Şimdi Ara

İst Çatalca Merkez nasıl bir yerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbula yakın yaşanabilir bir yer oldugunu duymuştum.

bi akraba vasıtası ile babamın orada bir daire alması söz konusu. büyük ihtimalle yatırım olarak alınacak bi yer ama yinede nasıl bir yer olduğu hakkında az-çok fikir edinmem lazım.

yaşayanlar-görenler varsa imkanları, istanbula uzaklığı (km olarak, otobüs/araba ile, normal/yoğun trafikte) begendiginiz-begenmediginiz özellikleri ve diger bilgileri paylaşırsanız sevinirim.

• yukarı
  • Anne tarafından Çatalcalıyım daha geçen hafta oralara gittim uzun bir zaman sonra. Küçük ama hoş bir yer olmasına karşın üst bölgelerinde aşırı çingene yaşar ve doğudan gelen insanlarımızında gelmesiyle eski güzelliğini kaybetmiş bir yer. He yinede güzeldir. parkı olsun, merkezdeki birahaneleri olsun, kızları olsun,insanların yardımseverliği ve sıcakkanlılıgı olsun hoş bir yer. Çatalca- Yenibosna arabalarıyla istediğin yere ulaşabilirsin. köylerini gezerek mükemmel haftasonları geçirebilirsin. Eğer şehir hayatından bunalıpta bir kaç gün kafa dinlemeye gitmek istersen şahane bir yer diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur Gul

Anne tarafından Çatalcalıyım daha geçen hafta oralara gittim uzun bir zaman sonra. Küçük ama hoş bir yer olmasına karşın üst bölgelerinde aşırı çingene yaşar ve doğudan gelen insanlarımızında gelmesiyle eski güzelliğini kaybetmiş bir yer. He yinede güzeldir. parkı olsun, merkezdeki birahaneleri olsun, kızları olsun,insanların yardımseverliği ve sıcakkanlılıgı olsun hoş bir yer. Çatalca- Yenibosna arabalarıyla istediğin yere ulaşabilirsin. köylerini gezerek mükemmel haftasonları geçirebilirsin. Eğer şehir hayatından bunalıpta bir kaç gün kafa dinlemeye gitmek istersen şahane bir yer diyorum.

teşekkürler dostum. dört mevsim yaşanmaz diyosun yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

quote:

Orijinalden alıntı: Ugur Gul

Anne tarafından Çatalcalıyım daha geçen hafta oralara gittim uzun bir zaman sonra. Küçük ama hoş bir yer olmasına karşın üst bölgelerinde aşırı çingene yaşar ve doğudan gelen insanlarımızında gelmesiyle eski güzelliğini kaybetmiş bir yer. He yinede güzeldir. parkı olsun, merkezdeki birahaneleri olsun, kızları olsun,insanların yardımseverliği ve sıcakkanlılıgı olsun hoş bir yer. Çatalca- Yenibosna arabalarıyla istediğin yere ulaşabilirsin. köylerini gezerek mükemmel haftasonları geçirebilirsin. Eğer şehir hayatından bunalıpta bir kaç gün kafa dinlemeye gitmek istersen şahane bir yer diyorum.

teşekkürler dostum. dört mevsim yaşanmaz diyosun yani.

yaşanmaz olurmu kışın kabakça tarafları çok güzel oluyor. eğer imkanın varsa kıyıköy taraflarına gider ava çıkarsın balık tutarsın. güzel yerdir çatalca. güzelliğini değerlendirmesin bilirsen :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.