Şimdi Ara

Kamil Koc'mu bir daha asla! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
8.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neoplan66

quote:

Orijinalden alıntı: emirhan75

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

kamilkoçta namaz için izin istedim durmadılar mola yerinde durdular beni almadan gittiler...

Hadi be olaya bak.

kütahyadamı oldu olay

bolu tesislerinde oldu hocam

olayı tam anlatırmısın nerden nereye yolculuk ettiğini ve bolu tesislerinde sadece senin içinmi durdular

memlekete ardahana gittim istanbula dönecektim boluya geldim muavinden rica ettim namaz için biraz daha beklermisiniz diye o bana tuvalet için bekliyoruz ama namaz için bekleyemiyoruz dedi bende aldırmadım namazı kıldım ama döndüğümde otobüs çoktan kalkmıştı. Allahtan amcaoğlum oralarda oturuyodu. ertesi gün ilk otobüsle istanbula döndüm.

• Metrodan vazgecmicen cayiragasi ikrami cok güzel 7 saatlik yolda 4-5 kere ikram yapiyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kamilkoçta namaz için izin istedim durmadılar mola yerinde durdular beni almadan gittiler...

Hadi be olaya bak.

kütahyadamı oldu olay

olayı tam anlatırmısın nerden nereye yolculuk ettiğini ve bolu tesislerinde sadece senin içinmi durdular

memlekete ardahana gittim istanbula dönecektim boluya geldim muavinden rica ettim namaz için biraz daha beklermisiniz diye o bana tuvalet için bekliyoruz ama namaz için bekleyemiyoruz dedi bende aldırmadım namazı kıldım ama döndüğümde otobüs çoktan kalkmıştı. Allahtan amcaoğlum oralarda oturuyodu. ertesi gün ilk otobüsle istanbula döndüm.

sende tuvaletim var deseydin ya bak moladan kalkarken araba sayımı yapılır eğer yolcu eksikse anons ettirilir ve emin ol hiç bi muavin 10 dakikadan fazla otobüsü bekletemez çünkü bi kalkış ve varış saati var baktın yolcu yok merkezi ararsın istanbulu ne derlerse onu yaparsın eğer muavin direk otobüsü kaldırsıysa suç muavinindir yanlış sayıp devam et dediyse suç gene muavinindir ama şundan emin ol kamil koçta hiç bi yönetici namaz için durmayın demez almayın kalkın demez bana namaz kılacağını söyleyen yolculara ben tuvaleti varmış gibi en yakın dinlenme tesisinde durdurturdum arabayı zaten diğer yolcularda inerdi sigara falan içerlerdi kimsenin de gıkı çıkmazdı yerinde olsam eğer haklı olduğunu hissediyosan çünkü olayı tam bilmiyorum esenler otogara gider kamil koçun yerini ayağa kaldırırdım hiç biri sana birşey söyleyemez çünkü yüzde yüz müşteri haklıdır prensibiyle çalışıyolar anlatabildimmi

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Arkadaşlar övmüşlerdi. Yalan mıydı?

Su an bindigim otobüsün köy otobüsünden farki yok.

nerden nereye yolculuk ediyosunuz

Antalya-izmir

• quote:

Orijinalden alıntı: newmayin

Metrodan vazgecmicen cayiragasi ikrami cok güzel 7 saatlik yolda 4-5 kere ikram yapiyolar

evet metrodan vazgeçmeyin çünkü türkiyenin en çok kaza yapan firmasıdır diğer firmalardan kaptanlar atılır kovulur metro turizm onları işe alır hepsi gece uyuya uyuya araba sürerler polis çevirmelerinde rüşveti basarlar hakkaten metro turizm en iyisi :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi be olaya bak.

kütahyadamı oldu olay

sende tuvaletim var deseydin ya bak moladan kalkarken araba sayımı yapılır eğer yolcu eksikse anons ettirilir ve emin ol hiç bi muavin 10 dakikadan fazla otobüsü bekletemez çünkü bi kalkış ve varış saati var baktın yolcu yok merkezi ararsın istanbulu ne derlerse onu yaparsın eğer muavin direk otobüsü kaldırsıysa suç muavinindir yanlış sayıp devam et dediyse suç gene muavinindir ama şundan emin ol kamil koçta hiç bi yönetici namaz için durmayın demez almayın kalkın demez bana namaz kılacağını söyleyen yolculara ben tuvaleti varmış gibi en yakın dinlenme tesisinde durdurturdum arabayı zaten diğer yolcularda inerdi sigara falan içerlerdi kimsenin de gıkı çıkmazdı yerinde olsam eğer haklı olduğunu hissediyosan çünkü olayı tam bilmiyorum esenler otogara gider kamil koçun yerini ayağa kaldırırdım hiç biri sana birşey söyleyemez çünkü yüzde yüz müşteri haklıdır prensibiyle çalışıyolar anlatabildimmi

çok teşekkür ederim olay geçen hafta oldu. şimdi gidiyorum

• ben adana'dan gunsas diye firma ile geldim basıma gelenleri anlatsam deli olursunuz.
  • quote:

quote:

Metrodan vazgecmicen cayiragasi ikrami cok güzel 7 saatlik yolda 4-5 kere ikram yapiyolar

evet metrodan vazgeçmeyin çünkü türkiyenin en çok kaza yapan firmasıdır diğer firmalardan kaptanlar atılır kovulur metro turizm onları işe alır hepsi gece uyuya uyuya araba sürerler polis çevirmelerinde rüşveti basarlar hakkaten metro turizm en iyisi :)

Hadi ya öyle mi en cok kaza yapan firma mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Antalya-izmir

bi kere öncelikle muavini yanına çağır antalya kalkışında o adamın ikram yapması lazım ve bileti aldığında otobüsün kötü olduğunu gördüysen direk gidip o bileti iptal ettirmeliydin çünkü sana 2012 model deyipte eski bi araba getiriyorlarsa seni kandirmışlar otobüs kalkmadan 24 saat önce otobüsün plakası modeli herşeyi bellidir bununla ilgili antalya yazıhanesine hesabını sor ama şu an ikram yapılmaması muavinin suçudur :)

• quote:

quote:

quote:

Hadi ya öyle mi en cok kaza yapan firma mi

araştırırsan görürsün tüm arabaları 10 numara yağ kullanır otobüs yanar açıklamada elektirik tellerinden yandı denir :) yalan 10 numara yağdan dolayı yanıyo arabaların çoğu geçen sene hatırlıyorum muğlada yanmıştı metro 10 numara yağdan dolayı televizyon elektiriklerinden dolayı denmiştihttp://www.on5yirmi5.com/genc/haber.57395/metro-turizmde-korkutan-otobus-yanginlari.html

• nilüferden şaşmayın.gerçi o bile bozdu ama kötünün iyisi.
  • otobüsün modelinin ne önemi var ya 2+1 koltuklu olanlardan alın rahat rahat gidin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Antalya-izmir

bi kere öncelikle muavini yanına çağır antalya kalkışında o adamın ikram yapması lazım ve bileti aldığında otobüsün kötü olduğunu gördüysen direk gidip o bileti iptal ettirmeliydin çünkü sana 2012 model deyipte eski bi araba getiriyorlarsa seni kandirmışlar otobüs kalkmadan 24 saat önce otobüsün plakası modeli herşeyi bellidir bununla ilgili antalya yazıhanesine hesabını sor ama şu an ikram yapılmaması muavinin suçudur :)

Belliki bu firmalarda calismissin tecrübelisin yani benim zoruma giden böyle bir firmanin müsterisine karsi olan bakis acisi versin parayi nasil giderse gitsin mantiginda calisiyor cogu firma biz yollarda dogru düzgün firma göremeyecekmiyiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: anildeniz

Aynı şey benim de başıma geldi sudan başka bir şey ikram etmediler ve televizyonlarında film ortadan başlıyor Ulusoy'dan vazgeçmiceksin

Kamil Koç anca reklam yapsın

Ulusoy mu? Yok hacı kalsın, bir daha binmem, iyice bozmuşlar. Kamil Koç candır.

Not: Kolay kolay bir firmadan nefret etmem ama Ulusoy'dan ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 7 Eylül 2012; 15:17:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

otobüsün modelinin ne önemi var ya 2+1 koltuklu olanlardan alın rahat rahat gidin.

öyle deme kamilde çalışırken man fortunalar vardı 2+1 2000 model yalan söylemiyorum eskişehire çalışırken ben arabanın rötardarı(motor freni) çalışmazdı yani allaha emanet giderdik biz yolcuya sıcak su ısıttığımız ocağın halini bi görseydin sen anlardın model neden önemli :)
  • Ben de geçenlerde Kamil Koç ile seyahat ettim. Otobüs Fortuna mı ne zımbırtıysa, çok konforsuzdu. Televizyonda adam gibi müzik-film yoktu.

Metro-Kamil, kesinlikle tercih edilmemesi gereken iki firma. Fazla seyahat etmediğim için bunlar aklımda kaldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

otobüsün modelinin ne önemi var ya 2+1 koltuklu olanlardan alın rahat rahat gidin.

Nilüfer 2+1 otobüsleri keske almayaydim bu pislik firmadan.

• quote:

ben adana'dan gunsas diye firma ile geldim basıma gelenleri anlatsam deli olursunuz.

Hocam olayı bana PM atsana
  • evet kötü yaw
  • namaz düşmanı bir firma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.