Şimdi Ara

Kamera Kayıt Yedeği için Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün kaldığım yerde bir olay oldu apartta kalıyorum ve bulunduğum yerin sahibine baskına geldiler darp edip gittiler.Giderken de ofiste bulunan bilgisayar kasası ve kamera kayıtlarını tutan cihazı da söküp götürmüşler.Sizden ricam bilgisi olan varsa bu kayıt cihazlarının yedeğini bulut ortamına yada ağ üzerinden başka yerde bulunan ikinci bir depolama birimine yedek alma imkanı var mı? Bu olaydan dolayı böyle bir şeye ihtiyaç hasıl oldu netten baktım ama hep usb bellek üzerinden yedek almadan bahsetmişler.



  • Video dosyaları çok büyük boyutlu olduğu için, bulut ortamına yüklenmeleri kullanışlı olmuyor. Bağlantı hızınızı söylerseniz, m0mkün olup olmadığını söyleyebiliriz.
    Kaç kamera, görüntü kalitesi, download upload hızı bilgilerine ihtiyacımız var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzer bir duruma su sekilde cozum bulduk, oncelikle analog guvenlık kameralarının oldugu sıstem kurulu ıken ona hıc dokunmadan extra olarak 4 adet ip kamera yerleştırdırk ve bu kameralara ait Nvr cihazı ise asma tavan arasında muhafaza ettik gelen art niyetli kişiler saldırılarını analog kamera cihazına yaptılar ama NVR tüm olanı biteni kaydetti
  • ayrıca bazı nas markaları ip kameralar icin nvr olarak calısabiliyor, qnap markası gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.