Şimdi Ara

kalvyeyi oyun konsolu gibi kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar klavyeyi oyun konsolu gibi nasıl tanıtırız. yigenimle oyun oynayacagız ikimizde konsoldan oynamayı bilmiyoruz 2, klavyeyi oyun konsolu gibi nasıl tanıtabiliriz.

• Geçen kuzen yeni klavye almış. Tanıttık oyun konsolu olarak God of War 3 açtık oynadık. Çok zevkliydi valla. Aynı klavyeden ben de alacağım markasını modelini unuttum kuzen gelince soracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topal Yılan

Geçen kuzen yeni klavye almış. Tanıttık oyun konsolu olarak God of War 3 açtık oynadık. Çok zevkliydi valla. Aynı klavyeden ben de alacağım markasını modelini unuttum kuzen gelince soracağım.

o klavyeye özel bişey mi yoksa prg filan mı var ????
  • quote:

Geçen kuzen yeni klavye almış. Tanıttık oyun konsolu olarak God of War 3 açtık oynadık. Çok zevkliydi valla. Aynı klavyeden ben de alacağım markasını modelini unuttum kuzen gelince soracağım.

ben ded geçen nintendo ds olarak tanıttım hep 3 boyut falan süper oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam

quote:

ben ded geçen nintendo ds olarak tanıttım hep 3 boyut falan süper oldu

hocam onu hangi programla yaptınız???
  • bilen yok mu ???
  • Bilgisayarda Xbox 360 keyfi yaşadım valla. Bide amcamın bilgisayarında PS3 olarak denedik Little Big Planet 2'yi oynadık çok zevkliydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc için oyun direksiyonu ???
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Bilgisayarda Xbox 360 keyfi yaşadım valla. Bide amcamın bilgisayarında PS3 olarak denedik Little Big Planet 2'yi oynadık çok zevkliydi.

hangi prg'la yaptınız birisi cvap versin yav . herkes yaşadıgı keyfi anlatıyor gerisi yok. ben hangi programla yaptınız diye soruyorum ,kimse cevap vermiyor
  • kardeş biraz uyanık ol gelme millein gazına
  • x7 klavyemi ps3 te move olarak kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAPOYRAZ

quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Bilgisayarda Xbox 360 keyfi yaşadım valla. Bide amcamın bilgisayarında PS3 olarak denedik Little Big Planet 2'yi oynadık çok zevkliydi.

hangi prg'la yaptınız birisi cvap versin yav . herkes yaşadıgı keyfi anlatıyor gerisi yok. ben hangi programla yaptınız diye soruyorum ,kimse cevap vermiyor

Sakin ol
  • Arkadaşlar kafa buluyor seninle. Oyun konsolu değil senin dediğin. Oyun kolu demek istemişsindir herhalde. Oyun konsolu olurmu klavye, sende soruyon
    nasıl nasıl nasıl?
  • Mousun altındaki lazeri Kinect olarak kullanıyorum harika aşırı zevkli. Sende kullanmak istiyorsan TIKLA
  • Oyun konsolu derken gamepadimi kastediyorsun?
  • Oyun konsolu:

vs...

Gamepad:

vs...

Senin dediğin hangisi oluyor şimdi? Gel de dalga geçme.

• Mesajlar süper Bide cidden inanmış prg filan diyor

• la adam 2 tane klavyem var aynı pcye klaveleri bağlayıp nasıl 2 li oynarım diye soruyo.aynı sorunun cevabınıbende merak ediyorum.(başlığıda yanlış anlamışım zaten "hangi prg'la yaptınız birisi cvap versin yav . herkes yaşadıgı keyfi anlatıyor gerisi yok. ben hangi programla yaptınız diye soruyorum ,kimse cevap vermiyor " bunu yazınca he a.. niye kimse cevap yazmamış dedim.)
  • harbi adam iinanmis yazik lo
  • demin de soylemistim sana sende yap guzel oluyor....
  • napak inanakmı
    yazık lan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.