|
@XpressMusic34 hocam, merhabalar tekrardan. Siz bizleri dert edindiğiniz için, bizler de sizin başınızı ağrıtmaya devam ediyoruz. Öncelikle hakkınızı helal edin KDK'ya 8 Şubat'ta başvuruda bulunmuştum, 2 Mart'ta karar yayınlanmış. Bugün fark ettim. Konuyu bilmeyenler için şöyle özetleyeyim: 2021 yılının Şubat ayında yeni bir bina yapıp taşınmış, sonra internet altyapısı çekilmesi hususunda XpressMusic34'ün dilekçe örnekleri konusundan yararlanarak hazırladığımız dilekçe ile Türk Telekom'a bizzat giderek başvuruda bulunmuş, daha sonra telefon aracılığıyla ön başvurumuzu da yapmıştık. Her iki ayda bir de CİMER ve BTK aracılığıyla şikayette bulunmuştuk. Son olarak, 2021 Ekim ayında Telekom'dan bir yetkili bize "Size yeni saha dolabı lazım, şuan için projelendirme yapılacak" diyerek işleri iyice zora soktuklarını resmen söylemişti. 2022 yılının Ocak ayı da bitince, tekrar başvuru yolları aramıştık. KDK'ya yaşadığımız her şeyi detaylıca yazmıştım. CİMER ve BTK başvurularımızın ekran görüntüleri ile Telekom'a verdiğimiz dilekçenin fotoğrafını da başvuruya eklemiştim. KDK kararının özeti ise şöyle: İdari başvuru yolları tüketilmeden KDK'ya başvuruda bulunduğumuz için DOSTANE ÇÖZÜM usulünün dikkate alınacağı ve durumun benim anlattığım gibi olup olmadığının araştırılması için, KDK'ya başvuru yaparken gönderdiğim dilekçe ve dosyaların Türk Telekom'a gönderileceği olmuştur. Yani ben Telekom'u şikayet etmişim, onlar da durumun tespiti için başvurumu olduğu gibi Telekom'a havale etmişler. Ben bir nevi Telekom'a Telekom'u şikayet etmiş gibi olmuşum Karar metninde şöyle bir madde dikkatimi çekti, aynen iletiyorum:
Şimdi benim tüm idari yolları tüketmem gerekiyor ve özellikle de BTK'ya yazılı başvuruda bulunup, onlardan yazılı cevap almam gerekiyor anladığım kadarıyla. Bunu nasıl yapacağım? Online başvurular hikâye mi? Baksanıza, KDK dijital görüntüleri delil saymamış (ki zaten saymasını beklemem). BTK'da başvurumuz görünmüyormuş. Burada ne yapmam gerektiğini bilirsem, en azından KDK'ya tekrar başvuru yapabilmek için bir hak daha elde ederim. Belki böyle neticeye varırım. İsteyenler olursa karar metnini kendisine iletebilirim. Nasıl halkla dalga geçildiğini kendi gözleriyle görmek isteyenler olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 7 Mart 2022; 23:8:48 > |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt