Şimdi Ara

Kanal D Elif Doğan Türkmen açıklamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Türkmen Kanal D de, fatura eleştirilerine yönelik açıklama yaptı. Kendini savunmak için sunduğu argümanlar:

1- Bu mektuplar gönderilirken faturası bize gelmiyor, bununla meclis ilgileniyor. Faturanın bu rakamlarda geleceğinden haberim yoktu. Bu rakamları bilseydim başka yollara başvururdum.

2- AKP milletvekilleri, Erdoğan, Davutoğlu vs. daha önce halka bu şekilde mektuplar gönderdi ve onların faturaları bu faturadan kat ve kat fazla. Onlar gönderince gündem olmuyor, CHP milletvekili gönderince gündem oluyor.

3- Devletin kasasından para çıkmadı. Fatura PTT ye ödendi. PTT de devlet kurumu. Yani 1.200.000 lira devletin kasasından çıkıp, şahısların eline geçmedi. Devletten çıktı geri devlete geldi. Ortada bir 'harcama' yok.

Olaya farklı açılardan yaklaşılmış. Ve bu tartışmaların gündem değiştirmek için ortaya atıldığını söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz ?

• 1)haksız
    2)haklı
    3)bilemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın sanırım ücretsiz falan sanmış. Keşke haklısınız bu harcamalar çok fazla, bilseydim yapmazdım deseydi. Boşuna uzattı.
  • bu yüzden evet işte, gereksiz harcamalara son
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

bu yüzden evet işte, gereksiz harcamalara son

Kalitesiz trol
  • Özür dilemek erdemliktir lâkin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liboş solcular(kendini solcu sanan grup) muhafazakâr liboşlardan daha tehlikelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 milyon mektup gönderip faturanın bu kadar geleceğini bilmemek için düşünemiyor olmak gerekir.

En basit hesapla zarf 25 kuruş, içindeki isme özel mektuplar 25 kuruş ve dağıtım bedeli 50 kuruş olsa zaten mektubun maliyetinin en az 1 lira olacağını ve 1.000.000 x 1 'den en az 1.000.000 Türk Lirası fatura geleceğini en ufak zekası olan insan bilir.

Burada nasıl olsa T.B.M.M. ödüyor diye sorumsuzluk, hadsizlik yapılmış. İktidar'da olmadıkları halde 1 milletvekili bunları yapıyorsa iktidar kanadında kim bilir neler dönüyordur...
  • kadının haklı olduğu noktalar var. en önemlisi AKP lilerin harcamaları. neredeyse her seçim mektup zarf geliyor. RTE mitingleri telefondan mesaj ile yollanıyor .Bu masrafların hesabı halka verilmeli. ve yasal düzenleme yapılmalı. reklam harcamalarını partiler kendileri ödesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_

1. Mektup gonderirken fatura bize gelmiyormusmus.

Sen koca sehire milyonlarca mektup gondereceksin faturasiyla meclis mi ilginecek ? Hadi bunu da gectim, milyonlarca mektubun bedava yollanacagini dusunecek kadar salakmisin vekil ? Tanesi 1 kurus olsa yine dunyanin parasi ediyor. Guya CHP vekilleri acik liste olarak yapiyor da falan.. Acik listeden cika cika, beynini evde birakmis boyle tipler cikiyor.

Madde 1'in ozeti: Cevir kazi yanmasin

2. En sevdigim cevap: X Y partisi yapiyor, o zaman biz de yapalim.

Sen AKP'ye ozeneceksin diye, AKP'nin yolsuzluklari yetmeyecek bir de sizinkilerle mi ugrasacagiz ? Yani bir parti caliyor diye, oraya buraya paralari savuruyor diye, bu size aynisini yapma hakki mi veriyor ? Eger durum buysa, eger siz de AKP'ye ozenecekseniz, millet niye size oy atsin ? Gercegi orada duruyor, giderim AKP'ye veririm oyumu, ikiniz de bes para etmezsiniz sonucta.

3. Bu nasil bir beyin yoksullugudur, ayri mesele.

Fatura PTT'ye cikmis, PTT de devlet kurumuymus. Basilan kagitlar, kullanilan murekkepler, kullanilan matba kimin matbaasi ? Basilan milyonlarca mektubun parasi bu milletin cebinden cikti mi ? Cikti.

Eeeeee ?

Bu ne bicim bir matematiktir ? Bu vekil ilkokulu bitirmismidir ? Bu vekilin akli dengesi yerindemidir ?

Sonsuz enerji ureten motor bulan karadenizli mucit gibi, hanimefendi de sonsuz mektup basan PTT bulmus. Bu kafayla milyarlarca mektup basalim tum dunyaya satalim, bedavaya getirirz, dunyanin karini yapariz.

Kafaya gel.

O koltuktan ineceksin asagi vekil, milletin kicina soktugun milyonluk faturayi da odeyeceksin. Bunu yaptiramayan adama da ne parti baskani denir, ne baska bir sey.

CHP'nin yolsuzluk kafasinda AKP'den zerre kadar farki yok. AKP yapiyorsa biz de yapariz demekle, "Elalem Mercedes'e biniyor, belediye baskani VW'ye mi binsin" diyen somar arasinda gram fark yok.

Bu ulkeyi partisiz, siyasetsiz biraktiniz, ulkede oy verecek adam yok.

Su referandumdan evet gecsin de iyice batalim, belki o zaman dank eder birseyler.

senin açıklamalarına bitiyorum ya çok resmi belgeli oluyor yani inandırıcı acıklamalar

• Kılıçdaroğlunun SGK batırması saçmalığından sonra ellerine tek bir konu geçti 10 sene dinleriz artık.
    Milyonlarca mektup - sms - otomatik aramanın hesabını da sorabilseniz tamam diyeceğimde.
    Yok kağıt şu kadarmış diye hesap yapan bünyeler ayrı bir tartışma konusu.
    Meclis veya büyük şirket vb. kurumlar bu tip hizmetler için büyük anlaşmalar yaparlar.
    Yeri gelir ücretsiz cihazlar alırlar yeri gelir sınırsız paketleri sırf firma referans göstermek için komik rakamlara sunar. Kadın belli ki olayın iç işleyişinden haberdar değil.
    Mecliste bu işleri takip eden vatandaş ne gönderildiğini hangi firmalara para ödendiğini açıklasın.
    Açıkladıktan sonra sms vb. hizmetler için niye fahiş fiyatla hizmet alındığını açıklasın.
    Sonrada madem bu kadar yüksek rakamlara ulaştı hiç milletvekiline bakın sizin yaptığınız şeyler bu kadar tutuyor diye bir cümle kurmuş mu bunu açıklasın.
    AKP'nin bula bula tutunabileceği tek dal bu kaldıysa gidişat iyi demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

bu yüzden evet işte, gereksiz harcamalara son

Kalitesiz trol

Kaliteli troller 1 milyonluk telefon görüşmesi yapıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.