Şimdi Ara

Kamu calisani olup yurtdisina cikabilen oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bordo pasaportluyum yurtdisina cikacam diye bilet almstim yurtdisina cikabilenler olmus diye duyumlar var ne derece dogru bilmiyorum son 1 haftadir cikabilen oldu mu yoksa kesinlikle ogretmenlere yasak mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yurtdışına çıkışlar yasak. Öğrenilirse hakkınızda soruşturma açılabilir. İzinde yurtdışında olanlar bile geri çağrılıyor.
  • Çıkışınızda sakınca bulunmadığına dair belge almanız gerek kurumunuzdan.
  • İzindeyim, çalıştığım il çok uzak, nasıl olacak bu durumda.O kadar yolu izin belgesi almak için mi gideceğiz. Bu çağda izin belgesi mi olur.Sistemden kontrolümü yapsınlar.
  • teacher47 ohal erken bitebilir dendi. 1-1.5 ay içinde bitebilirmiş.
  • Arkadaslae benim esimde kamu calisani ve sirf bu iptal yuzunden 12 gun planli 6 agustos ucuslu almanya avusturya cek cumh planimiz alt ust oldu. Rezervasyonlar, ucak biletleri yerle bir. Kimseye de birsey sorulmuyor ortada bir cozum yok sanirim. Varmi bir haftada bu tatili nasil kurtaracagimiza dair bir tecrubesi olup paylasacak kisiler? Simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim benim kiler ucretsiz iptalli o konuda problemim yok. Aslinda satrranc hamlesine dondu cunku ucak sirketleri 31 temmuz a kadar iptali kabul ediyor. Acikcasi bu hafta sonuna kadar bir umut beklemeyi tercih edecegim. Olmadi iptal edcegim ama kismet olurda 4 agustota izinler geri gelirse oturur aglariz artik ☺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar eğer öğretmenseniz durmayın ve çıkın. Öğretmen arkadaşım 21 Temmuzda sorunsuz şekilde çıktı. Suçsuz olup bu kadar korkmak ve planlarımızı ertelemek bizim kaderimiz sanırım. İyi araştırın, kurumunuzla görüşün. Benim bildiğim kadarıyla yasak bir durum yok öğretmenler için.
  • gs_1616 kullanıcısına yanıt
    ya ben anlamıyorum simdi kurum izni olmadn asla cıkamazsınız deniyor kimiside cıkanalr var diyor kim bu cıkanlar nasıl cıktılar tc den bakılınc ogretmen oldukları anlasılıor zaten nasıl hadi gec diyorlar ? simd iben havaalanına gidip nasıl sansımı deniyeyim kime sorayım
  • Hocam bir sürü bilgi var. Siz en iyisimi bağlı bulunduğunuz ilçe emniyet müdürlüklerini arayın. Kamu personeline yıllık izin yasağı var yurtdışı yasağı değil. Bu sebeple normal tatile çıkamadıkları için yurtdışına da çıkamıyorlar. Ancak yurtdışına çıkmasında engel bulunmayan personel, kendi kurumundan " Yurtdışına çıkmasında sakınca yoktur" yazısı alırsa çıkabiliyor diye biliyorum. En iyisi kurumunuzu aramanızdır.
  • 2-8 ağustos viyana-prag münferit gezimiz vardı eşimle. Vizemiz de almıştık ne güzel. Kamu personeli olduğumuz için her şey alt üst oldu. Her şeyimizden önce tabi ki devletin bekası önemli ama Allah belalarını versin şu paralelcilerin. 1 yıldır bu gezi için hayal kurduk, birikim yaptık.
    Pegasus sağolsun uçak biletlerini iade etti.
    170 euro vize ücreti ve 30 euroluk otobüs biletleri yandı tabi.
  • gerçekten korkak ve hakkını arayamayan bir milletiz.
  • Pike Fighter kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadaşım benzer durumdayız, 1 senedir hayal kur plan yap. Paraları bağla çektiğimize bak. THY bana sadece memur olduğu için eşiminkinin iade edileceğini söyledi ama gidiş biletim Onur Air'dendi sağolsun iki ettirmediler. THY'ye ne yapayım eşimizi bırakıp mı gidelim aynı PNR'dan almışım diye itirazda bulundum ama göreceğiz. Neyse para da kaybolan hayallerin yerini tutmuyor. Vatan sağolsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.