Şimdi Ara

Kamp Yapmak İstiyoruz Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul / Kartal da oturuyoruz, nerede güzel bir kamp yapabiliriz bir de kamp yaparken nasıl zaman geçirelim, ne yapalım?

• Gideceksiniz oraya böcekler, dikenler falan hevesiniz kaçacak, korkacaksınız. Yılan görünce çadırı bırakıp geri döneceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Gideceksiniz oraya böcekler, dikenler falan hevesiniz kaçacak, korkacaksınız. Yılan görünce çadırı bırakıp geri döneceksiniz.

Ne güzel işte.
  • sitenizin bahçesi olabilir.
  • yabanhayatı istersen toroslara git
  • mesajım bulunsun. nerelerde kamp yapılabilir? ne gerekir? olmazsa olmazlar nelerdir bilmek isterim.
  • torosların merkezi. hertürlü yaban hayvanı mevcut. yolu yok. 40-50km derenin içinden yürüyerek ilerleyeceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kamp yapmakdan kastın nedir? yani şehir için de mi yapmak istiyorsunuz yoksa şehirden uzak bir yerlerde mi ? Kamp boş bulduğun herhangi bir arazide yapılabilir çünkü.

(çadır-tulum-mat, yemeklerinizi kendiniz yapacaksanız ocak ve kap gerek ) vakit gerçimek bulunduğunuz alana göre değişir. şehir içinde bir kamp yaparsanız vakit geçirecek birşey bulamazsınız. Ormanda gezebilir, dereye göllere girebilir akşam kamp ateşini yakar közde birşeyler yaptıkdan sonra yatabilirsiniz.

( eğer tecrübeniz yoksa yaban ormanlarda kalmayın sizin için risk taşıyabilir, şehir merkezlerinde de kamp yapma gereği görmüyorum açıkcası )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 4 Eylül 2011; 10:48:33 >
  • kamp düşünüyosan yazı bekle gençlik federasyonları her yıl kamp yapar(çadır kampı) mesela bu yıl rizede yaylada bizim kamp oldu sonra dikilide kamp var selçukda var detaylı bilgi istersen pm at rize mesela güzeldi extrem bi ortamdı ağustos ayında iliğine kadar üşümek süper oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamNon -- 4 Eylül 2011; 10:51:46 >
  • şile,agva
    bu tarafta catalca - karaburun-cilingoz-yalıköy-igne adası

bozca ada
    gokceada

bu mekanlarda sıkıntı cekmessiniz...

kamp malzemesi kiralayan bir firma vardı..aklıma gelirse yazarım..
  • Bu konu benimde ilgimi çekiyo bilgili olan arkadaşlar yorumlarıyla aydınlatırlarsa bizi sevinirim =) şuan havalar bozuk gibi ama bizde bir kaç arkadaşla istanbuldan şile tarafına bisiklette gidip bir veya iki gece kamp kurup kalmak istiyoruz ama bidaki yaza kaldı sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.