Şimdi Ara

Kamer Genç: Bu Fetö Başınıza Bela Olucak (2009) | Akpliler Üzerine Yürümüştü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
11.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
232 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlatsam da anlamazsin sen kendi corbana bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

Fetöcüler kullanıldı, Kemalistler ayıklandı.
    Fetöcülerde temizlendi, devlet tam bağımsız hale geldi.
    Bunun bedelini de bu halk ödedi ama yıllardır kurulan oyunlar da bozulmuş oldu.
    Kamer Genç in bahsettiği tehlikenin herkes farkındaydı lakin adım atılmak için erkendi.
    Çözüm süreci dahi devletin oyalama taktiğinden başka birşey değildi.
    Velhasıl bugünlere bedel ödenerek gelindi.

Hadi muhalif kanattan bakalım olaylara,
    Bu Ak Partili vekiller, Cumhurbaşkanı vs. hep suçlu, yanlış yaptılar vs. Eyvallah.
    Peki neden CHP şu an MHP gibi FETÖ mücadelesinde hükümete destek vermiyor.
    Niye HDP ile FETÖ ile kolkola yürüyorlar adalet yürüyüşünde. ( geçmişi onu bunu örnek vermeyin soruma cevap verin lütfen )
    Onu da geçtim, adadaki toplantıyı basıyor devlet, adamları ajan diye topluyor, bir bakıyoruz Amerikan büyükelçisinin ardından CHP sahip çıkıyor adamlara.

Ya hiç lafı siz de şöyle böyle yaptınız demeden sorularıma kısa ve öz cevap verebilecek muhalif var mı? HARBİ muhalif arıyorum, lafı evirip çevirmeyecek, siz öyle böyle yaptınız demeyecek, şu sorulara cevap verecek..

ben veriyim hepsinin cevabını .
    ilk olarak hdp ile yanyana yürümüyoruz. feto ile de yanyana yürümüyoruz .
    hdp destek vermek için birkaç gün yürüyüşe geldi o kadar . ayrıca hdp sadece bdp değil emep ödp gibi birçok partinin meclise girmek için kurduğu bir çatı partisidir .
    hdp meclisteki yasal bir partidir . Türkiyedeki her sorunun çözüm yeri oslosu imralısı değil bizzat meclisin kendisidir . güneydoğuda bir mesele varsa bunun çözüm yeri de meclistir .aksi hareket darbeciliktir ve çözüm süreci gibi adamın başına yıkılır . hdp veya bdp kürtlerin oyunu almış bir parti . meclis çatısı altında bu mesele çözülecekse elbette hdp ile çözülecek . akp imralıyla yatıp kalkarken chp nin hdp ile selamlaşması bile mesele akpliler için .
    chp içerisinde fetocu mv de yönetici de üye de bulunmaz . sağcı partilerde yönetici olmak için seni camide görmeleri yeter . sol partilerde bir sol dil vardır . bunu konuşanlar birbirini tanır ancak . adam feto kaseti dinleyip chp den nasıl aday olacak . ne bilecek de ne söyleyecek sol mücadele hakkında .
    gelelim devlet pkk yı oyaladı zırbalığına . Ecevit iktidarı bıraktığında pkk tek bir eylem yapamıyordu . başı da gitmişti parası da silahı da militanları da . tsk nın şehit vermediği yıllar oldu . adını değiştirdi örgüt önce . kadek oldu sonra kongra gel .
    2. ırak savaşı başlarında sizin adamlar kuveyte gitti amerikalılarla anlaşmak için . burayı iyi dinle . amerika türkiyenin ıraka girip pkk ya operasyon yapmaması karşılığında ya 1 milyar dolar nakit yada 9 milyar dolar kredi önerdi . anlaşma kabul edildi . medyada çıkınca reddettik dendi. sonra güneş harekatında amerika izin verene kadar operasyon yapılamadı . kürtlerin oyunu alabilmek için pkk ya operasyonu durdurmak gerekiyordu

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat204 -- 19 Temmuz 2017; 21:59:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

quote:

Kamer Genç in bahsettiği tehlikenin herkes farkındaydı lakin adım atılmak için erkendi.

Bu Ak Partili vekiller, Cumhurbaşkanı vs. hep suçlu, yanlış yaptılar vs. Eyvallah.
    Niye HDP ile FETÖ ile kolkola yürüyorlar adalet yürüyüşünde. ( geçmişi onu bunu örnek vermeyin soruma cevap verin lütfen )
    Onu da geçtim, adadaki toplantıyı basıyor devlet, adamları ajan diye topluyor, bir bakıyoruz Amerikan büyükelçisinin ardından CHP sahip çıkıyor adamlara.

Ya hiç lafı siz de şöyle böyle yaptınız demeden sorularıma kısa ve öz cevap verebilecek muhalif var mı? HARBİ muhalif arıyorum, lafı evirip çevirmeyecek, siz öyle böyle yaptınız demeyecek, şu sorulara cevap verecek..

Öncelikle ilk defa birazda olsa kafası çalışan bir akp li gördüm bu tip konularda.Cidden buda umut verici.Şimdi tek tek cevap verim.

'' Fetöcülerde temizlendi, devlet tam bağımsız hale geldi. ''

Fetocular hala üst kadrolarda yığınla mevcut.Mecliste bile birçok fetocu bulunmakta.Bunların 50 den fazlası sadece akp nin içinde.Chp ve diğer partilerdede mevcut.Abd nin elinde 2 kukla vardı.Biri feto diğeride rte.Baktı bu iki kukla doyumsuz kendileriyle savaşmaya başladılar.En azından en güçlü olanı bıraktı ve rte yi tek kukla olarak bıraktı.Güç hırsı olan rte nin işine her türlü yaramıştı.

'' Kamer Genç in bahsettiği tehlikenin herkes farkındaydı lakin adım atılmak için erkendi. ''

Adım atmak derken yani yıllarca halkı göz göre göre kandırdı diyorsun.Birde üzerine hala utanmadan kandırıldık diye çocukca bir cevapla karşılık verdi.Göz göre göre bu kadar kişinin kanı rte ve ona oy verenlerin ellerine bulaşmış durumda.Bu aynı şuna benziyor.Bombayı patlatanı yakalayacam ama önce patlama sonrası öleceklerin ırzına geçecem.Bunun benzeri yaşandı ülkemizde.

'' Peki neden CHP şu an MHP gibi FETÖ mücadelesinde hükümete destek vermiyor. ''

Chp nin kıçını yırtarak kaç kez feto için derinleme inceleme yapılmasını istediğini bilmeyecek kadar bilgin yok sanırım.Eğer yoksa bir iki tıkla görebilirsin.Buna karşılık noldu hiçbirşey.Açık açık rte dahil akp başları en az 50 den fazla fetocunun içlerinde olduklarını biliyorlar.Sence salakmı böyle birşey yapacak kadar.Yaptığı anda direk işleri biter.Bunlara göz yumarak türkiyenin bir ucundaki dahil en alakasız şeylerle bile fetocu diyerek yakaladılar.

'' Niye HDP ile FETÖ ile kolkola yürüyorlar adalet yürüyüşünde. ( geçmişi onu bunu örnek vermeyin soruma cevap verin lütfen ) ''

Adalet yürüşünde tutupta sen gelme sen git diyecek hali yoktu sanırım.O kadar polisi var rte nin niçin onları tutuklamadı.O yürüyüşe feto da hdp de gelmiştir.

'' Onu da geçtim, adadaki toplantıyı basıyor devlet, adamları ajan diye topluyor, bir bakıyoruz Amerikan büyükelçisinin ardından CHP sahip çıkıyor adamlara. ''

Ciddi ciddi buna inandınmı? Yandaş gazetelerde zaten ne yazarsa yazsın inanacak kadar seviyenizi belli ediyorsunuz.

Yani yazdıklarınız o kadar boş ki cevabı sadece şu son haberi size göstererek vereyim gerisine gerek yok.

Okuyun, son cümlenizde seviyemize laf etmişsiniz, kendi seviyenizi görürsünüz. Bir haberi yalanlamadan keşke azıcık araştırsanız.

http://m.gunes.com/gundem/chpli-sezgin-tanrikulu-buyukadada-kaos-toplantisi-yaparken-yakalanan-ajanlara-destek-verdi-804705

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• carpenokte kullanıcısına yanıt
    Bir soruna Harbi cevap vereyim : CHP neden fetö ile mücadele konusunda hükümete destek vermiyor diye sormuşsun..

Hükümete destek veriyor önergeler sunuyor. Nasıl mı?

1-2004 MGK sında Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in "Cemaati bitirin" önerisini AKP uygulamamış. Ardından CHP meclise Fetö cemaati ve okullarını araştırma önergesi vermiş AKP gündeme bile almamış. Tarih 2013
    http://www.yeniakit.com.tr/haber/chpden-guleni-bitirin-onergesi-7805.html
    http://yarinhaber.net/guncel/43786/burhan-kuzu-chp-cemaat-icin-onerge-sundu-akp-reddetti-koseye-sikismistik-fetoyu-kullandik

2-Darbe komisyonuna sunulan darbenin "siyasi ayağı" araştırılsın önergesi AKP tarafından reddediliyor. Tarih 2016 ve 2017 iki kez gündeme geliyor.
    http://www.hurriyet.com.tr/chpli-agbabadan-siyasetteki-feto-arastirilsi-40234348

3-CHP bylock kullananları araştırma önergesi tarih 2017
    http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/chpden-meclise-bylock-onergesi-1869214/

4-Ayrımcılık: 15 Temmuz şehitleri Anma etkinliklerine ve Şehitler Anıtı açılışına siyasi parti liderlerine davet gönderilmiyor. Halkın temsilcileri liderlerin konuşma yapmaları protokolden çıkartılıyor (CHP katılmama kararı aldı bu yüzden) (ne hikmetse birlik ve beraberlik mesajları verilmiyor) 15 Temmuz şehitler köprüsündeki miting..

Şimdi sen harbi cevap ver. Bu darbenin siyasi ayağının neden meclis ve komisyon tarafından araştırılmasına müsade edilmiyor? Fetöcü diye CHP yi suçlamayı biliyorsun ee sorgulansınlar kendileri önerge veriyor reddediliyor bu ne pehriz bu ne turşu fıçısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 18 Temmuz 2017; 21:37:16 >

• carpenokte kullanıcısına yanıt
    kimin terörist, kimin ajan olduğuna güneş gazetesi mi karar veriyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

quote:

Öncelikle ilk defa birazda olsa kafası çalışan bir akp li gördüm bu tip konularda.Cidden buda umut verici.Şimdi tek tek cevap verim.

'' Fetöcülerde temizlendi, devlet tam bağımsız hale geldi. ''

Fetocular hala üst kadrolarda yığınla mevcut.Mecliste bile birçok fetocu bulunmakta.Bunların 50 den fazlası sadece akp nin içinde.Chp ve diğer partilerdede mevcut.Abd nin elinde 2 kukla vardı.Biri feto diğeride rte.Baktı bu iki kukla doyumsuz kendileriyle savaşmaya başladılar.En azından en güçlü olanı bıraktı ve rte yi tek kukla olarak bıraktı.Güç hırsı olan rte nin işine her türlü yaramıştı.

'' Kamer Genç in bahsettiği tehlikenin herkes farkındaydı lakin adım atılmak için erkendi. ''

Adım atmak derken yani yıllarca halkı göz göre göre kandırdı diyorsun.Birde üzerine hala utanmadan kandırıldık diye çocukca bir cevapla karşılık verdi.Göz göre göre bu kadar kişinin kanı rte ve ona oy verenlerin ellerine bulaşmış durumda.Bu aynı şuna benziyor.Bombayı patlatanı yakalayacam ama önce patlama sonrası öleceklerin ırzına geçecem.Bunun benzeri yaşandı ülkemizde.

'' Peki neden CHP şu an MHP gibi FETÖ mücadelesinde hükümete destek vermiyor. ''

Chp nin kıçını yırtarak kaç kez feto için derinleme inceleme yapılmasını istediğini bilmeyecek kadar bilgin yok sanırım.Eğer yoksa bir iki tıkla görebilirsin.Buna karşılık noldu hiçbirşey.Açık açık rte dahil akp başları en az 50 den fazla fetocunun içlerinde olduklarını biliyorlar.Sence salakmı böyle birşey yapacak kadar.Yaptığı anda direk işleri biter.Bunlara göz yumarak türkiyenin bir ucundaki dahil en alakasız şeylerle bile fetocu diyerek yakaladılar.

'' Niye HDP ile FETÖ ile kolkola yürüyorlar adalet yürüyüşünde. ( geçmişi onu bunu örnek vermeyin soruma cevap verin lütfen ) ''

Adalet yürüşünde tutupta sen gelme sen git diyecek hali yoktu sanırım.O kadar polisi var rte nin niçin onları tutuklamadı.O yürüyüşe feto da hdp de gelmiştir.

'' Onu da geçtim, adadaki toplantıyı basıyor devlet, adamları ajan diye topluyor, bir bakıyoruz Amerikan büyükelçisinin ardından CHP sahip çıkıyor adamlara. ''

Ciddi ciddi buna inandınmı? Yandaş gazetelerde zaten ne yazarsa yazsın inanacak kadar seviyenizi belli ediyorsunuz.

Yani yazdıklarınız o kadar boş ki cevabı sadece şu son haberi size göstererek vereyim gerisine gerek yok.

Okuyun, son cümlenizde seviyemize laf etmişsiniz, kendi seviyenizi görürsünüz. Bir haberi yalanlamadan keşke azıcık araştırsanız.

http://m.gunes.com/gundem/chpli-sezgin-tanrikulu-buyukadada-kaos-toplantisi-yaparken-yakalanan-ajanlara-destek-verdi-804705

''Öncelikle ilk defa birazda olsa kafası çalışan bir akp li gördüm bu tip konularda.''

Sözümü geri alıyorum.Demekki ufakta olsa ihtimal yokmuş.Acı verici bir durum.

• Dış politikayı sevdiğim kadar iç politikadan nefret ederim. Görüşlerinize katılıyorum. Bir durumu da izah etmek isterim. Akp politikası kafada 7 tilki dolaştırıp kuyruklarını birbirine değmemesini sağlama politikası değildir, aksine çok basittir. Basın sözcüleri ve veya liderleri açıklama yapar iken kullandıkları dil sizi ikna etmek için değildir, sadece sizin fikrini değiştirmek istediğiniz, kendi kanınızca yanlış düşündüğünü farzettiğiniz vatandaşı ikna sürecinizde size karşı kendi tabanlarının anti-tez ile gelmelerini sağlamak amaçlıdır. Bu nedenledir ki yanlış olduğunuzu düşünen bir Akp ye gönül vermiş oy vermiş vatandaş size ekranda ve veya kendi inisiyatiflerinde olan gazetelerde çıkan argümanlarla gelirler. Basın sözcüleri ve veya liderleri sizi hainlikle suçlarsa bunu dinleyen veya okuyan vatandaşta aynı argümanla size karşı muhalefet yapar. Cem Küçük gibi yazarları bilirseniz bu tür ağızlar sıkıntı yaratır.
    Tacize uğramış bir kadın için örneğin acaba nasıl davrandı ne giydi gibi argümanla tacize altyapı sunarken kandırılma konusunda aynı düşünce paradigmasını kullanmaz. Çünkü ülkemin en güzel özelliği vatandaşlarının hiç hata yapmamasıdır. Bu nedenle yıllarca oy verdiği partiye toz kondurmak hata yaptığını kabullenmek demektir. Ki bu ülkede hiç bir görüşteki vatandaş tarafından beyan edilmez. Suçlu bulmak kolaydır. Oslo süreci, Fetö süreci,One Minute süreci, Şam'da namaz süreci vb olaylar yanlış politika süreçleri olsa da suçlular bulunmuş olup bertaraf edilmiştir siyaseten zarar vermeden.

Ben kişisel olarak devletten beklentiler olarak şunu belirlemişimdir. Önce insanının karnını ucuza ve kaliteli doyurmasını sağlayacaksın. Örnek olarak Çin'de insanlar günde çok düşük ücretle çalışıyor derseniz matematiğin yanılgısı içine düşersiniz. Çünkü aşağıdaki linkte bunun hakkında fikir edinebilirsiniz. Türkiye'de dolar bazında daha yüksek kazansan da hayat Çin'den pahalıdır. Sizden düşük kazanan Çin vatandaşı sizden daha iyi karnını doyurabilir. Ya da yüksek rakamlı bir cep telefonu ABD'de asgari ücretin 4 te 1 ine yakın fiyatı varken sizde en az 3 katıdır. Hayat Türkiye de pahalıdır.
    İkincisi barınmadır. Ev sahibi değilseniz Isparta da bile ortalama 1000 TL kiraları görebilirsiniz. Barınmada pahalıdır. 3000$ yani çok yüksek diyemeyeceğimiz kazancı olan bir akrabam New Jersey de şehir merkezinde 1000$ kira vermektedir. Nerde ise asgari ücretlerinin 3 te 1 idir.
    Diğeri güvenlik konusudur. Ülkemde FETÖ ve PKK başta olmak üzere zaten bu sıkıntı jeopolitik olsun yanlış dış politika olsun güvenlik sıkıntılıdır. Mafyavari silahlı saldırı her gün manşetlerde görülmektedir. Bir öğretmen kalleşçe öldürülebiliyor. Münferit demek sadece kendi başınıza gelmediği için kaçamak cevap olacaktır.
    Diğeri sonra gelen eğitimdir. 93 te lisans eğitimime başlayan benm şikayetçi olduğum konuların bir çoğu devam etmektedir.

Çok uzattım . Son verirken şu düşüncemi de paylaşmak isterim. Bu yazdıkları uzun süredir ülkemin sorunlarıdır. Değişen tek şey eskiden beceriksiz yönetici ve yönetimler var iken şimdi iyi şeyler yapmaya engellenen! yönetici ve yönetimler var. Ki tek başına iktidardan bahsediyorum, muhalefet istese de rakamsal olarak engelleyemez. Saygılarımla
    Not: Düşüncemi belirttim. Herhangi bir partiye gönül vermiş herhangi bir kimseye şahsi eleştirim değildir. Ha AKp yi eleştiriyorusn ama derseniz dünyanın her yerinde ÖNCE iktidar eleştirilir.

Link:http://www.cinveuniversiteler.com/cinde-yasam-giderleri-adalar-3.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destinyneverends -- 18 Temmuz 2017; 21:56:16 >

• quote:

Yok mu cevap verebilecek HARBİ MUHALİF ?

Melih Gökçek, Kadir Topbaş, Bekir Bozdağ ve nice fetocunun tutuklandığını görmeden bana kimse fetö ile mücadelen söz etmesin. Siyasi ve zenginler kandırılıyor. Fakirlerin kandırılma şansı yok.
  • Güncel, aktroller bekleniyor...
  • Aktroller eski olayları hortlattığına göre, buna da bi hort
  • BU VİDEOYU DAHA ÖNCE İZLEMİŞTİM.ALLAH RAHMET EYLESİN.ASIL MİİLİYETÇİ.VATANINI ÇOK SEVEN BİR İNSANDI.MECLİSTE SIK SIK...BEN YATILI OKUDUM,BENIM TÜM GİDERLERİMİ DEVLET KARŞILADI,BENIM DEVLETE BORCUM VAR, ONUN İÇİN HEP DOGRULARI SÖYLEYECEĞİM.DOGRUYU BEN SÖYLEMİYECEGIM ,SİZ (MECLİS MİLLETVEKİLERINE HİTABEN)
    SÖYLEMİYECEKSENİZ, KIM SÖYLEYECEK DEMİŞTİ.
  • REIS NE DIYORSUN?
  • vay vay vayyy.hocaefendileri için kamer bey in üzerine çullanmışlardı. tarih bunları yazacak.
  • Evet forumun azılı aktrolleri lütfen piste davet ediyoruz buyrunuz
  • bu akp liler gibi ikiyüzlü fırıldak bir güruh görmedim ben .birde zeytinyağı gibi üste çıkmaları yokmu iftira atarak.ulan feto iti 15 temmuzdan bir hafta evvel ölseydi çamlıca tepesine türbesi yapılıp adamı ermiş ilan edicektiniz.alayınız çaput bağlamaya gidip,ağlama duvarı yapıp dilek dilemeye gidecekstiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Evet forumun azılı aktrolleri lütfen piste davet ediyoruz buyrunuz
    yokuz diyorlar :) zaten 5 kişi toputopu onlarda direnmeye çalışıyorlar işte.
  • Bazılarının fetö aşkı çok pahalıya mal oldu çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • “Yarın bunu en büyük zararını siz çekeceksiniz, ben çekmem.”

Kamer Genç

Ruhun şad olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meclise heykeli dikilmesi, Kızılay meydanına adı verilmesi gereken yüce şahsiyet.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.