Şimdi Ara

kanatçı haydar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbul da yaşayanlar bilir. 2 tane kanatçı haydar var. hangisi orjinal? hangisini tercih edelim? lezzetli olan hangisi?

birihttp://www.kanatcihaydar.com/

diğerihttp://kanatcihaydar.net/

• Bahcelievler'deki.

Edit :Buyuksehir - Bizimkent taraflarinda da iki tane kanatci muhtar var, bunlardan bahce icinde olani gercektir.. Aralarinda 30 metre mesafe var, zaten gorseniz digerinin korsan oldugunu anlarsiniz hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata Kan -- 14 Haziran 2008; 23:47:37 >
  • tabiki .com olanı
  • İlk sitedeki yani anayolda deilde sokak arasında olan esas kanatçı haydardır..
    Hatta orda başka şubemiz yoktur diğerleriyle alakamız yoktur vs.. yazarken öbürlerinde öyle bi şey yazmamaktadır artı lezzetide kendini fark ettiriyor
  • ilk linkteki orjınaldır. evimle arasındaki mesafe 40 mt
  • Haydar ASANKanatçı Haydar 1954 Tunceli dogumlu HAYDAR ASAN'dır. Kendisi 1970'li yıllarda İstanbul a gelmistir. Çesitli lokanta ve restaurantlarda calısan Haydar Bey, lokantacılık sektorunde mevcut bulasıkcılıktan sef garsonluga kadar her turlu isi yapmıs, tabiri caizse "altyapıdan gelmistir".

70'li yılların sonunda Yedikule'de lokanta isletmeciligi de yapan Haydar bey, "Keban Et Lokantası", "Buhara Ocakbası", "Malatyalı Rıfat Usta", Cınarcık Et Lokantası" gibi doneminin unlu isletmelerinde gorev almıstır.

Bu donemde ozellikle Guneydogu Anadolu Yoresi ustalarından, dolayısıyla guneydogu mutfagından etkilenmis, bunu da daha sonra sahibi oldugu isletmelerde menulerine yansıtmıstır. 90'lı yılların basında İstanbul'un Kocasinan semtinde ikamet eden Haydar Bey, kanatcılık sektorunun tohumlarını da burada atmıstır.

2000 yılında ortaklık sistemine dayali bir isletmeye hissedar olan Haydar Bey, ortaklarıyla yasadıgı sorunlardan oturu buradan ayrılarak su anki "Kanatcı Haydar" isimli yeri Mezbahayolu Ahlat sokak ta hizmetinize acmıstır. Mahmutbey yolu Depo duragında Gelisim Hastanesi bitisiginde bulunan kanatcı haydar ın yeri isimli isyeri ile Haydar bey in hicbir ilgisi kalmamıstır. Nitekim Kozyatagı ndaki "Mahmutbey Kanatcisi" ile Cerkezkoy deki "İstanbul Kanatcısı" isimli yerlerle de Kanatcı Haydar ın uzaktan yakından ilgisi yoktur.

kaynak:http://www.kanatcihaydar.com/

• ikincisi daha bi lüks duruyo. diğeri sanayinin yanında(orjinal olan o herhalde). niye böyle 2 tane var? isim hakkı filan yok mu? bide çok mu lezzet farkı var bu haydarın(orjinalinin)

FBcoskunFB herhalde 2 günde bir gidiosundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 14 Haziran 2008; 23:56:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Poncikyasemin = Harun abi
    4 yıl önce açıldı
    Şehit efe osman apaydın
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaşım 18 ve dogdugumdan beri burda oturuyorum. ayda yılda bi paket servisi yaptırıyoruz.1-2 kez icerde oturup yedıgım olmustur.
  • Eskiden fiyatı gayet normaldi ama şu an sosyeteye hitap ediyor
  • orjinalı bu mudur yani?

kanatçı haydar

doğru mudur?

bide paket servis yapıolar demişsin. nerelere gönderiyorlar. ben halkalıda oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 15 Haziran 2008; 0:14:34 >
  • evet orjınalı budur. ben kendim gidip alıyorum paket servisini bilmiyorum. servisi ben yapıyorum yani
  • www olandan şaşma. vardır bi hikmet başında www olduğuna göre. ötekinde para yok www bile alamamış
  • ßizim burda sanayinin oralarda olanı orjinalidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

www olandan şaşma. vardır bi hikmet başında www olduğuna göre. ötekinde para yok www bile alamamış

• Metini duydum.
    Merak ettim yolum düşerse mutlaka uğrayacağım.

Benim favori yerim anadolu yakasında bulunan köz kanat var Maltepe sahildinde çok kral bir yer.
    Fiyatlarıda normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

orjinalı bu mudur yani?

kanatçı haydar

doğru mudur?

bide paket servis yapıolar demişsin. nerelere gönderiyorlar. ben halkalıda oturuyorum.

Evet bu hatta amcamlarla gitmiştim sahiden muhteşem yapıyorlar.Bazı arkadaşlar kanatı üzerindeki deriden dolayı yemezler (tıpkı ben gibi) ama bu adamlar o kadar güzel hazırlıyorlar ve kızartıyorlarki offf gözünüz ne deri görüyor ne başka bir şey sahiden muhteşem yapıyorlar ve herkese tavsiye ederim.Adamlar evinizdeki ortamı yaratmak için size sabunlu bez falan getiriyorlar elinizle yemeniz için rahat rahat tadını çıkarta çıkarta...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.