|
*Dikkat alttaki kurumların bazıları durumlarını düzeltmiş/düzeltecek olabilir. *Şimdi bu mesajımı bitirdikten sonra daha daha iyi farkediyorum ki ne yazık ki ülkemizde (başka ülkeleri bilmiyorum:) kampanya değerlendirmek çok zaman uğraş sabır isteyen bir iş. Forumun bu bölümünü takip edenler içinde bu konularda ne derece deneyimliyim kestiremiyorum. 2-3 yıldır kampanyaları takip ediyorum. Galiba tüm ön ödemeli kuruluşlar ve 30 civar bankanın 5 civarı dışında bir miktar da olsa deneyimim var. Bazen bir kuruluşu kullanmaya "başlamak" dahi bazı kişiler için hiç kullanmasaydım daha iyi veya kampanyalarına değmez derecede sorunlu/yorucu vs olabilir. Siz de alttaki yazıyı kopyalayıp kendi deneyimlerinizi yazabilirsiniz. *Yanıtları çözümleri olmayabilenler: VodafonePay *Yanıtları çözümleri çok geç olabilenler: Tüketici Hakem Heyetleri (6ay+), İBB Beyaz Masa, Akbank, Nkolay *Müşteri hizmetlerine ulaşması sıkıntılı olabilenler: VodafonePay *Müşteri hizmetleri işlem yapmayan kurumlar: VodafonePay *Hesabı açılmamak üzere silebilenler: VodafonePay *Diğer ön ödemelilere yükleme yaptırmayanlar: VodafonePay, Pokus, NkolaySanalKart, Ozan *Kredikartı kabul etmeyenler: Tosla, Fastpay, Kassa, Nays *Bankakartı kabul etmeyenler: Hopipay *Ön ödemeli kart kabul etmeyenler: Tosla *Tüketici hakem heyetsiz maddi hakkını vermeyebilenler: VodafonePay *Geç yatırabilenler: Denizbank, İşbankası *Kayıt açtırınca yatırabilenler: Denizbank, İşbankası *Bankaya çağırabilenler: Vakıfbank, Ziraat bankası, İşbankası *Sık sık hesap, işlem kitleyebilenler: İşbankası *Ekli kart sayısı çok kısıtlı olanlar: Fastpay, Paycell, Masterpass, Kassa *Menüsünde ekli kartlarınızı bulup seçmesi zor olanlar: Fastpay, Tosla, VodafonePay, *İlk eklediğiniz 3-5 Kart dışında kart eklenmeyenler: İninal *Uygulamalarına girişi çok sıkıntılı olabilenler: Pokus, Halkbank, Tosla, Paycell *Ugulamları kullanması sıkıntılı olabilenler: Denizbank, Param, Halkbank *Nfc sistemi sıkça sorunlular: Ziraat bankası, Halkbank, Vakıfbank, İşbankası Maximum *Temassız ödemeye sıkça kısıt koyanlar: Akbank *Yazıcı ile belge bastırmanızı isteyenler: Oldubil, Param, İninal < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reevesdonanim -- 28 Kasım 2022; 10:21:15 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
iOS
Android