Şimdi Ara

Kanada'ya mülteci olarak gitmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
6.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar nasıl gidebilirim yollarını arıyorum en geç bir sene sonra gitmem lazım o yönde planlar yapıyorum.

İş olanakları ile çalışmak için gitmeyi düşündüm Uzman Kaynakçıyım noter onayı alabilirim. Oksigaz, elektrik ark, gaz altı, toz altı kaynaklarını yapabilirim yalnızca su altı kaynağı yapamıyorum. Ayrıca Üniversite İşletme mezunuyum

Bunun yanı sıra mülteci olarak gitmeyi göze aldım mülteci kampları nasıldır sıkıntılı mı malum bir süre kamplarda kalmamız gerekiyor belirli bir süre sonra yerleştiriyorlar. İşte Kanada'da bu süre ne kadar uzun bilir kişiler lütfen yardım etsin online şekilde vatandaşlık başvurusu yapacağım başvuru büroları ilede irtibata geçeceğim para vs. her türlü karşılamaya hazırım tabi ki gerekli resmi kurumlara sadece.

Not: İngilizce veya başka bir yabancı dil mevcut değil.

• dağa çık devlet seni gönderir parada verir mis gibide bakar vıp class biletini cebine koyar bizi anlat der
  • quote:

Orijinalden alıntı: call of cthulhu

dağa çık devlet seni gönderir parada verir mis gibide bakar vıp class biletini cebine koyar bizi anlat der

Malesef öyle bir şeye yanaşmıyorum yoksa bir sürü yasadışı tercih yolu var fakat ben öyle ayrılmayı düşünmüyorum.
  • wRei kullanıcısına yanıt
    çıkman gerekmez yüzüne kömür sür üstündeki giyisileri yırt ben mülteciyim de 2 anlamsız kelime söyle gene bakımını yaparlar busines class bilet alırsın 1000 civarı bir parayıda cebine atarlar her ay öyle geçinirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: call of cthulhu

çıkman gerekmez yüzüne kömür sür üstündeki giyisileri yırt ben mülteciyim de 2 anlamsız kelime söyle gene bakımını yaparlar busines class bilet alırsın 1000 civarı bir parayıda cebine atarlar her ay öyle geçinirsin

O kadar kolay olacağını sanmıyorum. Daha önce bir tanıdığım dağdan indiğini iddaa ederek gitmeyi denedi buraya varana kadar bütün sülalesini 2 gün aldılar sorguladılar. Daha sonra inkar etti gay olduğunu söyledi ve erkek arkadaşı olarak gösterdiği kişi ile müstehcen görüntülerini mahkemeye sundu 2 yıl boyunca denetimli vatandaşlık verildi. Yani o kadar kolay değil bu anlattığım kişinin yaptıklarının hiç birini yapamam malesef en kötü ihtimalle mülteci olarak gitmeyi planlıyorum zaten mülteci olarak gidenleri de kabul etmemezlik yapmıyorlar fakat önemli olan gidebilmek.

• En iyisi okuyup gitmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibi niteliksiz elemanları almazlar adamlar tr de üni mezunu alirken bile en az 2 üst lisans kriteri istiyor yani heveslenme daha sırada senden 100 kat nitelikli elemanlar var ümidini kes zaten daha düzgün diploman bile yokmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en azından İngilizce ve Fransızca'yı orta düzeyde öğrenmeye çalış. Tabi gidebilirsen
  • alsalar iyi de, almazlar, ben olsam ben de almam bu milleti.
  • Önce mültecilere nasıl davranılıyor ona bak dostum. Türkiye deki Suriyeliler malum onlara benzeme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oooo benim konu yerimi alayim takipteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Önce mültecilere nasıl davranılıyor ona bak dostum. Türkiye deki Suriyeliler malum onlara benzeme

Hocam araştırıyorum okuyorum falan ama ne kadar doğru bilmiyorum gidersem dönüşü yok biliyorum o yüzden tırsıyorum resmen kumar oynayacağım hayatım üzerine ama kafaya koydum. İyi davranıldığı söyleniyor Romanlara dahi iyilermiş ki onları biliyorsunuz normal insandan biraz farklı çılgın hareketli insanlardır. Ayrıca evlilik yolu var fakat evlenecek kişiyi nasıl bulurum onu da bilmiyorum. C-31 yasası ile alımlar rahatlamış mülteciler rahatmış ayrıca en şaşırtıcı durum ise Ülkemiz güvenilir ülkeler arasında ve eğer vatandaşlık vermezlerse mahkeme de bir üst mahkemeye itirazda bulunabiliyoruz.
  • Konfeksıyona ortacı bıle olamayacak adam kanadaya gıdıyor,sormazlar mı adama ne vasfın var kac dıl bılıyorsun

Madem kacıcaksın almanyadan bır akraba bul vardır ılla kı gıt evlen orda yasa,amelelık yaparsın cıddı cıddı amelelık yaparsın orada aldıgın parayı da yazları turkıyede yersın burada 2 aylıgına zengın olursun,arabalar da ucuz hanım da gundelıkl temızlıklere gıder,durum bu

• affiliation kullanıcısına yanıt
    +1 sadece iklim ve bitki örtüsü farklı.
  • Bana PM at kanada da yaşıyoruz belki yardimim olur sana

• filmlerdeki gibi gemi personelinden birine para yedirip anlaşacaksın
    yanına hiçbir kimlik veya kimlik ipucu almadan gemide en az 1 ay kaçak yolculuk yapıp karaya çıkacaksın
    kaçak yolculuğun sıkıntısı temel ihtiyaçlarını gidermektir
    herkesin kullandığı tuvaleti ve suyu kullanamazsın
    herkesin yediğini yiyemezsin
    1 ay aç kalmaya dayanmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

Konfeksıyona ortacı bıle olamayacak adam kanadaya gıdıyor,sormazlar mı adama ne vasfın var kac dıl bılıyorsun

Madem kacıcaksın almanyadan bır akraba bul vardır ılla kı gıt evlen orda yasa,amelelık yaparsın cıddı cıddı amelelık yaparsın orada aldıgın parayı da yazları turkıyede yersın burada 2 aylıgına zengın olursun,arabalar da ucuz hanım da gundelıkl temızlıklere gıder,durum bu

Dediğiniz doğru fakat şansımı zorlayacağım İngilizce ve Fransızca dillerinin eğitimi alacağım bu sene önümde koca bir sene var üst düzey bilmeni istemiyorlar zaten anlayıp, derdini kadar anlatabilmen ve okuyup derdini anlatacak kadar yazabilmen başlangıç için yeterli zaten 2 yıllık oturma izni için 75 puan yeterli başlangıç ardından durumna göre uzatıyorlar ve yeterli duruma geldiğinde vatandaşlık veriliyor. ben 50 puan alıyorum yaş eğitim vs. durumlarından fransızca ve ingilizce bilmek puanımı yeterli seviyeye getiriyor uğraşacağım hocam bakalım.

• iltica et daha iyi be

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Evet arkadaşlar nasıl gidebilirim yollarını arıyorum en geç bir sene sonra gitmem lazım o yönde planlar yapıyorum.

İş olanakları ile çalışmak için gitmeyi düşündüm Uzman Kaynakçıyım noter onayı alabilirim. Oksigaz, elektrik ark, gaz altı, toz altı kaynaklarını yapabilirim yalnızca su altı kaynağı yapamıyorum. Ayrıca Üniversite İşletme mezunuyum

Bunun yanı sıra mülteci olarak gitmeyi göze aldım mülteci kampları nasıldır sıkıntılı mı malum bir süre kamplarda kalmamız gerekiyor belirli bir süre sonra yerleştiriyorlar. İşte Kanada'da bu süre ne kadar uzun bilir kişiler lütfen yardım etsin online şekilde vatandaşlık başvurusu yapacağım başvuru büroları ilede irtibata geçeceğim para vs. her türlü karşılamaya hazırım tabi ki gerekli resmi kurumlara sadece.

Not: İngilizce veya başka bir yabancı dil mevcut değil.

Travesti filan değilsen artık çok zor

Türkiye cumhuriyeti vatandaşı kürt alevisi olsan bile artık gidemiyorsun

Zorunlu askerlik filan zaten işlemiyor

• Kanada'ya gitmek bir hak değil ayrıcalıktır. Mülteci olarak bırak gitmeyi, okuyup gitmen bile çok zor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.