Şimdi Ara

Kamerası iyi telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni telefon araştırıyorum. Kamerayı çok kullanmam ama geceleri yağmurlu havalarda şimşekleri çekmek için seri çekim özelliği ya da video özelliğini kullanıyorum. Bulutlar, şimşekler, gökyüzü olayları vb. bunları çok sevdiğim için kameraya ve video performansına dikkat etmem gerek. Seri çekim özelliği her telefonda yok. O yüzden videodan ekran görüntüsü alıp sosyal medyada öyle paylaşmayı göze alabilirim. Bu yüzden gündüz gece video çekim performansı yüksek olmalı. Bazen de uçak gösterilerinde yakından geçen jetleri ya da iniş kalkış yapan yolcu uçaklarını fotoğraf/video çekmek istiyorum. Bu yüzden optik görüntü sabitleyici de gerek

Bildiğim kadarıyla Huawei'nin yeni telefonları kamera konusunda çok iddialı. Özçekim yapan biri değilim önemli olan arka kameralar

Bütçem en fazla 2000 - 2300 TL civarı ama telefonda kronik sorun olmamalı

Bataryaya çok önem veririm ama powerbank ile çözülebilecek bir sorun. Ama kameranın tek alternatifi yeni bir telefon maalesef. Bütçeye göre optik imaj sabitleyici özelliği bulunan, gündüz ve gece fotoğraf/video çekimleri iyi olan telefon öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 9 Temmuz 2018; 20:20:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.