Şimdi Ara

Kan Tukuruyorum (ek olarak actım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
43.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bu konuda herkezin ufak tefek herkezin bilgisinin olcagını dusundugumden konuyu burayada acıyorum saglık bolumundede mevcuttur.


    Selamlar.

    1 bundan cok oncelerdede aynı durumla karsılasıyordum fakat kanama cok azdı agzım yuzum acaip bir tad içinde uyanıyorum(sanırım kan tadı) ayıptır soylemese sigara içmemle beraber sabahları o iğrenc sarımsı tukruge alısıgım ama bu kan canımı cok sıkmaya basladı..

    Sigar içmeyi yaklasık 10 gun once bıraktım tam olarak brakmadım ama yaklasık 1 1.5 paket içerken gunde 6 7 gibi bi orana dusurdum.. ozellikle bıraktıgım gunden sonra bu kan artmaya basladı ve 3 gundur rahatsız edici bicimde agzım kan oluyor

    sunu da belirtmek isterim ki normal zamanlarda kesinlikle bir burun kanaması yada agzımda kan olması durumlarına rastlamadım rastlamıyorum. sadece sabahları uyandıgımda bunu goruyorum arkadaslar sabah 6 7 bazen 8 9 gibi uyuyorum ve aksam ustu uyanıyorum. Bu durum beni biraz tıstırmaya basladı sebebi konusunda bilgi sahibi arkadasların yardımını acilen bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lost_Boyx -- 14 Şubat 2008; 23:50:04 >







  • geçmiş olsun. bir an önce doktora gözükseniz iyi olacak gibi.
  • diş eti hastalığı olabilirmi?



  • şaka bi yana mutlaka doktora git korkutmak istemem ama ciddi bişeyse geç kalınmasını istemem sağlık çok hassastır

    çok geçmiş olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pisiko__

    geçmiş olsun. bir an önce doktora gözükseniz iyi olacak gibi.


    +1

    ayrıca bilmem constantine filmini izledin mi orada baş rol oyuncusu sigara içiyor ve (benzetmek gibi olmasın) senin gibi kan tükürüyordu sabah kalktığında. ve akciğerlerinde tümör vardı bu sigara yüzünden.

    film tabi ama yinede çok acil doktora git çok geçmiş olsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

    diş eti hastalığı olabilirmi?



    +1


    iç kanama derdim ama,hala hayattasın baksana...


    Sigaraya devam
  • Aman hocam sağlık ihmale gelmez bir doktora görün
  • Türk filmlerin de ağızdan ne zaman kalsa adam gidiciydi.
    Geçmiş olsun hocam önemli değildir işallah.
  • constantine filmindeki adamın akciger hastalıgı wardı.

    Dis eti hastalıgım war evet bunu diger baslıkdada soyledim ama sanırım arkadasın bilgisi yoktu sadece disetinden kaynaklanabilcegini soylemişti

    Benim diseti hastalıgım war evet ama doktordan her daim cok korktugum icin onu bile sormadim doktora.
    Dis etlerim cok hassas her sabah dis fırcalarken baya baya kanama oluyor ama bununla ne gibi bir iliskisi olabilir tam olarak acıklayabilirmisiniz.
    Ustelil agzımdan durduk yere kan gelmiyor sadece kanda degil tukruk le karısık cok az kan war ama tukrukle beraber SADECE UYANDIGIMDA kan oldugunu gorebiliyorum.
  • Ben anlamadım biraz daha açarmısın sabah kalkıyosun lavaboya gidiyosun tükürüyosun az bi kanmı oluyor.Tekrar tükürünce kan varmı?
    Ağızını sabah iyice kontrol ettinmi.Kan eğer tükürükle karışırsa tükürük koyu renkli olur.Ama diş etinden bi sızma gibi olursa tükrüğün içinde ayrı bi kan olur kan seçilir yani...
  • Gırtlağında tahriş olabilir. En iyisi doktora gitmen..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

    Ben anlamadım biraz daha açarmısın sabah kalkıyosun lavaboya gidiyosun tükürüyosun az bi kanmı oluyor.Tekrar tükürünce kan varmı?
    Ağızını sabah iyice kontrol ettinmi.Kan eğer tükürükle karışırsa tükürük koyu renkli olur.Ama diş etinden bi sızma gibi olursa tükrüğün içinde ayrı bi kan olur kan seçilir yani...



    Ya şimdi soyle bisey;
    Kalktigimda sabah yutkunmaya cesaret etmenin zor oldugu kadar bir kan tadi war bogazlarima kadar bu tadi hissediyorum lavobaya gidip tukurdugumda tukurukle birlikte kan goruyorum kimi yeri koyu kimi yeri acik renkli.. 1 2 kez kanı gorebiliyorum digerlerinde ise tukruk sarımsı renkli(buna sigara kulananlar alısıktır sarımsı tukruk) sonra agzımı calkalıyorum dislerimi fırcalıyorum ve obur sabah uyanana kadar gayet normal hersey tukrugumun rengi agız tadım vs.

    Ama dedigim gibi disetlerim ufak bir dokunusta kanayacak kadar hassas :S




  • Acil şifalar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hysteria35

    Gırtlağında tahriş olabilir. En iyisi doktora gitmen..

    zaten boğazdan geliyorsa durum çok kötü.Akciğerden gelmesi zor çünkü öksürmesi gerekiyor.Boğazdan geliyorsa gırtlak kanseri (Allah korusun) olabilir.
  • ben senin yerinde olsam bu saatte kalkıp acile giderdim.
  • Arkadaslar korkutmyın beni :)
    Her soylediginizin belirtilerini arastırıyorum gırtlak kanseri olmak için gereken sorunların hiç birisi bende yoq
    Ses kısıklıgı bogaz agrısı boyunda şişme gibi bende hiçbirisi yok

    Diş eti agır basıyor
  • korkutmayla alakası yok hocam bunun sağlık bu ertelemeye gelmez. bak benim gözlerimde sorun vardı(bulanıklık, sulanma, ağrı vs) 4-5 ay erteledim sonra yazıları okuayamaz hale geldim neredeyse sonra gittim doktora pat gözlüğü reçeteye yazı verdi bundan sonra ilerlemesini istemiyosan uyurken bile takacan dedi. gerçi ben sadece gözlükle sıyırdım işi peki ya sen gözlükle sıyıra bilecenmi?
  • Su anda korkmak için cok gecerli bi sebebim daha ortaya cikti ve ben gercekten bu sefer cok korktum

    Benim babam vefat ettikden sonra doktorlar akciger kanseri oldugunuda teshis ettiler ve bende bunuda arastırdım buyuk yazılanlar bende war

    Akciğer kanseri genetik midir?


    Ailede akciğer kanseri öyküsünün olması sigara içmemek için en önemli nedenlerden birisidir. Çünkü akciğer kanserinin ortaya çıkısında genetik faktörler de rol oynamaktadır. Amcanızın, babanızın, kardeşinizin akciğer kanserine yakalanmış olması eğer sigara içiyorsanız sizin için bir erken uyarıdır. Bu uyarıyı dikkate almazsanız sizin yakınlarınız da sizin yaşadığınız türden bir acıya hazırlıklı olmalıdırlar.


    Sağlıkla ilgili her hangi bir yakınmanızın olmaması çok güzel. Ancak, bu yanıltıcı olabilir. Bazen hastalık uzun süre kendini belli etmeden ilerleyebilmektedir. Sigara içiyorsanız korkmalısınız! Gerçekten sizi rahatlatacak bir sözü söyleyebilecek durumda değiliz.


    Akciğer kanserinin belirtileri nelerdir?


    Tüm kanserlerde olduğu gibi kilo kaybı, halsizlik, iştahsızlık yanında; balgam çıkarma, kan tükürme, göğüs ağrısı öksürük, nefes darlığı, hırıltılı solunum gibi akciğerlerle ilişkili yakınmalar olabilir. Bunlara bazen kanserin diğer organ ve dokulara yayılmasına bağlı olarak vücudun değişik alanlarında ağrılar, yutma güçlüğü, baş ağrısı, görme, denge bilinç bozuklukları vs gibi bir çok farklı şikayetler eklenebilir.

    Yarın kesinlikle doktora gitmem gerekiyor

    Bu belirtiler kesin akciger kanseri oldugumu gostermez demi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lost_Boyx -- 15 Şubat 2008; 0:54:59 >




  • Hocam şakası olmaz bir an önce bi doktora görün.
  • Allah korusun sanmıyorum daha büyük belirtiler vermesi lazım kanser için...diş etlerine bağlıyorum ben çünkü çok hassasmış dediğine göre...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.