Şimdi Ara

Kampüscell Değişiyor-25 Yaş Altı Herkes Yararlanabilecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
10.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

neyse artık vodafone un cep ailesini mesaj için..

turkcell ide konuşmak için kullanırım..
  • *Hazır Kart BizBizeKampus tarifesinde BizBizeKampus’lüler arası konuşmalar 60 saniyede bir, Turkcell içi, sabit hatlar, diğer operatör yönüne konuşmalar ile hediye dakikalar 20 saniyede bir, Kampanya boyunca grup-içi konuşmalar 10 dakikası 1 kontör olarak ücretlendirilir.

Yani ben 20 sn konuşunca 1 dakikam gidicek demek mi bu

kampüse geçösem bunları sıfırlar mı acaba.

Orjinalden alıntı: Snaqe

*Hazır Kart BizBizeKampus tarifesinde BizBizeKampus’lüler arası konuşmalar 60 saniyede bir, Turkcell içi, sabit hatlar, diğer operatör yönüne konuşmalar ile hediye dakikalar 20 saniyede bir, Kampanya boyunca grup-içi konuşmalar 10 dakikası 1 kontör olarak ücretlendirilir.

Yani ben 20 sn konuşunca 1 dakikam gidicek demek mi bu

hayır dksi 3 kontör ise 20sn konuşunca 1 kontörünüz gidecek

kaynak. gencturkcell

Merhaba Vodafone Türkiye,

Artık VODAFONE Hat kullanmak için hiç bir sebebimiz kalmadı battıkça baıyorsunuz

işte öğrenci tarifesi böyle olur bakın TURKCELL e öğrenin naısl kampanya ve Tarife yapılır

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkart/tarifeler/bizbizekampus

okuyun öğrenci tarifesini TURKCELL in belki kendinize bakma ve öz eleştiri yapmayı düşünürsünüz

Sizden çok fazla umudum olan bir abonenizdim 5 hattım vardı hepsi kapadım sadece 2 tane kaldı onları yakında kapatacağım az kaldı

Şimdiden saygılarımla
    xxxxxxx xxxx

Bakalım ne cvp gelecek otomatik geleceği kesinde

• quote:

Orjinalden alıntı: bilalalkan

bizbize kampüs arkadaşını öner ikinizde 100 er kontör kazanın kampanyaası 24 nisanda bitiyor.
    haberiniz olsun.

kaynak. gencturkcell

aa bende bunu yazıcaktım unutuyorum kaç seferdir sağolasın

ben kampuscell e geçmeyi düşünüyorum karşılıklı önersek mi birbirimizi

Sayın xxxxx xxxx,

Vodafone adına göndermiş olduğunuz eleştiri ve bilgi talep içeriklimailinize istinaden, sürekli gelişen GSM teknolojisinde,
    Vodafone olarakyeni servisler ve yeni abonelik uygulamalarımız ile, siz değerliabonelerimiz için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz.
    Ayrıca,abonelerimize daha kaliteli hizmet sunmak adına her türlü eleştiri veönerileriniz değerlendirilmektedir.
    Buna bağlı olarak tarafımıza ulaşaneleştirilerinizin değerlendirilmek üzere ilgili birimlere aktarılmış olduğubilgisini de paylaşmak isteriz.
    Kullanım profiline göre tercih edebileceğiniz birçok abonelik paketi ve

kampanya mevcut olup, tarifeler ile ilgili bilgi alabilmek için ektesunulan linkleri tıklayabilirsiniz.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/tarifeler.home.php
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/kampanyalar.home.php

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkürederiz.

Saygılarımızla
    Vodafone Müşteri Hizmetleri

Her zaman ki otomatik cvplarrrrrrrrr bıkmadı vodafone bunlardan

• bugün turkcell abone merkezine gittim ve üzerime 3. kampuscell'i açtırdım. 2 defa ögrenci olarak bir defada 25 yaş altı olarak :)

Ayrıca sabit ücret kullanmayıp genç paket almayanlar eski kampuscell tarifesine göre daha pahalı konuşacaklar, Bari eski tarife değişmeseydi,Eskiden 24 kuruşsa şimdi 29 yapmışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vodafone TR

Her zaman ki otomatik cvplarrrrrrrrr bıkmadı vodafone bunlardan

Pardon hocam başka ne bekliyosun ki ?

XXX bey çok özür dileriz sizin kapattıgınız 3 hat vodafone şirketindeki nakit sıkışıklığına sebep oldu. hemen 20 dakikası 1 kontor yaptık demelerini mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 19 Nisan 2008; 2:54:05 >
  • arkadaşlar sanırım kampüs içi mesaj atımı 1 kontördü ama bu yeni tarifede birşey söylememişler,yani 2 kontörmü gidecek?böyle olursa zaten 3msj attığımızda 6 kontör yapar.diğer 5 msjdan sonra bedava daha avantajlıydı ama diğer operatörlere 1 kontöre msj atmamız iyi oldu

Orjinalden alıntı: suzanbagci

arkadaşlar sanırım kampüs içi mesaj atımı 1 kontördü ama bu yeni tarifede birşey söylememişler,yani 2 kontörmü gidecek?böyle olursa zaten 3msj attığımızda 6 kontör yapar.diğer 5 msjdan sonra bedava daha avantajlıydı ama diğer operatörlere 1 kontöre msj atmamız iyi oldu

Heryöne mesaj 1 kontör artık.. yani 3 sms 3 kontör..

• ben zaten kampusselliydim başvuru yapmam lazım mı?

Orjinalden alıntı: cem409

ben zaten kampusselliydim başvuru yapmam lazım mı?

başvuru yapmıyorsun,direk gidip 100 kontör alırsan kampüscelli olduğun için yeni kampanyadan yararlanırsın,yüklemezsen yine 5 sms den sora bedava msjlaşacaksın
    utku
  • Kontörlüler için direkt kontör yükletmeye yönelik , faturalılar için de aylık belli sabit ücrete bağlama zorunluluğu gibi bir kampanya olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.