Şimdi Ara

Kandıra-İzmit yolunda yanlış gösteren İstanbul TEM tabelası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kandıradan İzmite giden yolda bir yerde sağa İstanbul Tem tabelası gösteriyor. Tabelaya güvenerek sağa girdim fakat yol ne İstanbul'a gidiyor ne de TEM'e bağlanıyor. Yol Kurtuluş Bulvarından Kocaeli Üniversitesine gidiyor. Bu yolda neden sağa İstanbul tabelası koymuşlar? Üstelik İstanbul tabelası yeşil renk içindeydi. Bu yolu kullanan varsa geçerken bir fotoğraf çekerse kara yollarına bildiriz. Google haritalarda yol inşaat halinde gözüküyor. Bu yüzden tabelanın fotoğrafını bulamadım. Ama neresi olduğunu anlamanız için link koyuyorum. Fotoğrafta inşaat halinde sağa doğru sapan yol.
    https://www.google.com.tr/maps/@40.7954983,29.98884,3a,75y,239.82h,81.75t/data=!3m6!1e1!3m4!1sMYhzVZaipWFBXI3UPRQNxA!2e0!7i13312!8i6656?shorturl=1

• Üstad yanlış anlamayın ama yabancısı olduğunuz yolda tabelaya güvenene kadar navigasyon açsaydınız ya.
    ülkemizdeki hiçbir işaretle güvenmiyorum ben şahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yerden kuzey marmara otoyoluna bağlaniyor olabilir

• Tabela doğru. Üniversitenin oradan Sevindikliye doğru orman yolundan gidiyorsunuz. KMO otoban girişi var 3. Köprüye giden. Ama tabelaya KMO diye eklemeleri lazımmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Tabela doğru. Üniversitenin oradan Sevindikliye doğru orman yolundan gidiyorsunuz. KMO otoban girişi var 3. Köprüye giden. Ama tabelaya KMO diye eklemeleri lazımmış.
    Kuzey Marmaya yoluna gitmiyor. Kuzey Marmaya Otoylu yukarıda kalıyor. Haritaya yanlış baktın. Ayrıca Kuzey Marmaya yolu bir otoban değil. Otoyol.
  • Autobahn ile otoyol farkı nedir?

• Ya o yol hala git gel mi? Duble yol yapıpdı mı yoksa? En alakasız yerlere duble yol yapılıyor en işlek yola hala yapılmadıysa yazık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam işte, haritada gösterdiğiniz inşaat halinde olan yerden sağa devam ediyorsunuz, Bulvardan Üni'ye çıkartıyor, devam edince eski orman yoluna giriyor, sonunda KMO'ya bağlanıyorsunuz. Temmuz sonunda doğu girişini de açacaklardı yanılmıyorsam (Haritada gri gözüken), henüz gidip görmedim. Ama ayda en az bir kez gittiğim bir yol. Eğer tabelada KMO diye belirtmedilerse bizimkilerin şark kurnazlığıdır, bilmeyen paralı yola gitsin söğüşleyelim mantığı.
    Ayrıca otoban ve otoyolun nasıl bir farkı var da oraya otoyol dememiz gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 9 Ağustos 2020; 0:57:49 >

• nacker kullanıcısına yanıt
    Bayram icin KMO Sevindikli sonrasini TEM Dogu Kocaeli baglantisina kadar ucretsiz olarak gecici tek yon olarak actilar. Daha tam acilmadi Sevindikli sonrasi KMO. Su an kullanilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Tamam işte, haritada gösterdiğiniz inşaat halinde olan yerden sağa devam ediyorsunuz, Bulvardan Üni'ye çıkartıyor, devam edince eski orman yoluna giriyor, sonunda KMO'ya bağlanıyorsunuz. Temmuz sonunda doğu girişini de açacaklardı yanılmıyorsam (Haritada gri gözüken), henüz gidip görmedim. Ama ayda en az bir kez gittiğim bir yol. Eğer tabelada KMO diye belirtmedilerse bizimkilerin şark kurnazlığıdır, bilmeyen paralı yola gitsin söğüşleyelim mantığı.
    Ayrıca otoban ve otoyolun nasıl bir farkı var da oraya otoyol dememiz gerekiyor?
    Kuzey Otoyoluna bağlanıyor diyorsun da yolu uzatıyorsun. Oradan Kuzey Marmara Otoyoluna kim niye gitsin? Google haritalar yolu oradan Kuzey Marmaya Yoluna 41 dakika gösteriyor. Hatta soldan geri dolaşırsan 29 dakiaka gösteriyor. Hem orman yolu dediğin yol zikzaklı gözüküyor kim bilir nasıl bir yol. O yol benim anladığım kadarıyla sadece Üniversiteye gitmek için kullanılır. İstanbul TEM tabelası hatalı. Kuzey Marmara Otoyolu TEM olarak mı geçiyor, onu bilmiyorum. O yüzden otoban değil dedim. Bildiğimiz otobandan ne farkı var tam olarak bilmiyorum.

• Bayramlarda korfez trafiginden kacmak icin KMO kullaniyorum. Sevindikli de KMO bitiyor, devami o bahsettiginiz zigzagli dag yolu. Henuz KMO Sevindikli sonrasi acilmadigi icin mecburen o yol kullaniliyor. Gecen sene o yol trafik yuzunden kilitlenmisti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.