Kamyon çeker, 10-20 ton, gönlüm çeker Paris Hİlton. Rahmetlide sollardı Hayatımı yazsam duble yol olur Araman için illa hata mı yapmam gerekir Küresel ısınmaya karşı su tankerlerine geçiş üstünlüğü verilsin. Tek rakibim thy İyi mazot selülit yapmaz Gazla uçabilirsin ama frenle konamazsın Bas gaza, frene, debriyaja. Götür ver parayı vergiye, stopaja Ne Müslüm'den ne Orhan'dan sevdiğim tek parça yedek parça ..... varmı sizinde bildiğiniz yazılar...
1. Gonlunde yer yoksa bana guzelim; farketmez ben ayakta da giderim. 2. Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayim. 3. Karayollarinda degil, senin kollarinda öleyim. 4. Vur kalbime hançeri, yüregim parçalansin; fazla derine inme, çünkü orda sen varsin. 5. Rampalarin ustasiyim, gözlerinin hastasiyim. 6. Asiksan vur saza, söförsen bas gaza. 7. Oyle birini sev ki, sen ölünce o hiç yasamasin. 8. Yollar gidisime, kizlar durusuma hasta. 9. Sen gökyüzünde dogan günes, ben yollarda çilekes.
virajların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım. bir kavanoz reçel bunlarda geçer kızın gülüşüne, kışın güneşine aldanma sen gökyüzünde doğan güneş, ben yollarda çilekeş para bende bundan sonra kıro olucam alırsın ford,olursun lord.
Gaz, fren, şanzuman halin duman Kabahat Sende Değil seni sevende Sen ufukta batan bir güneş ben yollarda çilekeş sollama beni sollarım seni geçme beni ezerim seni