanıp yada çalıntı arabalarla çenç edilip piyasaya sokuluyor bir bilseniz şaşırırsınız,resmen böyle bir sektör oluşmuş durumda.ayriyetten arabanın içinin temizliğine aldanma oto kuaförü ile leş gibi arabaları prılpırıl yapıyorlar,tabi km'ye de aldanmayın günümüz koşullarında km düşürmek hiç sorun değil.Komşumusun yetkili galeriye sıfır araba almak için takasa verdiği (Şirkette kullandığı) Opel Corsa 120000 kmde aracını bir müddet sonra trafikte görüp "Benim eski arabamdı kaça aldınız kaç km'de" sorusuna aldığı cevap 56000 km'de oluğuydu.Lütfen bu tip kişilere dikkat edin.Benimkisi sadece yardımcı olabilmek.
    quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

Corolla HB'ler 2007 yılı itibarı ile üretilmiyor. Hatta Corolla HB'ler (2007 öncesi) Japon üretimi olup sizin baktığınız 2004 HB Corolla da Japon üretimidir. 2007'den itibaren Corolla HB yerini Auris'e bırakmış olup, şu an yollarda gördüğünüz Auris'ler Türkiyede üretilmektedir.
    Yani kısaca özetlersek, 2007'ye kadar Corolla Sedan'lar Türkiye'de üretilmiş olup, HB Corolla'lar Japon ve 2007 yılından itibaren de yeni Corolla'lar Japon olup, HB Corolla'nın yerini alan Auris'ler Türkiye üretimidir.
    Diğer ayrıntıları Toyota kullanıcıları daha iyi cevaplar.

• Evet evet doğru söylüyorsun. Tamam Toyota Japon malı ama dediğin gibi 2002 sonrası üretilen HB'ler İngiltere'de üretiliyordu. Ben belirtmemişim onu mesajımda. Sağolasın
  • corollaya kapora verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilecom

corollaya kapora verdim.

Şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullan.
  • bende 2006 corola sol sedan var cok keyifli bi arac hem az yakar hemde performası sınıfındakilerden daha ayrıca sağda solda yol tutuşu ii değil falan gibi laflar duyabilirsin alakası yok herzaman kullanan birisi olarak yuksek hızlarda güven vrdini söleyim zaten hiçbir testinde okuyamassın yol tutusu kötü diye sadece formda bi kac tane fanatik der iyi secim olmus hayırlı olsun
  • Sağolun arkadaşlar umarım doğru seçim yapmışımdır, benim için micradan sonra bu hız yavaşlatmak için caddelerde üzerine çıkınca hni tıkır tıkır ses gelirya veya hafif bozuk yollaradan geçerken verdiği his gerçekten muhteşem, çok tok bir araç, hiç ses gelmiyor, bozuk yollardan geçerken bile kalitesi belli oluyor, yalnız yüksek hızlarda biraz motor sesi geliyor içeri, çok rahatsız olursam kaput altına keçe yaptırıcam.
  • Astra ile arasında çok gidip geldim, tasarım astra önde tabiki belki yol tutuşta olabilir ama iş kaliteye geldiğinde astrayada gittim bidim ama corolladaki hissi vermedi bana, corollayı tercih etmeme etkenlerden biridie deiğim gibi aracın siyah olmaıs ve içinin bej kumaş kaplama olması çok hoşuma gitti, opel servis problemleri, kullanıcıların problemelri beni astradan soğuttu, 6.000 km de de astra 2. el yok zaten olanların en düşüğü 10.000 km civarında onlarda 27-28 civarında bu njoy olanlar hep pahalı hemde km ler yüksek sahibinden.comda corollalarada baktım 25.500 var ama dediğim gibi 2004 ve km fazla sanırım benim için en az 4 yıl kullanacağımıda hesaba katarsak toyota sorunsuzluğu beni memnun edecektir diye düşünüyorum.
  • Sol lerde kaç airbag var. Park sensörü orjinal sadece ses çıkartıyor okadar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.