Şimdi Ara

KAMPÜS AVRUPA TURU | YEŞİL PASAPORTLULARA ÖZEL 400€

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.945
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampüs Avrupa, Avrupa'nın birbirinden güzel 10 ülkesini ve 15 şehrini kapsayan, 11 gece 12 gün süren, 7 gece 2 kişilik odalarda konaklama seçeneği ile Türkiye'nin en ucuz avrupa turu özelliğini taşımaktadır. Bu tura sadece 17 - 27 yaş arasında Önlisans, Lisans ve Yüksek Lisans öğrencileri, geçerli öğrenci belgesi ile, başvurabilmektedir. Yeni mezunlar da tura katılabilir. Bu turda 4 gece otobüste seyahat halinde geçmekte olup, otobüste üst üste geceleme yapılmamaktadır.

7 gece 3 ya da 4 yıldızlı otellerde 2 kişilik odalarda kahvaltı dahil konaklamanızı sağlayarak, güne dinç başlamanızı ve programdan maksimum derecede yararlanmanızı istiyoruz.

Gidilen her şehrin tarihi ve mimari açıdan önemli yerlerini size aktaracak olan alanında eğitimli ve tecrübeli rehber program boyunca size eşlik etmekte ve serbest zamanlarınızı kaliteli değerlendirmek için tavsiyelerde bulunmaktadır.

Tüm şehirler arası ulaşım bedelleri tur ücretine dahil olup, seyahatlerimiz telefon gibi elektronik cihazlarınızı şarj edebileceğiniz prizlerle donanımlı modern otobüslerle yapılmaktadır.

Tüm şehir vergileriniz ve checkpoint ücretleri tur ücretine dahil ederek, konaklamanız esnasında şehir vergisi ödemenizi engelliyor ve vakit kaybetmeden odalarınıza yerleşmenizi sağlıyoruz.

Tur boyunca su, çay ve kahve servis ederek, gün içindeki tatlı yorgunluklarınızı bastırmanızı sağlıyoruz. (İkramlar gün içinde iki kez servis edilmekte olup, kısa süren seyahatlerde ikram servisi yapılmamaktadır.)

ÜLKELER VE ŞEHİRLER

1. SIRBİSTAN - Belgrad
    2. MACARİSTAN - Budapeşte
    3. ÇEKYA - Prag
    4. AVUSTURYA - Viyana
    5. HOLLANDA - Amsterdam, Breda
    6. FRANSA - Paris
    7. İTALYA - Pisa, Floransa, Montecatini Terme, Roma, Venedik
    8. VATİKAN
    9. SLOVENYA - Bled
    10. BULGARİSTAN - Sofya

Detaylı bilgiye
    Euro Panoramic
    Euro Panoramic: Otobüsle Avrupa Turu
    https://europanoramic.com/kampus-avrupa
    linkten ulaşabilirsiniz.

Kampüs Avrupa Turu 26 Ağustos - 6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Tur 25 Ağustos, Pazar günü İstanbul'dan kalkacaktır.

Tur kesin kalkışlıdır. Son 10 kişilik kontenjan mevcuttur. Tur kapasitesi 50 kişidir.

0850 840 57 50 hattan DONANIMHABER referans koduyla €100 indirim kazanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Ağustos 2019; 11:21:9 >

• Kisi basi 500 euro .. Bu turlardan cok anlamam ama bence sicak firsat degil
  • Bu şehirlerin hepsine gittim. O şehiri tanımak için günlerini yazayım.

belgrad 2 gün
    budapeşte 2 gün
    prag 3 gün
    viyana 3 gün
    amsterdam 3 gün
    Paris 3 gün
    Pisa - Floransa birlikte 3 gün
    Roma 3 gün
    Venedik 2 gün
    Bled 1 gün
    Sofya 1 gün

Bunun dışında keyif alamazsınız.
  • kardeş belli ki otobüsü dolduramamışsınız.

Yeşil pasaportlara özel denmesinin nedeni de bu saatten sonra vize falan yetişmez.

Bu vakte kadar dolduramadığınız turu bu saatten sonra aynı fiyatla nasıl dolduracaksınız?

Düşürün fiyatını 300 euroya 1 adam göndereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebelehubele -- 21 Ağustos 2019; 11:11:20 >
  • yav he he
    başka kapıya anam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle otobüsü doldurama sonra yeşil pasaporta özel de,400 Euro falan filan üstte yazılan ülkelerin çoğuna gittim bazı şehirler boş mesela Sofya gibi,üç sene içerisinde üç kere gittim bir değişme yoktu şehirde gelişmemiş,tipik karanlık balkan ülkesi işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeşil pasaportlu kaç öğrenci vardır ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tur değil maraton resmen. Nefes almadan doğru düzgün gezemeyeceksiniz bile sadece roma+floransa+venediğe 12 gün yetmez.

• Güzergahlar güzel de o kadar şehir o kadar güne sığmaz.Önemli simgelerde fotoğraf çekip geri dönersiniz sonra ben buralara gittim diye kendinizi kandırsınız.Bir şehir öyle gezilmez.Fastfood yer gibi bir tur.Ayaküstü gezi.
  • Öyle deme hocam memur çocuğu olanlarda var

• İki kardeşimin de yeşil pasaportu var. Biri bu yıl üni kazandı, biri geçen yıl mezun oldu. Yaşları tutuyor ama ilgilenecekleri bir şey değil, para ayıramazlar, izin alamazlar aileden..

Benim ilgim var, bütçe ayırırım, zaman müsait, izin almama gerek yok ama pasaportum yok

Hayat ne garip :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

İki kardeşimin de yeşil pasaportu var. Biri bu yıl üni kazandı, biri geçen yıl mezun oldu. Yaşları tutuyor ama ilgilenecekleri bir şey değil, para ayıramazlar, izin alamazlar aileden..

Benim ilgim var, bütçe ayırırım, zaman müsait, izin almama gerek yok ama pasaportum yok

Hayat ne garip :)
    Senin neden yok hocam, kardeşinn varsa seninde olmalı değil mi?

• yaşı geçmiştir
  • Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Yeşil pasaportlu kaç öğrenci vardır ki?
    çok var :) ama fırsat değil
  • tur değil de, şehir fragmanı gibi bir şey. 11 günde 15 şehir ne demek. sadece o şehirler arasında otobüs seyahatleri 72 saat sürer zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.