arkadaşlar ben 15-20 binlira arası nakliye yapmak için kamyon alıcam, herşey taşıycam yani bu işten ekmek yemeyi düşünüyom bana hangi kamyonları önerirsiniz.ben aydın sökede yaşıyorum burada buğday ve pamuk çok.teşekkürler...
Arkadaşım o paraya senin işin zor.. Anca alabilirsen 162-22 Fatih alırsın.. İşini görür.. Oda olmadı 2014, 2217, 2517 Cargo'lara bak.
çok teşekkürler arkadaşım
arkadaşım bunların fiyatlarına baktım 15000 tl civarı ben 20000 tl ye kadar çıkarım başka ne önerirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: varlık09
arkadaşım bunların fiyatlarına baktım 15000 tl civarı ben 20000 tl ye kadar çıkarım başka ne önerirsin.
2520 Cargo'da olabilir.. Yine biraz daha çıkarım diyorsan yüksek model İntercoll Fatih'de bakabilirsin.
Limiti 2-3 binlira daha artır 97-98 620 alırsın burda biri aldı 98 23 bin liraya..
yok ben yapmadım.fakat babamda ısuzu var nakliyeci o kamyonetleri biliyo ben kamyon işi yapcam ama.yaşım 33 işçiyim.fabrikanın işleri sakat.ben de o yüzden bu işe giricem. karar verdim.sadece elimdeki parala iş yapa bilcek bir kamyon alamk istiyorum okeymi.
Bir düşün, 'Fabrikanın işleri neden sakat ?'.
Çünki piyasa bozuk. O fabrika üretim yapamazsa, zaten kamyoncunun taşıyacak malı olmaz..
Neyse ben işinede karışmak istemem.O parayada dedikleri gibi 2517-2520 Cargo gelir.
saol arkadışım.
Ya 23-25 bine pro 620 de alınıyo arkadaşlar ne yapsın adam 2517 yi pro almak varken hem zaten 20 bin altına düştü zaten 2517 2520 ler..
arkadaşım bizde fatih var satalım sana 98 model bişiler yaparız...
piyasaya çalışacaksan işsiz gez daha iyi derim ben..piyasa ölü çünki.. aldığın araba haliyle eski bakımıydı algısı vergisi yola çıkacaksın bi yeri küt diyecek kırılacak..bi sürü rezillik.. kazandığın parayıda sanayi ye dökersin..bu durum ne cargo için nede bmc için eski araba haliyle masraflı olur.. büyükler her zaman söylüyor kamyonculuk 1980 li yıllarda yapılmış süper paralar kazanmışlar..artık o günler kalmadı.. diğer taraftan düşündüğün zaman...1-2 yıl sonra elindeki parayıda tüketirsin.bu işe girdiğine gireceğine pişman olursun çok iyi düşün derim...demek istediğim kamyonun karından çok zararı olur..
ha bi karı olur kendi işim dersin işine karışan olmaz ..kafana göre çalıştırırsın.. piyasa işi değilde kendi işimize kullanacağız diyorsan bana göre mercedes 2521 al derim..20- 25 000 arası.. ondan sonra 1993 model 2520 al cargo nun en çok tutulan serisi.. 20 000'e rahat ve performanslı arabadır..mercedes 2521 den rampada daha çok performanslıdır..ama ondaki sağlamlığı bulamazsın..
yardımın için saol arkadaşım.bizim burada buğday pamuk falan idere ederiz gibi geli yo bana şuan 750 tl çalışıyom bu parayı kazanırım diye düşünüyorum.birde olmucak adamların altında eziliyoz.
kardeş ısuzu ile baktığın aracı aynı katagoriye sokma arada dağ kadar fark var gidip geleceğin yer neresidir bilmiyorumda bizim buralarda ısuzu şoförlüğüyle bu dağlarda koca kamyon kullanılmaz ..ama kendine güvenin güzel ...bence daha basit işler yap okul servisi dolmuşçuluk taksicilik.. veya yine al bir ısuzu şehir içi nakliyatçılık yap . hem yapsan bile modeli düşük araba artık parçaya binmiştir iki yakan bir araya gelmez.kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: henschelciler
kardeş ısuzu ile baktığın aracı aynı katagoriye sokma arada dağ kadar fark var gidip geleceğin yer neresidir bilmiyorumda bizim buralarda ısuzu şoförlüğüyle bu dağlarda koca kamyon kullanılmaz ..ama kendine güvenin güzel ...bence daha basit işler yap okul servisi dolmuşçuluk taksicilik.. veya yine al bir ısuzu şehir içi nakliyatçılık yap . hem yapsan bile modeli düşük araba artık parçaya binmiştir iki yakan bir araya gelmez.kolay gelsin.
doğru söylüyorsun usta.. arkadaşın dediği gibi dışarıdan bakıldığı zaman çok basit gibi görünsede emek isteyen yorucu iştir..ufak araba kullandı isen bi kaç seferde alışırsın sürmek problem olmaz ama gecen gündüzün belli olmaz ailende uzaklarda..sersefil emeğinin karşılığını tam manası ile alamamak çok zor gelir..
arkadaşlar hangi iş kolay.kimse anasının karnında kamyoncu doğmuyor.bizde öğrencez kafaya koyduk birkere ya olcaz ya olcaz.bir pro 620 alcaz bakçaz işimize.
quote:
arkadaşlar hangi iş kolay.kimse anasının karnında kamyoncu doğmuyor.bizde öğrencez kafaya koyduk birkere ya olcaz ya olcaz.bir pro 620 alcaz bakçaz işimize.
iyi o zaman allah kolaylık versin..
quote:
ras getire hayırlı olsun... en güzel kararı vermişsiniz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme