Şimdi Ara

Kampüscell Değişiyor-25 Yaş Altı Herkes Yararlanabilecek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
10.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _ahmet_

Kontörlüler için direkt kontör yükletmeye yönelik , faturalılar için de aylık belli sabit ücrete bağlama zorunluluğu gibi bir kampanya olmuş.

zaten kampuscelli olunca eskidende ayda minimum 100 kontor yuklemen gerekiyordu. değişen bişey olmadı bana göre
  • bütün 25 yaş altı insanları turkcellli yapmaya karar vermiş turkcell..daha ne olsun..2 sene önce bunları yapacak turkcell deseler türkiyede 1 kişi bile inanmazdı..gerçekten süper kampanya..diğer yönlere 3 kontör kampuslulere 10 dakikası 1 kontör..daha neolsun..
    15-25 yaş arasıymış kampanya...
    | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• Şu an 25 yaşında olan kişi ;

Gelecek yıllarda ne yapacak aynı tarifeyemi devam edecek yoksa ''YAŞ İTİBARİYLE BİZBİZE TARİFESİNE Mİ GEÇİRİLECEK..''

Tarifem: TT Aşımsız Prime Sınırsız Düşün 70GB + Sınırsız Sosyal Medya

Aracım: Seat Cordoba 1.4 75Bg-(Stella)
  • Fautralılarda öyle bir durum yoktu dostum,

Olan yine faturalıya olmuş.

quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

quote:

Kontörlüler için direkt kontör yükletmeye yönelik , faturalılar için de aylık belli sabit ücrete bağlama zorunluluğu gibi bir kampanya olmuş.

zaten kampuscelli olunca eskidende ayda minimum 100 kontor yuklemen gerekiyordu. değişen bişey olmadı bana göre
  • Faturalı Tcell'li olarak bugün geçtim Kampüscell'e. Mobil öğrenci de var ama günah bize. Arıyorum en fazla 5 saniye sonra çat kesiliyor çat kapanıyor. Ayıp ya. İçindeki kontörleri de satarım birine kapatırım hattı komple. Lanet olsun Avea!

22 nisana kadar Kampuscell'li olursanız size ve size tavsiye eden Kampuscell'li arkadaşınıza 200 dakika veriyor 2 gününüz kaldı kaçırmayın!!

Ayda 12 YTL'ye 120 dakika olayı da gayet makul ve mantıklı bence. Bir sorun görmedim.
  • ouuuu böyle bi şey diyeceğimi hiç sanmıyordum ama, helal olsun turkcell'e...

son 3-5 aydır foruma mı giriyorlar ne???
    itler bile gülecek kimsesizliğimize ...
  • kontörlü hat sahipleri zaten konuşmak için kontör yüklüyordu. şimdi 100 kontör yükleyince 2saat tüm turkcellilerle bedava konuşacak üstüne 100 kontör kendilerinde kalacak. ama biz üvey evlatlar (faturalılar) her ay 14,42ytl sabit ücret vericez ve o para 2 saat bedava konuşma bedeli diye havaya uçup gidecek.

bence faturalı hatlar için hiç bir faydası yok olayın , tek olumlu yanı 10dakika kollama derdi kalmadı geçse de ikinci 10 dakika için de 12ykr verecek olmak çok güzel.

tabi memleketin çok çok büyük kesiminin kontörlü hat kullandığını düşünürsek vodafone ve avea çok ciddi baskı altına girecektir bu kampanyadan sonra.

en sonunda sırf bu kampanyalar yüzünden ikinci bir hat olarak kontörlü turkcell hat alıcam kendime.

Aylık sabit ücret karşılığında belirli hizmet vermesi bizi belirli bir miktar ödemeye mecbur bırakacak,

Ayrıca sabit ücret kullanmayıp genç paket almayanlar eski kampuscell tarifesine göre daha pahalı konuşacaklar, Bari eski tarife değişmeseydi,Eskiden 24 kuruşsa şimdi 29 yapmışlar.

o aşağıdaki fiyatlara ötv ve kdv dahil yazmışlar , değişen bir şey yok. değişen tek şey 14,42lirayı her ay boşu boşuna ödersek 2 saat bedava konuşma ve 3 sms den sonra bedava sms hakkı kazanacağız ,bide smsler her yöne 9,5krş olacak.bence sadece kontörlüleri sevindirecek bir kampanya ben kolay kolay o parayı vermem sabit ücret olarak
  • EVet , Bende düşündüm taşındım faturalı hattım için aylık 12 ytl sabit ücret vererek 2 saat ücretsiz konuşma paketi almamaya karar verdim, Eskisi gibi normal kampuscell kullanmaya devam.
    quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

quote:

Aylık sabit ücret karşılığında belirli hizmet vermesi bizi belirli bir miktar ödemeye mecbur bırakacak,

Ayrıca sabit ücret kullanmayıp genç paket almayanlar eski kampuscell tarifesine göre daha pahalı konuşacaklar, Bari eski tarife değişmeseydi,Eskiden 24 kuruşsa şimdi 29 yapmışlar.

o aşağıdaki fiyatlara ötv ve kdv dahil yazmışlar , değişen bir şey yok. değişen tek şey 14,42lirayı her ay boşu boşuna ödersek 2 saat bedava konuşma ve 3 sms den sonra bedava sms hakkı kazanacağız ,bide smsler her yöne 9,5krş olacak.bence sadece kontörlüleri sevindirecek bir kampanya ben kolay kolay o parayı vermem sabit ücret olarak

• Bu kampanyadan yararlanmak için yani kampuscell'li olmak için hangi belgeleri vermemiz gerekiyor turkcell extraya?

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Bu kampanyadan yararlanmak için yani kampuscell'li olmak için hangi belgeleri vermemiz gerekiyor turkcell extraya?

Turkcell abone noktasına kimliğiniz(nüfus kağıdı) ve öğrenci kimliğiniz ile başvurup tel numaranızı söylüyorsunuz hepsi bu kadar.
  • ya arkadaşlar bişey merak ettim ben 27 şubatta kampuscelle geçtim şimdi tekrar kampuscell için öğrenci belgesi felan götürüp onaylatmam mı gerekecek yoksa aynı devammı edecek
    Nokia 6303i Seagate 3.5 500 gb external
    720P film arşivcisi
    Canon ixus 300 hs
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardihan

ya arkadaşlar bişey merak ettim ben 27 şubatta kampuscelle geçtim şimdi tekrar kampuscell için öğrenci belgesi felan götürüp onaylatmam mı gerekecek yoksa aynı devammı edecek

Bende çoktandır bu tarifedeyim ve hiçbi işlem yapmadan tarifende devam edebilirsin. Neden böyle bi soru sorma ihtiyacı hissettin ki?

Bu arada kampanya için teşekkürler TCELL..
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Turkcellden gelen msjı direk cevaplamak yerine "yeni msj oluştur"dan girip, EVET yazıp 2393 e gönderirsen msj iletiliyor ;)

gittim 20 kontörlü hat aldım şimdi 2 saat bedavayı bitirmeye çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffarukk -- 30 Nisan 2008; 11:46:06 >
    Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Yücel ÜNAL

• kampüscele yeni geçen ve geçecek olan arkadaşlar.

acele edin, hediye 100 kontör kampanyası devam ediyor.

kampüscele geçin, beni tavsiye eden olarak gösterin. ikimizde 100 kontör kazanalım..

KAMPUS 05***** yaz 2388'e gönder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 13 Mayıs 2008; 23:20:36 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.