Şimdi Ara

Kamerayı Tv' ye Bağlama Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Canon S1 IS marka ve model fotoğraf makinamı Samsung PS-42E92H marka ve model plasma tvye bağladığımda fotoğraflar, videolar veya çekim modu tv ekranında siyah beyaz görünüyor. Başka tvye bağladığımda renkli görünüyor. Tv'nin ve fotoğraf makinasının görüntü ayarları PAL seçili (olması gerektiği gibi). Tv nin kılavuzunda bu konu ile ilgili detay yok. Bu konuda bilgisi olan var mı? Teşekkürler...

• tv nin ayarını birde otomatiğe alarak deneyin.
  • ar_tryk kardeş başlığı kimse görmeyecek diye sıkıntı geldiydi bir an

önerin için teşekkür ederim ama tv ilk kurulduğunda fabrika ayarı (default) zaten auto idi... olmuyor...
  • tv ye başka cihazla renkli görüntü verbildin mi acaba.
  • tv yayını demiyorum, dvd player mesele. bağlantıları, girişleri düzgünmü tv nin?
    tv girişleri sarı, kırmızı, beyaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 27 Ocak 2010; 21:12:27 >
  • hayır denemedim. bahse konu girişleri kullanabileceğim tek cihazım fotoğraf makinem... yalnız arkada 3 farklı video girişi var, üçünü de denedim olmadı... bir fotoğraf çeker,buraya yüklerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ar_tryk

tv yayını demiyorum, dvd player mesele. bağlantıları, girişleri düzgünmü tv nin?
    tv girişleri sarı, kırmızı, beyaz mı?

tv nin arka girişleri resimdeki gibi... 4 numara ile gösterilen girişler 2 adet ses ve 3 adet video girişleri... fakat dikkatimi çeken video girişlerinin hiçbirinin rengi sarı değil; kırmızı, beyaz ve siyah. evdeki diğer tvdeki video girişi sarı. ayrıca başka tvlerde de sarı giriş mevcut. ben problemi hala çözemedim. video girişi video girişidir. neden çeşlitleri olsunki; soket aynı soket. scart girişi için dönüştürü görmüştüm biryerde. olmaz ise ondan alacağım bir tane..

/>

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasayı TV'ye bağlama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • butun sorun tv nın hızı yetmedıgı cın senkron sorunu yanıwww.fotografmakinasitamircisi.biz ile gorus
  • ...ilginç...hız ile ne alakası var anlayamadım. eski televizyonum yeni televizyonumdan daha mı hızlı yani!
  • Her yerde satılan bu scart girişini deneyin.

Kamerayı Tv' ye Bağlama Problemi
  • ekran buyukluguyle alakalı foto makınası ıle tv senkron calısamamasından kaynaklanıyor çesıtylıkablolar var bı dene
  • ar_tryk ve sony servis...
    teşekkür ederim...ben de aynı fikirdeyim...scart girişi için dönüştürücü alacağım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.