Şimdi Ara

Kampüscell Değişiyor-25 Yaş Altı Herkes Yararlanabilecek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
10.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba 83 ten önce doğanlar ve hali hazırda kampuscell tarifesi kullananlar ın tarifeleri iptal edilecek mi yoksa devam mı edecek buna yönelik bir açıklama veya bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
  • arkadaşlar kampüscell li olunca gnctrkcll den siliniyomuyum ona göre geçicem saolun

Orjinalden alıntı: veziroglu

bugün turkcell abone merkezine gittim ve üzerime 3. kampuscell'i açtırdım. 2 defa ögrenci olarak bir defada 25 yaş altı olarak :)

Yeni hat alırken, 25 yaş altı veya öğrenci olarak açtırmanın bir farkı ya da birinin diğerine avantajı var mı?
    Bir de Kampüscell'in bizbizesi olarak mı tarife seçicez? Ya da Kampüscell kendi başına bir tarife mi?

Bilen bir arkadaş bu iki soruma yanıt verebilir mi? Nasıl yapmalı?

quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

bugün turkcell abone merkezine gittim ve üzerime 3. kampuscell'i açtırdım. 2 defa ögrenci olarak bir defada 25 yaş altı olarak :)

Yeni hat alırken, 25 yaş altı veya öğrenci olarak açtırmanın bir farkı ya da birinin diğerine avantajı var mı?
    Bir de Kampüscell'in bizbizesi olarak mı tarife seçicez? Ya da Kampüscell kendi başına bir tarife mi?

Bilen bir arkadaş bu iki soruma yanıt verebilir mi? Nasıl yapmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 6 Mayıs 2008; 0:38:53 >
    quote:

Orjinalden alıntı: bilbar

kontor yukledikten bi ay sonra konusma ucretleri nasıl oluyor
    3 smsten sonra bedavamı yine

hattı mı başkası üzerinden (25 yaş altı olan yada öğrenci) kampuscell e geçiremezmiyim..

geçen extra gittim benimde 25 yaş altı olmam gerekiyormuş.. zaten 25 yaş altı olsam kendim geçiririm..

Orjinalden alıntı: hasankeyf

arkadaşlar ben 25 yaş üstüyüm..

hattı mı başkası üzerinden (25 yaş altı olan yada öğrenci) kampuscell e geçiremezmiyim..

geçen extra gittim benimde 25 yaş altı olmam gerekiyormuş.. zaten 25 yaş altı olsam kendim geçiririm..

başkasının üzerine hat al sen kullan
    diğer seçenek mahkemeye git yaşını küçülttür

tebrikler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 10 Mayıs 2008; 12:07:06 >
  • hayır abi iptal olmadı bende sormuştum gnctrkcll li deilsen bile kampümsel e geçinc sisten seni otomatik kampüslü yapıyor yani iptal olmadı (ben nerden biliyorum üye olurken bayana sormuştum ezerek söylemişti aklımda kalmış
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak 3-4 gün önce turkcell extralara gidip kampuslu olmak için başvurdum 48 saat içinde msj gelcek dediler gelmedi bende 100 kontör yükleyince gelir diye kntr aldım ama tık yok anlamadım ya acaba canımın 3ü tarifesinde olduqum içinmi kampuslu olamadım yoksa işlememi sokmadılar??

Orjinalden alıntı: Bico

Şu an 25 yaşında olan kişi ;

Gelecek yıllarda ne yapacak aynı tarifeyemi devam edecek yoksa ''YAŞ İTİBARİYLE BİZBİZE TARİFESİNE Mİ GEÇİRİLECEK..''

Yaklaşık 2 ay önce sorulmuş cevaplanmamış bi soru ama güzel bi soru. Var mı cevabını bilen?
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var.Benim 536 lı bir Turkcell hattım var.Yalnız bu benim değilde 1951 doğumlu başka birisinin üzerine kayıtlı.Fakat ben 25 yaş altıyım bu durumda kampüscell olayına girmem mümkün mü acaba?Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Orjinalden alıntı: uguRnB

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var.Benim 536 lı bir Turkcell hattım var.Yalnız bu benim değilde 1951 doğumlu başka birisinin üzerine kayıtlı.Fakat ben 25 yaş altıyım bu durumda kampüscell olayına girmem mümkün mü acaba?Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

evet girebilirsin hatb sahibinin kim olduğu önemli değil.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.