Şimdi Ara

Kamil Koc'mu bir daha asla!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
8.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmir'e bilet almaya girdim yazhaneye özellikle sordum otobüs iyimi eski degilse sizden alayim bileti diye eleman bileti satmak icin neler söyledi neler 2012 modelde söylede böylede bizde Kamil Koc'tur iyidir dedik aldik otogara geldim kalkis vakti geldi birde ne göreyim belki fi tarihinden kalma bir otobüs neyse dedik Allahinizdan bulun artik bu otobüsle 10 saat cekicez mecburen 2 saat gecti halen ne cay ne kahve hic bir ikram yok genelde Nilüfer ile seyahat ederdim bu sefer degisiklik yapalim dedik yapmaz olsaydim pismanim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uçakla gitseydin sende kardeşim
  • Es turizm travego fortuna gelecek ikisinden biri dedi 403 geldi ben napayım
    te Allahım ya
  • En sonda ki noktayı da koymasaydın. müstahak sana.
  • Hocam geçmiş olsun aynı durum annemlerin de başına geldi.Bursa'dan dönüyorlardı.Kamilkoç'la döndüler.Annemin anlattığına göre otobüs bildiğin dökülüyormuş.Otobüsteki elemanlar da işlerini pek ciddiye alan tipler de değilermiş sanırım.
  • kek veriyorlar bir kere o yeter
  • Pamukkale otobüsüyle İzmir'den Kuşadası'na gidip geldim onda bile ikram veriliyordu la 1.5 saatlik yol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck Dich

Uçakla gitseydin sende kardeşim

Aceleye geldigi icin öyle oldu sordum ucak bilet fiyatlarini ates pahasiydi.

• Aynı şey benim de başıma geldi sudan başka bir şey ikram etmediler ve televizyonlarında film ortadan başlıyor Ulusoy'dan vazgeçmiceksin

Kamil Koç anca reklam yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildeniz -- 7 Eylül 2012; 14:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

Es turizm travego fortuna gelecek ikisinden biri dedi 403 geldi ben napayım
    te Allahım ya

Yani bir anlam veremedim hersey bileti satana kadarmi basitmi bu kadar ya.

• En güzeli pamukkale,kamil koç cok hızlı ama bazı yerlerdeki otobüsleri harbiden kötü.

İstanbul Çanakkale arası TRUVA-TRAVEGO tercihim
    İstanbul Kuşadası -ULUSUOY-SETRA
    Kuşadası İstanbul-PAMUKKALE-TRAVEGO
    İstanbul Erzurum-ESADAŞ-TRAVEGO

üstteki şehirlere gidicek olursa verdiğim yerlerden biletini çok rahat alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield

Hocam geçmiş olsun aynı durum annemlerin de başına geldi.Bursa'dan dönüyorlardı.Kamilkoç'la döndüler.Annemin anlattığına göre otobüs bildiğin dökülüyormuş.Otobüsteki elemanlar da işlerini pek ciddiye alan tipler de değilermiş sanırım.

Aynen bu otobüsteki elemanlarda öyle bir daha binersem ne olayim Kamil Koc'a.

• Varan'la Ankara'ya gittim bi kere. Adamlar dakka başı bişeyler veriyorlardı. Hatta bazı yolcuların yemediği kekleri filan bana verdi muavin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manstein

kek veriyorlar bir kere o yeter

Ne keki o bile yok bari mola filan verseler bir yerde.

• Bizim oraya bir tek kamilkoç gidiyor,alternatif olmayınca en kötü otobüs olsa bile yapacak bir şey yok.

• Doruk turizmi bekliyoruz duy bizi Eyüp Y. kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: anildeniz

Aynı şey benim de başıma geldi sudan başka bir şey ikram etmediler ve televizyonlarında film ortadan başlıyor Ulusoy'dan vazgeçmiceksin

Kamil Koç anca reklam yapsın

Ben nasil böyle bir hata yaptim anlamadim Nilüfer en iyisiydi bindiklerimin.

• Sabredin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

En güzeli pamukkale,kamil koç cok hızlı ama bazı yerlerdeki otobüsleri harbiden kötü.

İstanbul Çanakkale arası TRUVA-TRAVEGO tercihim
    İstanbul Kuşadası -ULUSUOY-SETRA
    Kuşadası İstanbul-PAMUKKALE-TRAVEGO
    İstanbul Erzurum-ESADAŞ-TRAVEGO

üstteki şehirlere gidicek olursa verdiğim yerlerden biletini çok rahat alabilir.

Ben bütün firmalari denedim en memnun kaldigim Nilüfer sonra Pamukkale sonra Ulusoydu.

• kamilkoçta namaz için izin istedim durmadılar mola yerinde durdular beni almadan gittiler...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.