Şimdi Ara

kan testinde sigara içildiği anlaşılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
261.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhi -- 17 Şubat 2011; 19:40:58 >

Kan Testinde Sigara İçildiği Anlaşılır mı?

Kan testleri, sigara içen kişilerde nikotin ve kotinin gibi belirli kimyasalların varlığını tespit edebilir. Bu kimyasallar, sigara dumanında bulunan zararlı maddelerdir.

Kan Testinde Sigara Çıkar Mı?

Evet, kan testinde sigara içtiğin belli olabilir. Sigara içtikten sonra nikotin ve kotinin seviyeleri kandaki yoğunluğuna ulaşmak için yaklaşık 30 dakika sürer. Bu seviyeler birkaç saat boyunca yüksek kalır ve daha sonra yavaş yavaş düşmeye başlar.

Pasif İçicilik Kanda Çıkar Mı?

Pasif içiciliğe maruz kalan kişilerin kanlarında da düşük seviyelerde nikotin ve kotinin tespit edilebilir. Ancak, bu seviyeler aktif sigara içenlerin seviyelerinden çok daha düşük olacaktır.

Kanda Sigara İçildiği Belli Olur mu?

Kan tahlillerinden sigara içildiği genellikle anlaşılabilir. Bununla birlikte, sigarayı bıraktıktan sonra nikotin ve kotinin seviyeleri zamanla azalır ve sonunda tespit edilemez hale gelir.

Sigara içmenin sağlığa zararlı olduğunu ve kanser, kalp hastalığı ve diğer ciddi sağlık sorunları riskini artırdığını unutmamak önemlidir. Sigara içiyorsan, bırakmayı düşünmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bisey olmaz korkma
  • Bu kadar korkuyorsan içmeAma çıkmaz merak etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi kolesterol düşük çıkar ona göre

• evet belli olur. doktor sana sigara içiyo musun diye sorabilir. sen de hayır dersin kapanır konu. bazı değerlerin düşük olmasını çok güzel sigaraya bağlayan doktorlar var. haksız da sayılmazlar bi yerde..

Orijinalden alıntı: denizza

evet belli olur. doktor sana sigara içiyo musun diye sorabilir. sen de hayır dersin kapanır konu. bazı değerlerin düşük olmasını çok güzel sigaraya bağlayan doktorlar var. haksız da sayılmazlar bi yerde..

Hiç içmeyen insanda bile çıkabilir bu. Bkz. pasif içicilik. Yolda yürürken yüzünüze gelen dumanı bile istemeden soluyorsunuz.

Bilgilendirme için tüm kan testlerinin altında Sigara İçiyor-İçmiyor şeklinde ibare var.

Nasıl görmediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 17 Şubat 2011; 14:09:19 >

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • Çıkar. Sigara içtikten kısa bir süre sonra tahlil yapılırsa daha rahat anlaşılır. İçine çektiğin sigara dumanı, akciğerden kana bağlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quentin Costa -- 17 Şubat 2011; 14:13:04 >
  • Edit: Özellikle bakılan birşey değilse çıkmaz, öncesinde çıkar yazmışım düzeltiyorum şimdi.

Sigara kullanıyorum, doktorun ciğerlerimi dinlediği oldu, kan tahlilime baktığı oldu ve kulak burun boğaz doktorunun burun kanalıma baktığı bile oldu ama bir kere bile sigara içiyormusun sorusuyla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 1 Eylül 2015; 23:26:37 >

★★★ F E N E R B A H Ç E ★★★
  • Ben de yarın kan tahlili yaptıracağım. Sigara içtiğim anlaşılır mı? Bu gün hayatımın son sigarasını içtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN: Sny_tr
    PS4
  • Down

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN: Sny_tr
    PS4
  • Beyler ben bi hata yaptım siagara içtim 4-5 ya oldu bırakalı. Kan tahili olucam ama b12 testi için sizce içtiğim anlaşılır mı ? Lütfen yardım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.