Şimdi Ara

Kanal geçişi hızlı uydu alıcısı tavsıye acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar bana acil olarak bir mini uydu alıcısı lazım fiyat olarak 100 tl yi geçmeyen ve kanal geçişleri hızlı bildiginiz bir model varsa söylerseniz çok iyi olur bende şimdi botech marka mini uydu alıcı var ama kanal geçişleri acayip yavaş kanal degiştiriken önce ekran siyahlaşıyor sonra bekliyor sonra eçiyor bu yüzden geçişi hızlı bir alıcı arıyorum tabi bütçeme uygun.

• yardımcı olacak biri yok mu acaba
  • 130 - 140 TL seviyesine çıkabilirseniz, Neta 6400 HD var. Kanal geçişi çok hızlı, yarım saniye gibi...
  • yok mu arkadaşlar yardımcı olabilecek ?
  • bimde 99 tl ye lifemaxx full hd uydu alıcı var sizce nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri37

bimde 99 tl ye lifemaxx full hd uydu alıcı var sizce nasıl

Kanal geçiş hızı çok yavaştır o cihazın...( Lifemax )

Ayrıca BİM o cihazla ilgili sürekli kampanya yapar. Bir ara 59 TL 'ye de satmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Ayrıca BİM o cihazla ilgili sürekli kampanya yapar. Bir ara 59 TL 'ye de satmıştı.

hadi yaa bence forumdan baktım millet nasıl şifre çözülecegini falan yazmış bende iyi dedim yarın almaya karar vermiştim ama şimdi yeniden başa döndüm :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

hadi yaa bence forumdan baktım millet nasıl şifre çözülecegini falan yazmış bende iyi dedim yarın almaya karar vermiştim ama şimdi yeniden başa döndüm :)

NETA 6400 TAVSIYE EDERIM

BISSLERI KANAL LISTESI HAZIR GIRILI GONDERIYORUZ VE sonrada teknık destek verıyoruz

http://www.sanalpazar.com/Neta-6400-Full-Hd-Sti-Islemcili-Yuzde-Yuz-Yerli-Mali__isp10100343

• Dün gece baktığımda 159 TL ve hdmi kablo ve kargo hediye idi.Şimdi 149 TL hdmi kablo yok heralde ?
  • quote:

Slm arkadaşlar bana acil olarak bir mini uydu alıcısı lazım fiyat olarak 100 tl yi geçmeyen ve kanal geçişleri hızlı bildiginiz bir model varsa söylerseniz çok iyi olur bende şimdi botech marka mini uydu alıcı var ama kanal geçişleri acayip yavaş kanal degiştiriken önce ekran siyahlaşıyor sonra bekliyor sonra eçiyor bu yüzden geçişi hızlı bir alıcı arıyorum tabi bütçeme uygun.

hd li mi istiyorsunuz yoksa sd yayin mi 30-40 tl arasi piyasada var ama iyi bir sey istiyorsaniz next minix alin ama 40liraliklarda is gorur iyidirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illa hd olmasına gerek yok kanal geçişi hızlı olsun istiyorum fiyat olarakda 100 tl yi geçmesin hatta 50-60 süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: koolandgang

Dün gece baktığımda 159 TL ve hdmi kablo ve kargo hediye idi.Şimdi 149 TL hdmi kablo yok heralde ?

http://www.sanalpazar.com/Neta-6400-Full-Hd-Sti-Islemcili-Yuzde-Yuz-Yerli-Mali__isp10100343

yedek kumanda hdmi kablo ,kargo hediye
  • quote:

illa hd olmasına gerek yok kanal geçişi hızlı olsun istiyorum fiyat olarakda 100 tl yi geçmesin hatta 50-60 süper olur

goldmaster 66000 veya 72000 aynı modeldır bu cıhazı alın
    goruntu kalıtesı ve donanım kalıtesı ıyıdır 80tlden pıyasada bulabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

illa hd olmasına gerek yok kanal geçişi hızlı olsun istiyorum fiyat olarakda 100 tl yi geçmesin hatta 50-60 süper olur

goldmaster 66000 veya 72000 aynı modeldır bu cıhazı alın
    goruntu kalıtesı ve donanım kalıtesı ıyıdır 80tlden pıyasada bulabılırsın

kanal geçişi hızlı diyorsan bu aleti alayım 80 tl de fena degil
    biss özelliği varmı peki bunda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.