quote:Orijinalden alıntı: Delete90 Valla cok ilginc teorilerim var ya bu isi Aziz Yildirim duzenlediyse?
Aziz Yıldırım'la, Şekip Mosturoğlu'nun keyfi yerindeymiş. Beyler farkındaysanız FBTV'de 18. Şampiyonluk kupası hep sol üst köşede dururdu, şimdi yok. Not: Değiştir yaptım 3 kere olmadı. Şu ayrıntıyı yazayım dedim.
Aziz Bey teşvik primi verdiğiniz söyleniyor. -al şu parayı geç kaleye. Efendim nasıl yani? -Ben mi geçiyim lan kaleye bu yaştan sonra?
quote:Orijinalden alıntı: Blue Mountain State Aziz Yıldırım'la, Şekip Mosturoğlu'nun keyfi yerindeymiş. Beyler farkındaysanız FBTV'de 18. Şampiyonluk kupası hep sol üst köşede dururdu, şimdi yok. Not: Değiştir yaptım 3 kere olmadı. Şu ayrıntıyı yazayım dedim. 1 Temmuz da kalkmadı mı o ?
quote:Orijinalden alıntı: DeadlySecret quote:Orijinalden alıntı: Blue Mountain State Aziz Yıldırım'la, Şekip Mosturoğlu'nun keyfi yerindeymiş. Beyler farkındaysanız FBTV'de 18. Şampiyonluk kupası hep sol üst köşede dururdu, şimdi yok. Not: Değiştir yaptım 3 kere olmadı. Şu ayrıntıyı yazayım dedim. 1 Temmuz da kalkmadı mı o ? Ben yeni farkettim aslında, bilemiyeceğim.
quote:Orijinalden alıntı: Delete90 Valla cok ilginc teorilerim var ya bu isi Aziz Yildirim duzenlediyse? Sonunda inan şapkadan hiç beklemediğin bir şey çıkacak.
quote:Orijinalden alıntı: samplus quote:Orijinalden alıntı: Delete90 Valla cok ilginc teorilerim var ya bu isi Aziz Yildirim duzenlediyse? Sonunda inan şapkadan hiç beklemediğin bir şey çıkacak.