MAX bütçem 15-16bin civarlarında Benim için önemli kriterler hem ön hemde arka kamera kalitesi iyi olmalı. Şarj ve bataraya performansı da önemli, uzun süre kullanmayı planladığım için güncelleme konusunda gelecek güncelleme sayısı da önemli. 12t inceledim telefon güzel fakat ön kamerasını hiç beğenmedim. Bu konuda tavsiyeleriniz ne olur |
Kamerası iyi Xiaomi telefon önerisi

-
-
Merhaba, Türkiye garantili mi alacaksınız? benim önerim gsmarena incelemelerine bakmanız. benim önerim o fiyat bandında 12 lite olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet garantili düşünüyorum, 12t yi mağazada inceleme şansım oldu, ön kamerası gerçekten çok kötü.
şuan mi note 3 kullanıyorum, 4 yıllık telefon, onun ön kamerası bile daha iyi
-
Merhaba, genelde mi telefonların selfie kamerası iyi olmuyor. bende mi9 lite den 11T ye geçtim. ön kamerası daha iyiydi mi9 lite nin. dediğim gibi Gsmarena da incelemeleri okuyun derim.
Ben de Mi 9 lite kullanıyorum. Sırf ön kamerası için uzun yıllar kullanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
incelemeleri okudum ve bir çok video izledim, sık sık telefon değiştiren birisi değilim. Aldığım telefonu 3-4 yıl kullanmayı planlıyorum.
kendimce yaptığım liste
Samsung Galaxy S20 FE (eski bir model hala iyi bir telefon ama güncelleme ve hızlı şarjdan dolayı benim için eksi)
Xiaomi 12T (aslında aradığım gibi fakat kamera kötü)
POCO X4 GT (yine kemara kaynaklı olarak soğuk bakıyorum)
Xiaomi 11T (canlı olarak inceleme fırsatım olmadı)
Honor 70 (canlı olarak inceleme fırsatım olmadı)
-
Honor 70 mono hoparlör ve hiç su koruması yok. geri kalan da kamera olarak çok iyi. 11T aldım ben; ana kamera güzel fakat selfie kamerası iç mekanlarda iyi değil. dış mekanlarda fena değil. 12T ana kamerada iyi selfiede 11T den farkı yok gibi duruyor. poco serileri kamera konusunda bir tık aşağıda. güncel olması hasebiyle benim önerim 12T
kamerası çok iyi bence. ben akranı kırdığım için değiştirmek zorunda kaldım
Anladım sağlık olsun ben şahsen hiç cam kullanmam öyle. Ve arka kılıf yetiyor. Tarihte ekran kırmışlığım yoktur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende cam kullanmıyorum. sinirlendim ve telefonu fırlattım öyle kırdık ))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X