Şimdi Ara

Kamil Koç Temsa Safir Otobüsü Rahatmıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
21.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yaklaşık 12 saat yol var uçak benim istediğim vakit ve saatde yok malesef ve bu otobüsde tekli koltuk varmış nasıl rahatmıdır ??

Kamil Koç Temsa Safir Otobüsü Rahatmıdır ?

• tekli koltukta hiç rahat edilmez..
  • bir neoplan starliner değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

tekli koltukta hiç rahat edilmez..

Önerin nedir hangi otobüse bineyim önümde Travego,Safir,Toursimo diye otobüsler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 17 Temmuz 2014; 23:34:20 >
  • 5-6 saatlik bir kaç yolculuğum oldu bu modelle tekli koltuk rahattır,koltuk arası mesafe geniş olsun diyorsanın en arkanın bir ön koltuğuna bilet alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

quote:

Önerin nedir hangi otobüse bineyim önümde Travego,Safir,Toursimo diye otobüsler var

Temsa türk malı bir kere. travego ve tourismo daha iyi ben tourismoyu seçerdim çoğu kişi travego der ama bana tourismo daha rahat gelmişti.
  • quote:

quote:

travego en rahatıdır diğer markaları bilmiyorum yeni olanlarda televizyon da olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki otobüs boş zaten bi bakarım oradan alırım tekli istememin sebebi yanımda adam olmaması @Incredıble

Televizyon önemli değil önemli olan yanımdakinin bana çarpmaması bakalım @Maestro58
  • Kamil koç ve tekli koltuk olsun minibüs olsa yine rahat olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

quote:

quote:

Temsa türk malı bir kere. travego ve tourismo daha iyi ben tourismoyu seçerdim çoğu kişi travego der ama bana tourismo daha rahat gelmişti.

mitsubishi nin lisansı altında üretiliyor diye biliyorum.
  • quote:

Peki otobüs boş zaten bi bakarım oradan alırım tekli istememin sebebi yanımda adam olmaması @Incredıble

Televizyon önemli değil önemli olan yanımdakinin bana çarpmaması bakalım @Maestro58

otobüs çok dolu olmayacaksa ikiliye geç yaylan
  • Maestro58 kullanıcısına yanıt
    otobüse bindin mi hiç kardeş ? travego nedir neoplanın yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakorsan95

otobüse bindin mi hiç kardeş ? travego nedir neoplanın yanında

ben hep travegoda seyahat etmişimdir neoplan sökmez bize
  • temsa safir adana fabrikasında üretiliyor trevego daha konforlu 2 otobüslede seyahat ettim
  • travego akar, zenginler ölsün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safir Vip den 33 34 numarayı al en geniş kısmı orasıdır rahat rahat gidersin
  • Safiri hiç sevemedim konforlu değil ama Setra uçak gibidir.

• Gandalf81 kullanıcısına yanıt
    Temsada tuvalet yok ve süspansiyonları sert, o yüzden en ufak bir kasiste bile çok sallıyor. Travegoda tekli koltuklardan bir numarayı seçmeye çalış

• sen otobüsü bırak KAMİL KOÇTAN uzak dur. daha bu sabah olanı anlatiyim sana. denizliden sakaryaya geliyorum. benim dışımda 2 sakarya yolcusu daha var. ve bizi kocaelide indiriyorlar. neden? çünkü UNUTMUŞLAR... kamil koç dedik kalite dedik ama rezil ettiler kendilerini. kocaelinden bize sakarya bileti alıp hemde BAŞKA firmayla bizi geri döndürdüler.. bidaha KAMİL KOÇMU? asla...

vaktin varken hemen pamukkaleden al.. yoksa metrodan al inan daha iyidir. otobüsü dert etme artık en basiti bile trevego kullanıyor. sen markada seçici ol yoksa benim gibi rezillik çekersin. @Gandalf81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laniakea -- 18 Temmuz 2014; 0:42:49 >
  • Ben bu otobüste 5 saat yolculuk yaptım, hem tekliye hem çiftli koltuğa oturdum. Çift kişiliklerde bile çok rahat yolculuk yaptım, tavsiye ederim. İkililerde bile arada mesafe var, ikinizin de ayrı kol dayama aparatı var falan. Yalnız bu temsa safir'in tek sıkıntısı içe motor sesini çok veriyo. O ses uyumak isteyen bazısına ninni gibi gelirken bazısını da rahatsız edebiliyor, uyarayım.

Hayırlı yolculuklar

edit: 5 saat yolculuk yaptım dediğim, 3-4 kere yaptım manasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 18 Temmuz 2014; 0:46:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.