Şimdi Ara

Kampüsün içinde kavga ettim atılır mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merkezi dersliklerin önünde basamaklar var arkadaşlarla oturuyoduk hafifte yüksekte etrafı izliyoruz
    Arkadaki basamağı bir tane hödük oturdu ayyağını sallıyor ayakkabısının ucu kabanıma geliyor toz oluyor döndüm uyardım daha hızlı sallamaya başladı arkadaşıda sallanaya başladı çıldırdım o an tutamadım kendimi tuttum yakasıbdan basamaktan aşşağı fırlattım yuvarlanarak takla atar gibi oldu bir baktım amuda kalkarak zebaniye dönüştü napıcamı şaşırdım arkadaşa sen kaç dedim mercan dedemin bana öğrettiği uçan halıya biner gibi ters tekme hareketini yaptım harley botlarımı zebanin kafasına yapıştırdım bu ağlayarak zindanına döndü kafamı çevirdiğim de rektör beni izliyordu ceza alır mıyım üniden atılır mıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın hareket bot

• BAŞARILI

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh'liler harbi okumuyormuş iq

• Zebani hikâyesi değil de gerçek bir hikâye olsaydı çok iyi olurdu. Zebaniye gelene kadar tam bir intikam moduna girmiş, öfke nöbetine hazırlanıyordum. Zebani dediğin an o ruhsal durumun, o atmosferin içine limon sıktın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Aralık 2017; 3:0:22 >
  • "Amuda kalkarak zebaniye dönüştü"

Okumayın.

• '' ayyağını '' sallıyor derken zebani olduğunu anladım zebanilerin ayakları ters olur onu bastırarak açıkça belirtmişin teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cool Story Bro
  • CTRL + F tuşlarına aynı anda basıp ''zebani'' aramasıyla konuyu okumaktan kurtuldum.
  • Komik değil lan
  • Okumayın zebani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalın yazmışsın, ve çok belli olmuş. Konuya girer girmez ilk baktığım yerde zebani vardı.

• Rektör zebani karşıtı değilse ceza alabilirsin
  • Yedirdin yine mesela’yı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Kalın yazmışsın, ve çok belli olmuş. Konuya girer girmez ilk baktığım yerde zebani vardı.

Ben hep kalın yazarım kalın seviyorum

• Çok sıktınız biliyosunuz dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: RaskolnikovBaltası

Arkadaşım çevrede şahitler yoksa yırtabilirdin de rektör görmüşse en iyi ihtimalle yarım dönem uzaklaştırlar burs falan var ise oda uçar, normal kavga değil nefretle yaralamışsın öğrenciyi pek ucuz yırtamazsın atılabilirsin de.

oku la az oku

• Fantazi mi kuruyorsun film mi çeviriyorsun anlamadım..
  • Arkadaşlar Dün başıma gelen olayı anlatıcam biz yandık siz yanmayın...

Alınık İlanlara Assasins Origin Pri alınık diye yazdım.Dün öğle saatleri @Foxin adlı dolandırıcı üye ben satıyorum 65 tl dedi.
    Ve IBAN nosu istedim Melih Güven adına hesap yolladı ve 65 Tl ödemesi yaptım.Kendisi akşam eve gidince hesap bilgileri vericem.Aradan saatler geçiyo yazıyorum acele etmeyin vericem dediler.1 gün geçti kendisi hocam neden acele ediyosunuz vericem yazıyo halen vermedi.
    Ve bugün aynı kişi Origin PRİ hesabını ondan 110 tl ye almış ve onada bilgileri göndermemiş.

ARKADAŞLAR DİKKATLİ OLALIM BU ARKADAŞTAN AŞLIŞVERİŞ YAPMAYALIM....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.