Şimdi Ara

Kanada da asgari ücret 2050 dolar oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • garsonluk yapsak 1000 dolarda bahşişten gelir 3000 dolar. ayda 1200üyle geçinip kenara 1800 dolar atsak 8000 tl her ay birikim yaparız. niye hala gidemedik bu kanada'ya

• haydi kanadaya
  • Hangi yolla gitmeyi dusunuyorsun hocam

Legal mi illegal mi?

Benide götürur musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden kaçtı ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanada da vergi sistemi var. Onu da arastirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede kaldığım her gün daha çok üzülüyorum. Doğduğum yer değil doyduğum yer önemli benim için. Türkiyede doyamıyoruz maalesef (sadece yemekten bahsetmiyorum). İlk fırsatta gideceğim. İster vatan haini diyin, ister fetöcü. İnsancıl yaşamak hakkım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eeeey turkish people, canada is so cool. money is free here come over here
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Wat yapmıştım bir otelde, asgari ücret o zaman 1600dolar idi. ayda ortalama 600 dolar da bahşiş geliyordu. 4 ay çalıştım 5000 dolar ile döndüm o zaman 3 küsür idi 15 bin civarına dönüştürdüm burada aklıma o geldi
  • Kanada da asgari ücret 2050 dolar oldu

Günde 9 saat desek;

9*14$= 126$

22 gün ortalama/ay

22x126$= 2772$

2019 itibari ile saatlik ücret 15$ olacakmış.

Alıntı

Ek bilgi;

quote:

General minimum wage
    This rate applies to most employees.

Example for calculating general minimum wage: One week, Julia works 37.5 hours. She is paid on a weekly basis. The minimum wage applicable to Julia is $14.00 per hour. Since compliance with the minimum wage requirements is based on pay periods, Julia must be paid at least $525.00 (37.5 hours × $14.00 per hour = $525.00) in this work week (prior to deductions). (Note that eating periods are not included when counting how many hours an employee works in a week).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morthor -- 1 Haziran 2018; 11:4:11 >

• Senin hesaba göre her ay kenara 1800 dolar atarsan, 15 ayda sıfır ford mustang alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1NG Ç. -- 1 Haziran 2018; 12:41:54 >
  • sanki orada giderler tr ile aynı asgari ücretle dünyanın hiç bir yerinde rahat yaşanmaz
  • bizde 2020 tl adamlar kıskanc sırf ınadına 30 dolar zam yapmişlar
  • 2050 dolar an itibariyle 11833 tl yapıyor bizdeki 4.5-5 aya denk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.