Şimdi Ara

KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.072
Cevap
597
Favori
1.918.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -video tanıtımlarımıza 1.sayfadan ulaşabilirsiniz
    EVET ARKADAŞLAR EN SONUNDA 'KALEMLER HAKKINDA HERŞEY'LE' KARŞINIZDAYIM
    Bu bölümde size kalem tercihlerinizde elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.öncelikle bu konuyu neden açtığımı size kısaca anlatayım.
    kalemler benim için gerçekten büyük bir tutku ve yıllardır kalemler üzerinde araştırmalar yapıyorum ve artık insanların kullandıkları kalemi elime aldığımda o insanın kişiliği hakkında yorum bile yapabiliyorum.
    gerçekten garip gelecek bazılarınıza ama gerçekten öyle artık bu ış hobi olmaktan çok bir yaşam tarzı haline geldi bende.lafı fazla uzatmadan ilk tanıtım degerlendirmeme geciyorum.
    (konumuzda kalem merakı olan ve bu işi profesyonel ve amatör olarak yapan tüm arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum ilginiz için şimdiden teşekkürler)
    (dikkat:konumuzda her fiyat aralığından kalem değerlendirmesi yapılacaktır)
    İLK DEĞERLENDİRMEMİZ EKONOMİK BİR KALEM

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)



    ADI:Pentel PL77(Energize)
    KURŞUN ÇAPI:0.7/0.5
    KÖKEN:Japonya
    FİYAT:4-5 TL civarı
    Boyutlar:Uzunluk 150mm,çapı 11mm.75mm
    RENK:MAVİ(KAVUCUK)-GRİ(GÖVDE), PEMBE-GRİ, GRİ-GRİ
    KULLANIM YORUMLARIM:
    Kalemın adından anlaşılacagı gıbı gercekten enerjık bı kalemle karsımızda pentel.kalemı ılk elıme aldıgımda dıkkatimi
    çeken en önemli yanı kalıbına göre cok hafıf bı kalem olusu oldu.kalem oldukça standart bı yapı uzerıne oturtulmus.bu kalemde aman aman bı ozellık goremedıgımı belıtmelıyım ama bırcok markanın aynı fıyat aralıgındakı kalemlerınden gercekten ustun bı performans gosterıyor.kavucuk tutma yeri oldukca rahat ama kalemın kalın olması bu ozellıgı bıraz golgeleyıcı nıtelıkte
    kalemın arkasında kapgın altında bulunan standart boyutlardakı silgi kaleme cok artı bı yon katmasada kısa surelıgıne kullanıslı.
    ARTILAR VE EKSILER
    1.Kalemın görünüşüne göre hafif olaması elin yorulmasını en aza ındırgemeye çalısan kavucuk tutma yeri kalemımız için artı puan
    2.kalemın ıçine girebilen uç kısmı kalemın cebımızde delık acmamasını saglıyor artı puan
    3.kalemın basit görünüsü ve tamamen plastik aksamı kalemı hafifletsede kalite açısından eksi puan olarak dönüyor kalemimize
    4.kalemımızın daha ıyı olması ıcın ılk dusundugun sey keske daha ınce bı kalem olsaydı gercekten sınıfının en ıyıleri ıcıne gırebilirdi oldu

    Umarım begenmıssınızdır arkadaslar ılerleyem gunlerde yenı bır kalem degerlendırmesıyle karsınızda olacagım

    ------------------------------------------------------------------------------

    Adres kataloğunu indirmek için tıklayın

    ------------------------------------------------------------------------------
    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)
    Konumuzun resmi instagram sayfası:
    https://www.instagram.com/kalemlerhakkindahersey/

    ------------------------------------------------------------------------------



    ------------------------------------------------------------------------------

    Kalem alışverişi yapılabilecek güvenilir siteler:
    -https://www.hemen.com.tr/ (Siparişlere minik meyveli lokumlar ve sevimli notlar iliştiren güzel bir site. Güvenilir ve müşteri hizmetleri güzel.)
    -https://www.hepsiburada.com/ (Kırtasiye ürünlerinde taksit yapmasa da sorunlarınızla ilgileniyorlar.)
    -https://www.nezih.com.tr/ (Taksit sayısı kısıtlı ancak bazı ürünler uygun fiyatlı, hizmet güzel)

    Kalem alışverişi yaparken uzak durmanız gereken siteler:
    -http://www.kalemkutusu.com/ (Müşteri hizmetlerinin telefonlara yanıt vermemesi, arızalı ürünleri, yanlış ürün yollamaları ve stokta olmayan ürünleri satmaları yüzünden tavsiye edilmemektedir.)
    ------------------------------------------------------------------------------



    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)

    [center][image]https://store.donanimhaber.com/dd/42/6d/dd426dba2a32780952e22365b7cf6a7d.png[/image][center]
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_39268249/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39268249][size=1][color=#FF3300]KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)[/color][/size]
    [/link][center]

    [center][image]http://shareimage.mbforce.com/UploadedFiles/__public/4382vetyk0.png[/image][center]
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_39268249/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39268249][size=1][color=#FF3300]KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)[/color][/size]
    [/link][center]

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    İMZA AYNIDIR İKİ KOD ARASINDAKİ TEK FARK RESİM UPLOAD SİTESİNİN FARKLI OLMASIDIR.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



    KALEMLER HAKKINDA HER ŞEY KONU KURALLARI

    1-) Konu anonimdir.
    2-) Konuda kalemler hakkında her türlü paylaşım yapılabilir.
















    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 26 Ağustos 2018; 18:8:28 >







  • Arkadaşlar en favori kalemlerimi sıraladım. Hem konuyu canlandırmak için hem de forumda çok yanıtsız konu var hepsine çok öz biçimde değindim. Merak ettiğiniz, almak istediğiniz varsa özelden pm atın. Numarasını yazın zevkle yanıtlarım. Buyurun en favori kalemlerim:
    Sağdan Sola sırasıyla;
    1) Uniball Alpha Gel shake it kalem: Sallamalı. Ve tutmaç kısmı jel bazlı bir çeşit yumuşaklıkta favori kalemimden. Öyleki sağlamdır da maalesef ucu içine girmiyor. hafiftir.Abs plastik. İstenirse içindeki sallamalı meTAL YAY ALINABİLİR.
    2) Faber Castell Grip 1347: Ortaokul zamanından beri kullandoğım bir kalem. Malzeme kalitesini çok iyi blmuyorum. Belki bu 10. kalemimdir herkes biliyordur bunu.
    3) Rotring 300: Plasitk tamamen ve çizim kalem gibi görünsede inceliğinden dolayı uzun kullanımlarda önermem. Sağlamdır Üst kısmında uç çeşitlerini ayarlama derecesi vardır.(2b,hb gibi...)
    4) Rotring 500: Çizim kalemi olarak geçse de 300'den tek farkı biraz daha kalın olması ve tutmaç kısmının metal olması. Orta ağırlıkta bir kalem.
    5) Uni Shift 0.7: Favori kalem markam Uniball'ın farklı şekilde ucu içine girebilen kalem modeli. Keza tutmaç kısmı metaldir. 500'den hafif. Detaylı inceleme için internette arayabilirsiniz modeli. Tek sevmediğim yanı uç çok kırıyor. Sanırım Pentel Ain Stein uçlarla kullanıcağım bunu.
    6) Noki Shaking: 1.5 Tl'ye aldığım hafif ve çok ama çok rahat bir kalem. iddia ediyorum pek çok 70 tl lik kalemde bulamayacağınız özellikleri mevcut. Otomatik uç çıkarması ve shaker yani sallayınca ucu çıkan bir kalem olması en önemli avantajlarından. Ayrıca hafif ve kolay kolay uç kırmıyor. Piyasada bulamadığım bir model.
    7) Mikro...: Modelini bilmiyorum 2 Tl'ye tahtakaleden aldığım bir model. Tamamen plastik. Test çözmek için ideal. Fiyatından dolayı küçümsemeyin. Şahsen Mikro'yu severim.
    8) Uniball Kurutoga Roulette: Uniball'ın tutmaç kısmı metal olan ve kalemi yazdıkça kalemdeki mevcut dişli sistemin dönmesiyle ucu kendiliğinden çıkan mühendislik harikası bir kalem. Yani uç kırılmasına son dedirtiyor ama refleks icabı kalemi yazdıkça otomatikman elinizde çeviriyorsunuz. 1 yılı aşkın süredir kullandım ama öyle haşamlı şaşmlı b,r beklenti içerisine girmedim. Çizim kalemi olduğu için daha çok bu modelini tasarlamalarının nedenini tahmi ediyorum ki elinizi kağıttan kaldırmamak üzere dizayn etmişler. 05 uçlularını öneririm. Plastiğine de değineceğim.
    9) Zebra Tect2way: İşte en sevdiğim modellerden birisi. Ayrıca pahalı sayılabilecek ilk aldığım kalem modeli. Tutmaç kısmı plastik ve ince yay 2 adet plastik mevcut. Plastik abs taş gibi adeta. üzerinde lock sistemi var. Onu çevirdiğinizde kalemin içindeki sallamalı kısmı iptal edilebiliyor. Tek dezavantajı kalemin shake fonksiyonunu kullanmak için biraz hızlıca sallamanız gerekiyor. Ayrıca hafif bir kalem. Test çözmek için ideal.. 20 tl civarında bir şey. Metalleri de mevcut ama ülkemizde pek yok.
    10) Serikss Simo 0.7: Türk markasının favorisi. İnce ama hoş bir inceliği var. Eller çok rahat hissediyor kendisini. Test için en gözdesi. Dr'den temin edebilirsiniz. Full plastik.
    11) Big Shake Modeli: Big markasının tamamen plastik olan piyasada rahatça bulabileceğiniz shaker özellikli sallamalı kalemi. Hafiftir. Tutmaç kısmı lastikten. Elle kavraması dolayısıyla rahat yani uzun kullanımlarda ideal bir kalem. Ama bu tip kalemleri düşürmeye gelmiyor. Ben aldığımda 5 tl idi. 2 yıl sonra 10 tl olmuş. :s
    12) Uniball Kuru Toga: Yukardaki Roulette modelinin tamamen plastik olan modeli. Bence bu diğerine göre daha ideal. Hem ucuz hem de kullanışlı. Alacaksanız 10 15 tl civarında ve 05. ini almanızı öneririm. Fonksiyonundan dolayı normal u kalınlıklarından daha kalın.
    13) Pentel Sharplet: Pentel'in en ucuz kalemlerinden ama ucuzluğuna aldanmayın. Kaliteli zaten Pentel bu kalem dünyasının en sağlam markalarından birisidir. Buna emin olabilirsiniz. 5 tl civarında. uzun süre kullanın.
    14) Rotring Rapid: MEşhur Rapid kalem. Fonksiyonunu bliyorsunuz. İğneli uç kısmı tükenmez kalem gibi ilk ucuna batığınızda çıkıyor . Normal bir uçlu kaleme dönüyor. Silgisi Faber Casstell 1347'deki gibi çevirdikçe çıkıyor. Kullanışlı bir kalem ama ben Pensanın aynı modellerini daha kullanışlı buluyorum. Çünkü kalemin boyu çok uzun. Bu da uzun yazımlarda kullanışsız ve eli yoruyor. Bu arada tutmaç kısmı kauçuk ve rahat ele oturuyor.
    15) Faber Castell Contura: Çok ama çok kullanışlı bir kalem Maalesef uç kısmı içine girmiyor. Tam bir sınav kalemi. Ama plastiği dandik. Çok kalem eskittim bu şekilde mefta olan.
    16)Faber ...) Modelini tam hatırlayamadığım bir kalem. Her yerde bulursunuz. Çok beklentisi olmayanlar için 1-2 sene kullanılabilecek kalem. Ondan sonraki zamanlarda bir yerlerden arıza vericek. Fyatı 1-2 tl arasında. Herkes biliyordur bu kalemi zaten.
    17) Zebra Drafx: Çizim kalemi. Serikss Simonun bu kalemden esinlendiğini düşünüyorum. Mekanizması sağlamdır. Hafif ve tercih edilebilen bir kalem modeli.
    18)Caran Dache 07: Bu albeni kırmızısı kalem modeli İSviçre modeli. Ömür boyu garantili bir kalem. 70 tl'ye aldım. Her yerde bulamazsınız. Almak steyenler İstanbul Yenizaman Kırtasiye'den temin edebilirler. Kalemin uçlu kalem olması dışında tek bir şeyi var. kaybetmezseniz ve çok yüksekten düşürmezseniz Ömür boyu kullanılabilir olması. Benim modelin ucu içine girmiyor. koni biçimin de uç sistemi var. İğneli değil yani. Düşürseniz de bir şey olmaz artı garantisi mevcut. Alimünyum baştan sona ve hafif sayılır. Boyu birazcık cüce. Alıştın mı hiçbir kaleme gerek duymazsınız. Ama biraz kalın yazıyor. En favorilerimden birisi hakeza.
    19) Rotring Tikky 2: Üretimi olmayan kırtasiyelerin bazılarında halen bulunuyor olmasıyla meşhur Rotringin ilk modellerinden. Uyanık satıcılara dikkat edin 70-80 tl değer biçiyorlar. Almak isteyenler 5-6 kırtasiyenin birisinden mutlaka bulur eğer araştırmak isterse. Yok kardeşim istemem araştırmayı derseniz 50-60 tl'yi gözden çıkarırsınız.
    20) Pentel P205: Çok kullanışlı japon kalitesinde her amaç için uygun bir kalem modeli. Plastik ama abs plasitik. Metal edition serileri de var. Pencilman dan edinebilirsiniz. Mekanizmaları çok sağlamdır. Alan asla pişman olmaz. İnce bir yapısı var. Çok zariftirler kendileri...
    21) Pentel Graphgear 1000: çizim kaleminin en fonksiyonlusu. Alüminyum ve tutmaç kısmını şekilde göreceğiniz üzere elime aldıım acayip rahat bir tarafı var. Bunun hakkında ayrıca bir inceleme yapacağım. Çok fonksiyonlu bir model. Klipsini yukarıdan bastığınızda ucu içine giriyor. Ve 1000 kez bassanızda bozulmaz. Birazcık ağır. YAzı yazmak için pek ideal olduğu söylenemez. Zaten böyle değil mi en ağır kalemler genelde çizim kalemleri olurlar ve bu da en basit bir örneği. Merka edenler netten araştrma yapsınlar modelini yazın youtube'da vdeoları var. Alacaksanız ebay'den alın. Ülkemizde fiyatları konusunda kazıktan geçilmiyor maalesef...
    22) Pilot Shaker 1005: Sallamalı efsane kalem. Taş gibi plastik. Ucu içine girebiliyor. Serileri mevcut. Bu 25 yıllık bir modelmiş. Çok kullanışlı. Sadece 0.5 modeli üretiliyor. İçindeki metal sallamak için kullanılan borusu çıkartılınca çok hafifliyor ve tam bir test çözme kalemi. Tutmaç kısmından tutunca koni biçiminde incelen uç tarafıı yerden yüksek. Bu da alışıncaya kadar sürekli uç kıracağınız anlamına geliyor.
    23) Pilot Shaker Nextage: Yukarıdaki pilotun yeni modelleri. Ama pek tutulmadı. Evet taş gibi ama çok kalın ve hantal bence. Sırf koleksiyona eklemek için aldım. Süs niyetine saklıyorum. Sallama özelliği var.
    24) Pilot Nextage: 23 'ün beyazı. Klipsi çok kullanışlı ve albeni türünden.
    25) Uniball Shake Alpha Gel: 1 numaranın aynısı. En favorim olunca ki tane almak istedim.
    26) Pentel Smash: Bu kaleme dyecek hiçbir şeyim yok. Bu kalemlerin arasında durması dahi hata. İlginçtir ki çok abartılıyor ve ben de bu tuzağa düşenlerdenim. Ben de çok abartıyor olabilirim. Zamanında adamlar 10-15 liralık kalem yapmışlar. Tutmaç kısmı metal ve Gövdesi plastik bi şey. Tutulmuş ama br anda üretimden kaldırmışlar Japonya menşeili zaten. Üretimden kalkınca piyasadapiyasada zor bulununca efsane hale geldi. Sonra firma üretmiyoruz dese de bayağı üretiyor. Onun yerine yeni seri eklediler ama yüzüne bakan yok. Hem rahat hem de sağlam. Ama ucu içine grmediği için düşünce yazık oluyor. Ebay'dan 10 dolara filan alırsınız ya da euro ya. Ama ülkemizde 60 tl den aşağı değil fiyatları. Renklileri de var ama siyahı daha hoş bence. Düşürülmediği sürece ömürlük kalem. Zaten evde bunu kullanıyorum. Dışarıya dershneye giderken genelde ucu içine giren kalemleri tercih ediyorum. Çünkü cebe attığınızda uçları elinize batabiliyor. Şahsen çok yaşadım bu durumu. En favorim... Mekanizması tüm kalemlerden daha iyidir. Uç sıkışması enderdir. İçine de 10 adet uç filan da alır. Deposu sağla yani :)
  • fiyat/performans olarak en çok önerdiğini bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uAslAnkara
    fiyat/performans olarak en çok önerdiğini bekliyorum

    faber castell grip 0.5
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -w K-

    quote:

    Orijinalden alıntı: uAslAnkara
    fiyat/performans olarak en çok önerdiğini bekliyorum

    faber castell grip 0.5

    Alıntıları Göster
    Pentel kalemler nasıl? Mekanik çizim kalemi istiyorum. Önerir misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Surpass

    Pentel kalemler nasıl? Mekanik çizim kalemi istiyorum. Önerir misin?

    Alıntıları Göster
    her zaman ki tercihim...

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erknugurel

    her zaman ki tercihim...

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)


    Alıntıları Göster
    Rotring Rapid




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erknugurel

    her zaman ki tercihim...

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)


    Alıntıları Göster
    EVET ARKADASLAR YENI BI DEGERLENDIRMEYLE KARSINIZDAYIM
    bugunkı kalem tanıtımımda fıyatı:15-17 arasında olan 'lamy logo' marka kalemı tanıtacagım sızlere

    MARKASI:Lamy
    MODELI:LOGO
    KÖKENİ:Almanya
    URETIM:Gunumuzde uretımı surmekte
    ALIS-VERIS:ICIN BURADAN BAKABILIRSINIZ(sadece onerıdır)
    http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=3&m=1&sr=11

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)


    KALEM HAKKINDA YORUMLARIM
    Kalem lamy'nın alt ve orta sınıf modellerınden.kalemın 4 farklı cesıdı var aynı dızaynda fakat yapımında farklı meteryaller kullanılmıs.
    ben sımdı sıze en hosuma gıdden modelınden bahsedecegım.gercekten bı tuy kadar hafıf olan kalem benım uzun suren calısmalarımda gozdem halıne geldı.
    kalemın ıcıne gırebılen uc kısmı cebımde rahatca tasımamı saglıyor.kalem yazım ve cızım ıcın gercekten cok uygun hafıf.su an anlattıgım modelı pek ben burdayım demıyor ınsanlara.
    kalemı ılk elıme aldıgımda verdıgım paraya değmedı dedım fakat kullandıkca kalemın ne kadar rahat ve kullanıslı oldugunu gordum.hıc bı zaman benı yarı yolda bırakmadı.kalem ıkı parcadan olusan enteresan bır yapıya sahıp. en enterasan kısmı ıse kaleme arkasından uc konulamıyor olması
    kalemın uc kısmı ve uc borusunun kaynasmıs olması ıcınde uc kırılmasını onluyor.kalemı parcalarına ayırdıgınızda zaten sadece 2 parcaya ayırabılıyorsunuz.uc borusunun arkasında bı ıgne var uc tıkandıgıda acmak ıcın fakat pek ıhtıyacınız olmuyor.
    ARTILAR VE EKSILER
    1.Kalem oldukca hafıf ve uzun calısmalar ıcın bırebır elı yormuyor
    2.Kalem ben burdayımdıye bagırmıyor bu calınmasını engellecek gıbı gorunuyor
    3.Kalem mekanızma acısından cok hos uc cıkarmak ıcın basarken cokta bı caba gostermıyorsunuz cok rahat bı basımı var
    4.Kalem acıldıgında uc borusunun arkasında ortalama bı ıgne bulunuyor
    5.Kalemlerın cogunda standartlasmıs olan sılgı bu kalemde malesef yok
    lamy adlı markanın sitesi ;http://www.lamy.com/

    ----------------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    ben sana faber castell tk-fine executıve onerıyorum arkadasım 'uAslAnkara'
    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)

    fıyatı 10tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 14 Nisan 2011; 18:49:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAVİT

    EVET ARKADASLAR YENI BI DEGERLENDIRMEYLE KARSINIZDAYIM
    bugunkı kalem tanıtımımda fıyatı:15-17 arasında olan 'lamy logo' marka kalemı tanıtacagım sızlere

    MARKASI:Lamy
    MODELI:LOGO
    KÖKENİ:Almanya
    URETIM:Gunumuzde uretımı surmekte
    ALIS-VERIS:ICIN BURADAN BAKABILIRSINIZ(sadece onerıdır)
    http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=3&m=1&sr=11

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)


    KALEM HAKKINDA YORUMLARIM
    Kalem lamy'nın alt ve orta sınıf modellerınden.kalemın 4 farklı cesıdı var aynı dızaynda fakat yapımında farklı meteryaller kullanılmıs.
    ben sımdı sıze en hosuma gıdden modelınden bahsedecegım.gercekten bı tuy kadar hafıf olan kalem benım uzun suren calısmalarımda gozdem halıne geldı.
    kalemın ıcıne gırebılen uc kısmı cebımde rahatca tasımamı saglıyor.kalem yazım ve cızım ıcın gercekten cok uygun hafıf.su an anlattıgım modelı pek ben burdayım demıyor ınsanlara.
    kalemı ılk elıme aldıgımda verdıgım paraya değmedı dedım fakat kullandıkca kalemın ne kadar rahat ve kullanıslı oldugunu gordum.hıc bı zaman benı yarı yolda bırakmadı.kalem ıkı parcadan olusan enteresan bır yapıya sahıp. en enterasan kısmı ıse kaleme arkasından uc konulamıyor olması
    kalemın uc kısmı ve uc borusunun kaynasmıs olması ıcınde uc kırılmasını onluyor.kalemı parcalarına ayırdıgınızda zaten sadece 2 parcaya ayırabılıyorsunuz.uc borusunun arkasında bı ıgne var uc tıkandıgıda acmak ıcın fakat pek ıhtıyacınız olmuyor.
    ARTILAR VE EKSILER
    1.Kalem oldukca hafıf ve uzun calısmalar ıcın bırebır elı yormuyor
    2.Kalem ben burdayımdıye bagırmıyor bu calınmasını engellecek gıbı gorunuyor
    3.Kalem mekanızma acısından cok hos uc cıkarmak ıcın basarken cokta bı caba gostermıyorsunuz cok rahat bı basımı var
    4.Kalem acıldıgında uc borusunun arkasında ortalama bı ıgne bulunuyor
    5.Kalemlerın cogunda standartlasmıs olan sılgı bu kalemde malesef yok
    lamy adlı markanın sitesi ;http://www.lamy.com/

    ----------------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    ben sana faber castell tk-fine executıve onerıyorum arkadasım 'uAslAnkara'
    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)

    fıyatı 10tl

    Alıntıları Göster
    grip matic f/p olarak iyidir..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: djafyok03

    grip matic f/p olarak iyidir..

    Alıntıları Göster
    hocam bu sallamalı kalemler nasıl güzelmi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djafyok03

    grip matic f/p olarak iyidir..

    Alıntıları Göster
    Evet arkadaslar bugun sızlere cok hosuma gıden bı kalem tanıtacağım
    ADI:Pentel 120 A3 DX
    FIYATI:5-6 tl civarı
    URETICI/ÜLKE:japonya
    ALIS-VERIS:ICIN BURADAN BAKABILIRSINIZ(sadece onerıdır)
    http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=3&m=42&sr=298

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)


    gercekten kullanmanızı tavsıye ettıgım bı kalem guzel kalem yapmıslar dedım yanı ama her kalem gıbı artıları ve eksılerı
    oldugunu unutmamak lazım.oncelık izlenımlerımı aktarayım kalem gercekten yazım keyfını ust duzeye cıkarıyor.hafıf ve ergonomık
    elı yormayan bı kavucugu var.uc cıkarması ıcın bastıgınızda bazı kalemler gıbı abartılı bı sekılde ucu kullanacagınızdan cok cıkarmıyor.
    en guzel yanı ıse basımının cok yumusak olması ama basımı yumusak deyınce aldanmayın ucu cıkarttıgını bı tık sesıyle hısettrıyor.
    cok hos bı kalem ancak bı eksıgı var dıye dusunuyorum.kalem bı cızım kalemının uc kısmına benzeyen bı uc bulunduruyor. rotrınglerdekı
    sabıt uc kısmı gıbı cepte tasırken rahatsız edebılecek bı ozellık bu bence uc kısmı ıcıne gırmelıydı.boylece daha rahat tasıma ımkanı sunabılırdı.
    ARTILAR VE EKSILER
    +Kalem elı yormayacak hafıflıkte
    +cok yumusak bı basımı var elı yormuyor uc cıkarırken bu sayede
    +ergonomık kavucuk uzun surelı calısmalarda rahatlık saglıyor
    -ıcıne gırmeyen sabıt uc kısmı cepte tasımada sıkıntı yaratabılıyor

    --------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------
    _Commando_

    arkadasım fıyat aralıgın var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 14 Nisan 2011; 18:51:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAVİT

    Evet arkadaslar bugun sızlere cok hosuma gıden bı kalem tanıtacağım
    ADI:Pentel 120 A3 DX
    FIYATI:5-6 tl civarı
    URETICI/ÜLKE:japonya
    ALIS-VERIS:ICIN BURADAN BAKABILIRSINIZ(sadece onerıdır)
    http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=3&m=42&sr=298

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)


    gercekten kullanmanızı tavsıye ettıgım bı kalem guzel kalem yapmıslar dedım yanı ama her kalem gıbı artıları ve eksılerı
    oldugunu unutmamak lazım.oncelık izlenımlerımı aktarayım kalem gercekten yazım keyfını ust duzeye cıkarıyor.hafıf ve ergonomık
    elı yormayan bı kavucugu var.uc cıkarması ıcın bastıgınızda bazı kalemler gıbı abartılı bı sekılde ucu kullanacagınızdan cok cıkarmıyor.
    en guzel yanı ıse basımının cok yumusak olması ama basımı yumusak deyınce aldanmayın ucu cıkarttıgını bı tık sesıyle hısettrıyor.
    cok hos bı kalem ancak bı eksıgı var dıye dusunuyorum.kalem bı cızım kalemının uc kısmına benzeyen bı uc bulunduruyor. rotrınglerdekı
    sabıt uc kısmı gıbı cepte tasırken rahatsız edebılecek bı ozellık bu bence uc kısmı ıcıne gırmelıydı.boylece daha rahat tasıma ımkanı sunabılırdı.
    ARTILAR VE EKSILER
    +Kalem elı yormayacak hafıflıkte
    +cok yumusak bı basımı var elı yormuyor uc cıkarırken bu sayede
    +ergonomık kavucuk uzun surelı calısmalarda rahatlık saglıyor
    -ıcıne gırmeyen sabıt uc kısmı cepte tasımada sıkıntı yaratabılıyor

    --------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------
    _Commando_

    arkadasım fıyat aralıgın var mı?

    Alıntıları Göster
    cross century classic kullanıyorumhttp://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=3&m=8&uid=1191 linkteki kalem. En ufak bir sorun çıkartmıyor. ne bir tekleme ne uç kırma. Kullanım olarak da çok seviyorum. Yazmaktan zevk almaya başladım bu kalemi aldığımdan beri.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: djafyok03

    grip matic f/p olarak iyidir..

    Alıntıları Göster
    Graphgear 1000 almayı düşünüyorum fakat 30 lirada çok yahu. Rotring rapid kullanıyorum şu anda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAVİT

    Evet arkadaslar bugun sızlere cok hosuma gıden bı kalem tanıtacağım
    ADI:Pentel 120 A3 DX
    FIYATI:5-6 tl civarı
    URETICI/ÜLKE:japonya
    ALIS-VERIS:ICIN BURADAN BAKABILIRSINIZ(sadece onerıdır)
    http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=3&m=42&sr=298

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)


    gercekten kullanmanızı tavsıye ettıgım bı kalem guzel kalem yapmıslar dedım yanı ama her kalem gıbı artıları ve eksılerı
    oldugunu unutmamak lazım.oncelık izlenımlerımı aktarayım kalem gercekten yazım keyfını ust duzeye cıkarıyor.hafıf ve ergonomık
    elı yormayan bı kavucugu var.uc cıkarması ıcın bastıgınızda bazı kalemler gıbı abartılı bı sekılde ucu kullanacagınızdan cok cıkarmıyor.
    en guzel yanı ıse basımının cok yumusak olması ama basımı yumusak deyınce aldanmayın ucu cıkarttıgını bı tık sesıyle hısettrıyor.
    cok hos bı kalem ancak bı eksıgı var dıye dusunuyorum.kalem bı cızım kalemının uc kısmına benzeyen bı uc bulunduruyor. rotrınglerdekı
    sabıt uc kısmı gıbı cepte tasırken rahatsız edebılecek bı ozellık bu bence uc kısmı ıcıne gırmelıydı.boylece daha rahat tasıma ımkanı sunabılırdı.
    ARTILAR VE EKSILER
    +Kalem elı yormayacak hafıflıkte
    +cok yumusak bı basımı var elı yormuyor uc cıkarırken bu sayede
    +ergonomık kavucuk uzun surelı calısmalarda rahatlık saglıyor
    -ıcıne gırmeyen sabıt uc kısmı cepte tasımada sıkıntı yaratabılıyor

    --------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------
    _Commando_

    arkadasım fıyat aralıgın var mı?

    Alıntıları Göster
    ADI:Caran d'ache frosty
    FIYATI:14-15 tl
    URETICI/ÜLKE:isviçre
    GARANTİ:Ömür boyu
    ALIS-VERIS:ICIN BURADAN BAKABILIRSINIZ(sadece onerıdır)
    http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=3&m=11&sr=153
    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)



    Evet arkadaslar bugün frosty'yı tanıtacagım size.piyasadaki aynı fiyat aralıgındakı kalemlerden gercekten kalite olarak
    çok üst düzey bi kalem.Bu kalemı elınıze alın ve yazın derım cunku kalemı uzaktan gordugunuzde pek kendını bellı etmesede gercekten mukemmel bı kalem
    fıyatına gore.Kalemın bu fıyata omur boyu garantılı olması gercekten cok ıyı bı artı kalem ıcın.Kalemın ele oturan çok güzel bir yapısı var.Kalıplı bı yapısı olsada
    kalemın gercekten hafıf bı kalem ye uzun surelı calısmalar ıcın ıdeal bı kalem.Kalemın basımı ılk baslarda sert gelsede zamanla alısacaksınız.Kalemın genel olarak pek bı
    eksık yanı yok dıyebılırım sadece uc kısmı ıcıne gırmıyor.kalemın parker tıpı mekanızması bu ıcıne gırmeyen uc kısmıyla butunluk saglıyor ve kalemde cok fazla bı rahatsızlık
    yaratmıyor.Kalem gercekten cok saglam ve vazgecılmezlerınızın arasında olacak.Bu kalemı alın ve kullanın daha once kullandıklarınızın kalem olup olmadıgını dusuneceksınız
    ARTILAR VE EKSILER
    +kalemın ele oturan bı yapısı var
    +fıyata gore cok mukemmel bı performans
    +kalemın hafıf olması elı kolay kolay yormuyor
    +ömür boyu garantısı uretıcısının kaleme duydugu guvenı gosteriyor
    +mekanızması mükemmel
    +uc kısmının ıcıne gırmemesı tasıma acısından eksı bı yan ama kullanım acısından sorun yaratmıyor

    --------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------
    kardesım KapalıTeneke
    sallamalı kalemler fonksıyonlu kalemler oldugu ıcın bı sure sonra senı hayal kırıklıgına ugratabılıyor ama sallamalı kalemlerın ust versıyonu olan su kalem ıyı dıyebılırım ama ben sallamalı kalemlere pek sıcak bakmıyorum
    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 16 Eylül 2011; 14:18:17 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAVİT

    ADI:Caran d'ache frosty
    FIYATI:14-15 tl
    URETICI/ÜLKE:isviçre
    GARANTİ:Ömür boyu
    ALIS-VERIS:ICIN BURADAN BAKABILIRSINIZ(sadece onerıdır)
    http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=3&m=11&sr=153
    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)



    Evet arkadaslar bugün frosty'yı tanıtacagım size.piyasadaki aynı fiyat aralıgındakı kalemlerden gercekten kalite olarak
    çok üst düzey bi kalem.Bu kalemı elınıze alın ve yazın derım cunku kalemı uzaktan gordugunuzde pek kendını bellı etmesede gercekten mukemmel bı kalem
    fıyatına gore.Kalemın bu fıyata omur boyu garantılı olması gercekten cok ıyı bı artı kalem ıcın.Kalemın ele oturan çok güzel bir yapısı var.Kalıplı bı yapısı olsada
    kalemın gercekten hafıf bı kalem ye uzun surelı calısmalar ıcın ıdeal bı kalem.Kalemın basımı ılk baslarda sert gelsede zamanla alısacaksınız.Kalemın genel olarak pek bı
    eksık yanı yok dıyebılırım sadece uc kısmı ıcıne gırmıyor.kalemın parker tıpı mekanızması bu ıcıne gırmeyen uc kısmıyla butunluk saglıyor ve kalemde cok fazla bı rahatsızlık
    yaratmıyor.Kalem gercekten cok saglam ve vazgecılmezlerınızın arasında olacak.Bu kalemı alın ve kullanın daha once kullandıklarınızın kalem olup olmadıgını dusuneceksınız
    ARTILAR VE EKSILER
    +kalemın ele oturan bı yapısı var
    +fıyata gore cok mukemmel bı performans
    +kalemın hafıf olması elı kolay kolay yormuyor
    +ömür boyu garantısı uretıcısının kaleme duydugu guvenı gosteriyor
    +mekanızması mükemmel
    +uc kısmının ıcıne gırmemesı tasıma acısından eksı bı yan ama kullanım acısından sorun yaratmıyor

    --------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------
    kardesım KapalıTeneke
    sallamalı kalemler fonksıyonlu kalemler oldugu ıcın bı sure sonra senı hayal kırıklıgına ugratabılıyor ama sallamalı kalemlerın ust versıyonu olan su kalem ıyı dıyebılırım ama ben sallamalı kalemlere pek sıcak bakmıyorum
    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)


    Alıntıları Göster
    Evet arkadaslar bugun sıze cok guzel bı kalem tanıtacagım
    ADI:Caran d'ache metal
    FIYATI:44 tl
    URETICI/ÜLKE:isviçre
    GARANTİ:Ömür boyu
    ALIS-VERIS:ICIN BURADAN BAKABILIRSINIZ(sadece onerıdır)
    http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=3&m=11&sr=139


    Kalem caran d'ache tarafından uretılen tasarımıyla durusuyla kendını bellı eden cok hos bır kalem.
    Kalem ınternet sıtelerınde gorundugu kadar ırı yapılı bı kalem degıl elınıze aldıgınızda agırlık merkezıyle olsun tasrımıyla
    olsun ele mukemmel bı uyum gosteren şahane bı kalem.Kalemın turkıyede pek renk secenegı olmasada renk acısından kalem cok genıs
    bı yelpazeye sahıp.Kalemımızın basımı cok rahat adında metal gecmesıne ragmen
    kalemın oldukca hos yumusak bır yapısı var.bu kalemle yazı yazarken ınsanı mutlu edıyor.Ve alısıla gelmıs kalem dusuncesını kafanızdan sılıp
    atıyor.Kalemın uc kısmında sabıt bır yapı var ve bu uc kısmın ıcınden ınce bır uc borusu cıkıyor yanı kalem cızım ıcınde kullanılabılecek bı kalem
    ve bu ınce uc borusunun ıcıne gırmesı tasınmasında kolaylık saglıyor kalemın arka kapagına ıslenmıs Caran D'ache yazısı kaleme gercekten ayrı bı hava
    katmıs.Benım favorı kalemım olan Caran D'ache metal gercekten kullanıcısını memnun edıyor.kalemın tasarımına gelecek olursak gercekten farklı
    bı tasarım klasık kalem anlayısına yenı bı yorum kazandıran Caran D'ache metal mekanızmasıylada kalıtesını bellı edıyor.
    ARTILAR VE EKSILER
    +Kalemın ele oturan ve agırlıgını hıssettırmeyen yapısı kullanıcıyı yormuyor
    +kalemın orjınal tasarımı fark yaratıyor
    +mekanızmasının gercekten ust duzey olması kalemın tasarımının bos olmadıgını gosterıyor
    +kalemın ıcıne gıren ınce borusu kalemın tasınmasında rahatlık saglıyor
    +yumusak bı dokunusla uc cıkarması ve elı rahatsız etmemesı cok guzel bı ozellık
    +sert, orjınal, kalıtelı
    +ömür boyu garantılı
    -kalemın 0.5 ucsecenegı gormedım su ana kadar buda bı eksık (tesekkurler balkanli)
    (kalemın eksı bı yanının oldugunu dusunmuyorum ancak ucun sabıt kısmı bı eksı olarak sayılamayacagını belırtmek ısterım bu kalemde cunku tasarımla bır butunluk saglıyor)
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------------------

    _Commando_ arkadsım bu kalemler cızım ıcın ıdealdır fakat rotrıng 300u turkıyede bulamazsın onun yerınede rotrıng rapid onerıyorum

    fytları:rotrıng tıkky 5 tl. rotrıng rapıd 11-12 tl. pentel graph1000 30 tl. tk fıne varıo 20-23 arası(nt de 18 tlye gormustum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 14 Nisan 2011; 18:56:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAVİT

    Evet arkadaslar bugun sıze cok guzel bı kalem tanıtacagım
    ADI:Caran d'ache metal
    FIYATI:44 tl
    URETICI/ÜLKE:isviçre
    GARANTİ:Ömür boyu
    ALIS-VERIS:ICIN BURADAN BAKABILIRSINIZ(sadece onerıdır)
    http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=3&m=11&sr=139


    Kalem caran d'ache tarafından uretılen tasarımıyla durusuyla kendını bellı eden cok hos bır kalem.
    Kalem ınternet sıtelerınde gorundugu kadar ırı yapılı bı kalem degıl elınıze aldıgınızda agırlık merkezıyle olsun tasrımıyla
    olsun ele mukemmel bı uyum gosteren şahane bı kalem.Kalemın turkıyede pek renk secenegı olmasada renk acısından kalem cok genıs
    bı yelpazeye sahıp.Kalemımızın basımı cok rahat adında metal gecmesıne ragmen
    kalemın oldukca hos yumusak bır yapısı var.bu kalemle yazı yazarken ınsanı mutlu edıyor.Ve alısıla gelmıs kalem dusuncesını kafanızdan sılıp
    atıyor.Kalemın uc kısmında sabıt bır yapı var ve bu uc kısmın ıcınden ınce bır uc borusu cıkıyor yanı kalem cızım ıcınde kullanılabılecek bı kalem
    ve bu ınce uc borusunun ıcıne gırmesı tasınmasında kolaylık saglıyor kalemın arka kapagına ıslenmıs Caran D'ache yazısı kaleme gercekten ayrı bı hava
    katmıs.Benım favorı kalemım olan Caran D'ache metal gercekten kullanıcısını memnun edıyor.kalemın tasarımına gelecek olursak gercekten farklı
    bı tasarım klasık kalem anlayısına yenı bı yorum kazandıran Caran D'ache metal mekanızmasıylada kalıtesını bellı edıyor.
    ARTILAR VE EKSILER
    +Kalemın ele oturan ve agırlıgını hıssettırmeyen yapısı kullanıcıyı yormuyor
    +kalemın orjınal tasarımı fark yaratıyor
    +mekanızmasının gercekten ust duzey olması kalemın tasarımının bos olmadıgını gosterıyor
    +kalemın ıcıne gıren ınce borusu kalemın tasınmasında rahatlık saglıyor
    +yumusak bı dokunusla uc cıkarması ve elı rahatsız etmemesı cok guzel bı ozellık
    +sert, orjınal, kalıtelı
    +ömür boyu garantılı
    -kalemın 0.5 ucsecenegı gormedım su ana kadar buda bı eksık (tesekkurler balkanli)
    (kalemın eksı bı yanının oldugunu dusunmuyorum ancak ucun sabıt kısmı bı eksı olarak sayılamayacagını belırtmek ısterım bu kalemde cunku tasarımla bır butunluk saglıyor)
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------------------

    _Commando_ arkadsım bu kalemler cızım ıcın ıdealdır fakat rotrıng 300u turkıyede bulamazsın onun yerınede rotrıng rapid onerıyorum

    fytları:rotrıng tıkky 5 tl. rotrıng rapıd 11-12 tl. pentel graph1000 30 tl. tk fıne varıo 20-23 arası(nt de 18 tlye gormustum)

    Alıntıları Göster
    pentel graph sersinden bi kalem istiyorum. 500 ve yukarısı olmalı. hangisi daha rahat yazma imkanı sunar? )çizim falan yapmıyorum rahat ediyim yeter)

    500 ? 600? 1000? 1000 for pro (siyah)?

    tk fine vario da olabilir o rahat dersen.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAVİT

    Evet arkadaslar bugun sıze cok guzel bı kalem tanıtacagım
    ADI:Caran d'ache metal
    FIYATI:44 tl
    URETICI/ÜLKE:isviçre
    GARANTİ:Ömür boyu
    ALIS-VERIS:ICIN BURADAN BAKABILIRSINIZ(sadece onerıdır)
    http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=3&m=11&sr=139


    Kalem caran d'ache tarafından uretılen tasarımıyla durusuyla kendını bellı eden cok hos bır kalem.
    Kalem ınternet sıtelerınde gorundugu kadar ırı yapılı bı kalem degıl elınıze aldıgınızda agırlık merkezıyle olsun tasrımıyla
    olsun ele mukemmel bı uyum gosteren şahane bı kalem.Kalemın turkıyede pek renk secenegı olmasada renk acısından kalem cok genıs
    bı yelpazeye sahıp.Kalemımızın basımı cok rahat adında metal gecmesıne ragmen
    kalemın oldukca hos yumusak bır yapısı var.bu kalemle yazı yazarken ınsanı mutlu edıyor.Ve alısıla gelmıs kalem dusuncesını kafanızdan sılıp
    atıyor.Kalemın uc kısmında sabıt bır yapı var ve bu uc kısmın ıcınden ınce bır uc borusu cıkıyor yanı kalem cızım ıcınde kullanılabılecek bı kalem
    ve bu ınce uc borusunun ıcıne gırmesı tasınmasında kolaylık saglıyor kalemın arka kapagına ıslenmıs Caran D'ache yazısı kaleme gercekten ayrı bı hava
    katmıs.Benım favorı kalemım olan Caran D'ache metal gercekten kullanıcısını memnun edıyor.kalemın tasarımına gelecek olursak gercekten farklı
    bı tasarım klasık kalem anlayısına yenı bı yorum kazandıran Caran D'ache metal mekanızmasıylada kalıtesını bellı edıyor.
    ARTILAR VE EKSILER
    +Kalemın ele oturan ve agırlıgını hıssettırmeyen yapısı kullanıcıyı yormuyor
    +kalemın orjınal tasarımı fark yaratıyor
    +mekanızmasının gercekten ust duzey olması kalemın tasarımının bos olmadıgını gosterıyor
    +kalemın ıcıne gıren ınce borusu kalemın tasınmasında rahatlık saglıyor
    +yumusak bı dokunusla uc cıkarması ve elı rahatsız etmemesı cok guzel bı ozellık
    +sert, orjınal, kalıtelı
    +ömür boyu garantılı
    -kalemın 0.5 ucsecenegı gormedım su ana kadar buda bı eksık (tesekkurler balkanli)
    (kalemın eksı bı yanının oldugunu dusunmuyorum ancak ucun sabıt kısmı bı eksı olarak sayılamayacagını belırtmek ısterım bu kalemde cunku tasarımla bır butunluk saglıyor)
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------------------

    _Commando_ arkadsım bu kalemler cızım ıcın ıdealdır fakat rotrıng 300u turkıyede bulamazsın onun yerınede rotrıng rapid onerıyorum

    fytları:rotrıng tıkky 5 tl. rotrıng rapıd 11-12 tl. pentel graph1000 30 tl. tk fıne varıo 20-23 arası(nt de 18 tlye gormustum)

    Alıntıları Göster
    Pilot Shaker sağlam kalemdir. Sallamalı kalem isteyenler için en uygun tercih bence.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: *UmutSS

    Pilot Shaker sağlam kalemdir. Sallamalı kalem isteyenler için en uygun tercih bence.

    Alıntıları Göster
    Evet arkadaslar bugun multı fonksıyonlu bır kalem tanıtacagım

    ADI:pelikan mp25
    FIYATI:33-34 tl
    URETICI/ÜLKE:Almanya
    TÜR:Multı fonksıyon
    ALIS-VERIS:ICIN BURADAN BAKABILIRSINIZ(sadece onerıdır)
    http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=9&m=6&uid=2125

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)


    evet arkadaslar ılk multı fonksıyonlu kalemımızı tanıtacagız bugun.pelıkanın cıkarmıs oldugu mp25.
    Kalem 4 fonksıyonlu fonksıyonları arasında 0.7 versatil, kırmızı tukenmez, sıyah tukenmez ve turuncu fosforlu yer alıyor.
    Kalem tasarımıyla gercekten cok guzel bı gorunum sergılıyor.govdesının metal olmasına karsın ele alındıgında cok guzel bı puruzsuzluk hıssı uyandırması kaleme hos bır yapı kazandırmıs
    kalemın gorundugunden ınce yapısı ınternet sıtelerınde resımlerde gordugunuz pelıkan mp25ı adeta yalanlıyor.kalemın 4 fonksıyonlu olmasına karsın bu kadar ınce olması
    kullanıcının rahat etmesını saglıyor ortalama bı kalem kalınlıgındakı mp25 multı fonksıyonlu oldugunu bellı etmıyor.kalemın mekanızmasına gelecek olursak kalemı yan yatırdıgınızda ust kısma
    gelen kısmı bastıgınız an cıkıyor mesela red yazan kısmı uste gelıyorsa kırmızı tukenmez kalem ıslevı goruyor kalemınız.kalemın tukenmez seceneklerınde pek bı sorun yasanmasada 0.7 nversatıl kalemının basımı oldukca sert ve bıraz kas gerektırıyor basmak ıcın
    kalemın kapagının altında bı sılgı yer alıyor ama pek kullanacagınızı zannetmıyorum cunku kalem daha cok tukenmez fonksıyonlarıyla on plana cıktıgı ıcın sılgısı oldugunu unutmamak mumkun degıl.kalem sık bır gorunume sahıp olsada versatıl mekanızması bekledıgın kadar degıl acıkcası ama
    kalem fonksıyonları arasındakı gecıs gercekten cok hos kalemın fonksıyonlarını kullanırken kullandıgınız fonksıyonu gerı cekmek ıcın kalem tutacagında sıyah bır dugme bulunuyor.
    ARTILAR VE EKSILER
    +Kalemın tasarımı gercekten cok hos kaleme ayrı bır hava katmıs
    +fonksıyonlar arasındakı gecıs standartların uzerınde
    +tukenmez ozellıklerınde kullanılan uclar gercekten canlı renkler barındırıyor
    -kalemın 0.7 versatıl mekanızması standartların ustune cıkamıyor
    -0.7 versatıl fonksıyonunun basımı gercekten cok sert
    -kalemın uç kısmında bır bosluk olusuyor ve bu bosluk yazarken ses cıkarmasına sebep oluyor versatılde daha cok bellı oluyor tukemmezlerde fazla bellı olmasada

    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    umuts55 ama arkadasım ben su acıdan bakıyorum olaya alt model shakerler bı sure sonra bozulma yapıyor resımdekı kalemı onerıyorum bende shaker olarak fyt 20tl cıvarı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 14 Nisan 2011; 18:58:00 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAVİT

    Evet arkadaslar bugun multı fonksıyonlu bır kalem tanıtacagım

    ADI:pelikan mp25
    FIYATI:33-34 tl
    URETICI/ÜLKE:Almanya
    TÜR:Multı fonksıyon
    ALIS-VERIS:ICIN BURADAN BAKABILIRSINIZ(sadece onerıdır)
    http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=9&m=6&uid=2125

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)


    evet arkadaslar ılk multı fonksıyonlu kalemımızı tanıtacagız bugun.pelıkanın cıkarmıs oldugu mp25.
    Kalem 4 fonksıyonlu fonksıyonları arasında 0.7 versatil, kırmızı tukenmez, sıyah tukenmez ve turuncu fosforlu yer alıyor.
    Kalem tasarımıyla gercekten cok guzel bı gorunum sergılıyor.govdesının metal olmasına karsın ele alındıgında cok guzel bı puruzsuzluk hıssı uyandırması kaleme hos bır yapı kazandırmıs
    kalemın gorundugunden ınce yapısı ınternet sıtelerınde resımlerde gordugunuz pelıkan mp25ı adeta yalanlıyor.kalemın 4 fonksıyonlu olmasına karsın bu kadar ınce olması
    kullanıcının rahat etmesını saglıyor ortalama bı kalem kalınlıgındakı mp25 multı fonksıyonlu oldugunu bellı etmıyor.kalemın mekanızmasına gelecek olursak kalemı yan yatırdıgınızda ust kısma
    gelen kısmı bastıgınız an cıkıyor mesela red yazan kısmı uste gelıyorsa kırmızı tukenmez kalem ıslevı goruyor kalemınız.kalemın tukenmez seceneklerınde pek bı sorun yasanmasada 0.7 nversatıl kalemının basımı oldukca sert ve bıraz kas gerektırıyor basmak ıcın
    kalemın kapagının altında bı sılgı yer alıyor ama pek kullanacagınızı zannetmıyorum cunku kalem daha cok tukenmez fonksıyonlarıyla on plana cıktıgı ıcın sılgısı oldugunu unutmamak mumkun degıl.kalem sık bır gorunume sahıp olsada versatıl mekanızması bekledıgın kadar degıl acıkcası ama
    kalem fonksıyonları arasındakı gecıs gercekten cok hos kalemın fonksıyonlarını kullanırken kullandıgınız fonksıyonu gerı cekmek ıcın kalem tutacagında sıyah bır dugme bulunuyor.
    ARTILAR VE EKSILER
    +Kalemın tasarımı gercekten cok hos kaleme ayrı bır hava katmıs
    +fonksıyonlar arasındakı gecıs standartların uzerınde
    +tukenmez ozellıklerınde kullanılan uclar gercekten canlı renkler barındırıyor
    -kalemın 0.7 versatıl mekanızması standartların ustune cıkamıyor
    -0.7 versatıl fonksıyonunun basımı gercekten cok sert
    -kalemın uç kısmında bır bosluk olusuyor ve bu bosluk yazarken ses cıkarmasına sebep oluyor versatılde daha cok bellı oluyor tukemmezlerde fazla bellı olmasada

    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    umuts55 ama arkadasım ben su acıdan bakıyorum olaya alt model shakerler bı sure sonra bozulma yapıyor resımdekı kalemı onerıyorum bende shaker olarak fyt 20tl cıvarı

    Alıntıları Göster
    ADI:Pentel Q 1005
    FIYATI:15 usd (internet fiyatıdır)
    URETICI/ÜLKE:Japonya

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)


    Evet arkadaslar Türkiyede kolay kolay bulunmayacak bı kalem olsada bu kalemın tanıtımını yapmak ıstedım.bu kalemı bana hediye eden kisi gercekten cok degerlı bir
    kişi benım icin.kaleme genel olarak baktıgımızda kalem kompak boyutlarda ve cizim için tasarlanmıs bır kalem tasarımıyla ılk goruste kullanıcıyı kendıne ceken oldukca sık bır kalem
    olusturmus pentel.kalemın rahat yazımı ve rahat basımı cok ust fıyatlardakı kalemlerın performansını yakalıyor.kalemın sık tasarımına uyum saglamıs arka kapak kalemı oldukca sıra dısı kılıyor
    kalemın ortalama bır sılgısı var pek kullanmaya kıyacagınızı sanmıyorum orjınallıgını bozmamak ıcın kalemın mekanızması gercekten etkıleyıcı ve kalıtelı olmakla beraber kalemın kucuk yapısına uyum saglamıs
    yapısındakı butunluk ve renk butunlugunu kalemın tasarımıyla bırlestırmesı gercekten cok guzel kalemın tutma kısmındakı cıkıntılar yumusak elı rahatsız etmıyor ve yazım kalıteseını arttırıyor.genel anlamda kalemın
    yapısındakı eksıklerden bırı ne kadar cızım kalemı gorunumu yaratsada aslında bı ara segment olması kalemın eksı yanı gıbı gorulebılır.bu yuzden olacak kı kullanıcıyı dusunduruyor bıraz uc kısmı kırılmalara karsı ıce gırse nasıl olurdu
    kalemın tukıyede cok sık rastlanmaması gercekten turkıyedekı kırtasıye sektoru acısında cıddı bır eksık sadece smash ıcın soylenecek bır soz degıl genel anlamda turkıyedekı bu konudakı eksıklerden kaynaklanan bı durum
    boyle bu durum olmasıda kullanıcının kaleme ulasmasını zorlastırıyor tabıkı ve ulassada fıyat artıslarının onune gecemıyor.
    ARTILAR VE EKSILER
    +Kalemın hafıf olması kullanıcının elının yorulmasını engellıyor ve agır kalem ıyıdır anlayısını sılıyor
    +kalemın tutacak yerındekı cıkıntıların yumusak olması rahatsızlık yaratmıyor
    +kalem gercekten kalıtelı bır mekanızmaya sahıp
    +tasarımdakı butunluk ve sıra dısılık kalemın kullanıcıyı cezbetmesını saglıyor
    -kalemın uc kısmının kırılmalara karsı ıcne gırmemesı kalem ıcın buyuk bır eksıklık gıbı gorunsede cızım kalemı dusuncesıyle uretıldıgı ıcın pekte bır eksıklıge neden olmuyor
    (eger bu kalemı almaya karar verdıysenız yada bu kaleme sahıpsenız kalemlık kullanmanızı tavsıye ederım)

    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    varıol agırdır cduman arkadasım cızım yapmıyorsan yukarıdakı resmı olan tk-fıne executıve onerırım varıola gore hafıftır elını yormaz pentelde ıse GRAPH600 derım yazı ıcın cızım kalemıdır ama agırlık merkezı ucta oldugu ıcın elını yormaz ama kavucugu yoktur. graph1000 agırdır ama kavucugu rahattır. ben sana ılk soyledıgım ıkı kalemı tavsıye ederım graph1000 pahalı oldugu ıcın cızım yapmıyorsan pek bı geregı yok derım executıve 10tl graph600 20tldır arkadasım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 14 Nisan 2011; 18:59:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAVİT

    ADI:Pentel Q 1005
    FIYATI:15 usd (internet fiyatıdır)
    URETICI/ÜLKE:Japonya

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)


    Evet arkadaslar Türkiyede kolay kolay bulunmayacak bı kalem olsada bu kalemın tanıtımını yapmak ıstedım.bu kalemı bana hediye eden kisi gercekten cok degerlı bir
    kişi benım icin.kaleme genel olarak baktıgımızda kalem kompak boyutlarda ve cizim için tasarlanmıs bır kalem tasarımıyla ılk goruste kullanıcıyı kendıne ceken oldukca sık bır kalem
    olusturmus pentel.kalemın rahat yazımı ve rahat basımı cok ust fıyatlardakı kalemlerın performansını yakalıyor.kalemın sık tasarımına uyum saglamıs arka kapak kalemı oldukca sıra dısı kılıyor
    kalemın ortalama bır sılgısı var pek kullanmaya kıyacagınızı sanmıyorum orjınallıgını bozmamak ıcın kalemın mekanızması gercekten etkıleyıcı ve kalıtelı olmakla beraber kalemın kucuk yapısına uyum saglamıs
    yapısındakı butunluk ve renk butunlugunu kalemın tasarımıyla bırlestırmesı gercekten cok guzel kalemın tutma kısmındakı cıkıntılar yumusak elı rahatsız etmıyor ve yazım kalıteseını arttırıyor.genel anlamda kalemın
    yapısındakı eksıklerden bırı ne kadar cızım kalemı gorunumu yaratsada aslında bı ara segment olması kalemın eksı yanı gıbı gorulebılır.bu yuzden olacak kı kullanıcıyı dusunduruyor bıraz uc kısmı kırılmalara karsı ıce gırse nasıl olurdu
    kalemın tukıyede cok sık rastlanmaması gercekten turkıyedekı kırtasıye sektoru acısında cıddı bır eksık sadece smash ıcın soylenecek bır soz degıl genel anlamda turkıyedekı bu konudakı eksıklerden kaynaklanan bı durum
    boyle bu durum olmasıda kullanıcının kaleme ulasmasını zorlastırıyor tabıkı ve ulassada fıyat artıslarının onune gecemıyor.
    ARTILAR VE EKSILER
    +Kalemın hafıf olması kullanıcının elının yorulmasını engellıyor ve agır kalem ıyıdır anlayısını sılıyor
    +kalemın tutacak yerındekı cıkıntıların yumusak olması rahatsızlık yaratmıyor
    +kalem gercekten kalıtelı bır mekanızmaya sahıp
    +tasarımdakı butunluk ve sıra dısılık kalemın kullanıcıyı cezbetmesını saglıyor
    -kalemın uc kısmının kırılmalara karsı ıcne gırmemesı kalem ıcın buyuk bır eksıklık gıbı gorunsede cızım kalemı dusuncesıyle uretıldıgı ıcın pekte bır eksıklıge neden olmuyor
    (eger bu kalemı almaya karar verdıysenız yada bu kaleme sahıpsenız kalemlık kullanmanızı tavsıye ederım)

    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    varıol agırdır cduman arkadasım cızım yapmıyorsan yukarıdakı resmı olan tk-fıne executıve onerırım varıola gore hafıftır elını yormaz pentelde ıse GRAPH600 derım yazı ıcın cızım kalemıdır ama agırlık merkezı ucta oldugu ıcın elını yormaz ama kavucugu yoktur. graph1000 agırdır ama kavucugu rahattır. ben sana ılk soyledıgım ıkı kalemı tavsıye ederım graph1000 pahalı oldugu ıcın cızım yapmıyorsan pek bı geregı yok derım executıve 10tl graph600 20tldır arkadasım

    Alıntıları Göster
    teşekkür ederim öncelikle. fakat okula arkadaşımda executive var bir ders onu kullandım fakat rahat edemedim

    hafta sonu büyük bir kırtasiyeye gidip graphgear 600 bakacağım, tekrar teşekkürler..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAVİT

    ADI:Pentel Q 1005
    FIYATI:15 usd (internet fiyatıdır)
    URETICI/ÜLKE:Japonya

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)


    Evet arkadaslar Türkiyede kolay kolay bulunmayacak bı kalem olsada bu kalemın tanıtımını yapmak ıstedım.bu kalemı bana hediye eden kisi gercekten cok degerlı bir
    kişi benım icin.kaleme genel olarak baktıgımızda kalem kompak boyutlarda ve cizim için tasarlanmıs bır kalem tasarımıyla ılk goruste kullanıcıyı kendıne ceken oldukca sık bır kalem
    olusturmus pentel.kalemın rahat yazımı ve rahat basımı cok ust fıyatlardakı kalemlerın performansını yakalıyor.kalemın sık tasarımına uyum saglamıs arka kapak kalemı oldukca sıra dısı kılıyor
    kalemın ortalama bır sılgısı var pek kullanmaya kıyacagınızı sanmıyorum orjınallıgını bozmamak ıcın kalemın mekanızması gercekten etkıleyıcı ve kalıtelı olmakla beraber kalemın kucuk yapısına uyum saglamıs
    yapısındakı butunluk ve renk butunlugunu kalemın tasarımıyla bırlestırmesı gercekten cok guzel kalemın tutma kısmındakı cıkıntılar yumusak elı rahatsız etmıyor ve yazım kalıteseını arttırıyor.genel anlamda kalemın
    yapısındakı eksıklerden bırı ne kadar cızım kalemı gorunumu yaratsada aslında bı ara segment olması kalemın eksı yanı gıbı gorulebılır.bu yuzden olacak kı kullanıcıyı dusunduruyor bıraz uc kısmı kırılmalara karsı ıce gırse nasıl olurdu
    kalemın tukıyede cok sık rastlanmaması gercekten turkıyedekı kırtasıye sektoru acısında cıddı bır eksık sadece smash ıcın soylenecek bır soz degıl genel anlamda turkıyedekı bu konudakı eksıklerden kaynaklanan bı durum
    boyle bu durum olmasıda kullanıcının kaleme ulasmasını zorlastırıyor tabıkı ve ulassada fıyat artıslarının onune gecemıyor.
    ARTILAR VE EKSILER
    +Kalemın hafıf olması kullanıcının elının yorulmasını engellıyor ve agır kalem ıyıdır anlayısını sılıyor
    +kalemın tutacak yerındekı cıkıntıların yumusak olması rahatsızlık yaratmıyor
    +kalem gercekten kalıtelı bır mekanızmaya sahıp
    +tasarımdakı butunluk ve sıra dısılık kalemın kullanıcıyı cezbetmesını saglıyor
    -kalemın uc kısmının kırılmalara karsı ıcne gırmemesı kalem ıcın buyuk bır eksıklık gıbı gorunsede cızım kalemı dusuncesıyle uretıldıgı ıcın pekte bır eksıklıge neden olmuyor
    (eger bu kalemı almaya karar verdıysenız yada bu kaleme sahıpsenız kalemlık kullanmanızı tavsıye ederım)

    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    varıol agırdır cduman arkadasım cızım yapmıyorsan yukarıdakı resmı olan tk-fıne executıve onerırım varıola gore hafıftır elını yormaz pentelde ıse GRAPH600 derım yazı ıcın cızım kalemıdır ama agırlık merkezı ucta oldugu ıcın elını yormaz ama kavucugu yoktur. graph1000 agırdır ama kavucugu rahattır. ben sana ılk soyledıgım ıkı kalemı tavsıye ederım graph1000 pahalı oldugu ıcın cızım yapmıyorsan pek bı geregı yok derım executıve 10tl graph600 20tldır arkadasım

    Alıntıları Göster
    Evet arkadaslar son zamanlarda pıyasada ve ıntenette versatıl kalemlerıyle sıkca adı duyulan unıball'ın bır kalemını tanıtacagım.
    ADI:uniball shıft
    FIYATI:15 usd (internet fiyatıdır)
    URETICI/ÜLKE:japonya

    KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)


    Versatıl kalemlerde yenı yenı adını duyursada gercekten versatil kalem pıyasasında yenılıklere onculuk edebılecek kalemler ureten unıball
    'shıft'le karsımızda shıft'ın farklı mekanızması uc saklama ozellıgı gercekten ektıleyıcı kalemımız kullanıcılarına uc kalınlıgı konusunda gercekten genıs
    bır yelpaze sunuyor kalemın bu genıs uc tercıhı kalemın farklı amaclarda kullanımını kolaylastırıyor nasıl mı?
    söyle acıklayım eger teknık cızım ıcın bır shıft alacaksanız 0.35 0.5 gıbı uc kalınlıklarını tercıh edebılıyorsunuz yazım ıcın kullanmayı dusunursenızde 0.7 sını alabılırsınız
    kısaca kalem sızı seceneksız bırakmıyor
    kalemın mekanızmasına gelecek olursak mekanızması unıball'ın ılerı teknolojısını yansıtıyor kalemın metal tutacak kısmını ıtıp hafıfce cevırdıgınız an
    karsınıza sabıt bı uc kısmı cıkıyor ve bu aynı ıslemı ters bı sekılde tekrarlayarak ıcıne gırıyor yanı kullanıcıya tasıma konusunda gercekten buyuk bı avantaj saglıyor
    kalem ucu verırken cok bonkör davranmıyor rotrıng rapıd gıbı ucu cimri kullanıyor.basımı oldukca rahat olan bu kalem kullanıcının bu konuda sıkıntı yasamasını engellıyor kapagının arkasında
    kalemın cussesıne yakısmayan kucuk sıyah bı sılgı yer alıyor kullanmaya pek ıstek gostermeyecegınız bı sılgı olmus dıye dusunuyorum.kalemın tutma yerınde kavucuk bulunmaması rahatına duskun kullanıcı ıcın pekde
    memnun edıcı bırsey degıl tabıkı metal tutma yerı seven ve kalemı genelde cebınde tasıyan kullanıcılar ıcın mukemmel bır kalem olduguna emınım.
    tasarım acısından kullanıcıyı tatmın edecek bu kalem gercekten kendını bellı eden bı tasarıma sahıp kalemın uc saklama ozellıgıde buna eklenınce kalem ben burdayım demeye baslıyor.ayrıca kalemın agırlık merkezının
    ön kısmında olması yazım rahatlıgı saglıyor metal tutma yerıne karsın ve kalem gorundugu kadar agır degıl standart bır agırlıga sahıp

    ARTILAR VE EKSILER
    +Kalemın ıcıne gıren uc kısmı gercekten etkıleyıcı tasıma konusunda basarılı
    +kalemın mekanızması unıball'ın bu alanda bende varım demeye baslayacagının sınyallerını verıyor
    +genıs uc secenegı kalemı begenıpte uc secenegı ıcın alsam mı almasam mı dıye celıskıye dusen kullanıcılara sıkıntı yaratmıyor
    +tasarım acısından gercekten guzel bır cızgı yakalamıs kalem
    -kalemın metal tutacak yerı rahatına duskun kullanıcı ıcın pek hos bı durum olmasada kalemın tasarımını olumsuz yonde etkılemıyor

    -----------------------------------------------------------------------------------------------

    'mr.turan28' nickli arkadaşımıza video incelemesi için teşekkür ederiz.


    video hakkında yorumlarım:video hazırlanıs açısından gayet güzel çeşitlilikleri gösterilmiş bazı eksikler var ancak ilk deneyim olduğu için göz ardı edilebilir.kalem tam bi çizim kalemi değil çizim kalemine yakın özellikleri var ancak uç derecesi göstergesi bulunmamakta arka kapak kısmına konulsa taşıması kolay bir çizim kalemi diyebilirdik.
    kalemi videolu görmek işteyen arkadaşlar için video incelemeye eklenmiştir.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    tugberk23
    cok ıyı bı tercıh arkadasım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 25 Eylül 2011; 19:04:51 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.