arkadaşlar klavyeyi oyun konsolu gibi nasıl tanıtırız. yigenimle oyun oynayacagız ikimizde konsoldan oynamayı bilmiyoruz 2, klavyeyi oyun konsolu gibi nasıl tanıtabiliriz.
Geçen kuzen yeni klavye almış. Tanıttık oyun konsolu olarak God of War 3 açtık oynadık. Çok zevkliydi valla. Aynı klavyeden ben de alacağım markasını modelini unuttum kuzen gelince soracağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Topal Yılan
Geçen kuzen yeni klavye almış. Tanıttık oyun konsolu olarak God of War 3 açtık oynadık. Çok zevkliydi valla. Aynı klavyeden ben de alacağım markasını modelini unuttum kuzen gelince soracağım.
o klavyeye özel bişey mi yoksa prg filan mı var ????
quote:
ben ded geçen nintendo ds olarak tanıttım hep 3 boyut falan süper oldu
quote:
Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam
quote:
ben ded geçen nintendo ds olarak tanıttım hep 3 boyut falan süper oldu
hocam onu hangi programla yaptınız???
bilen yok mu ???
Bilgisayarda Xbox 360 keyfi yaşadım valla. Bide amcamın bilgisayarında PS3 olarak denedik Little Big Planet 2'yi oynadık çok zevkliydi.
Bilgisayarda Xbox 360 keyfi yaşadım valla. Bide amcamın bilgisayarında PS3 olarak denedik Little Big Planet 2'yi oynadık çok zevkliydi.
hangi prg'la yaptınız birisi cvap versin yav . herkes yaşadıgı keyfi anlatıyor gerisi yok. ben hangi programla yaptınız diye soruyorum ,kimse cevap vermiyor
kardeş biraz uyanık ol gelme millein gazına
x7 klavyemi ps3 te move olarak kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: KARAPOYRAZ
quote:
Orijinalden alıntı: pwnzs
hangi prg'la yaptınız birisi cvap versin yav . herkes yaşadıgı keyfi anlatıyor gerisi yok. ben hangi programla yaptınız diye soruyorum ,kimse cevap vermiyor
Sakin ol
Arkadaşlar kafa buluyor seninle. Oyun konsolu değil senin dediğin. Oyun kolu demek istemişsindir herhalde. Oyun konsolu olurmu klavye, sende soruyon nasıl nasıl nasıl?
Mousun altındaki lazeri Kinect olarak kullanıyorum harika aşırı zevkli. Sende kullanmak istiyorsan TIKLA
Oyun konsolu derken gamepadimi kastediyorsun?
Oyun konsolu:
vs...
Gamepad:
vs...
Senin dediğin hangisi oluyor şimdi? Gel de dalga geçme.
Mesajlar süper Bide cidden inanmış prg filan diyor
la adam 2 tane klavyem var aynı pcye klaveleri bağlayıp nasıl 2 li oynarım diye soruyo.aynı sorunun cevabınıbende merak ediyorum.(başlığıda yanlış anlamışım zaten "hangi prg'la yaptınız birisi cvap versin yav . herkes yaşadıgı keyfi anlatıyor gerisi yok. ben hangi programla yaptınız diye soruyorum ,kimse cevap vermiyor " bunu yazınca he a.. niye kimse cevap yazmamış dedim.)
harbi adam iinanmis yazik lo
demin de soylemistim sana sende yap guzel oluyor....