Şimdi Ara

Kalplerin Lideri Cem Toker: AKP'nin yıllardır HDP konuşması kabak tadı verdi, yetki senin elinde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

hocam yeterince destekçisi olursa seçimlere babalar gibi girer, imza toplanarak vs. bu partinin ciddi bir kesimi temsil ettiğini göztermek gerekiyor fakat maalesef bu kesim küçük bir kesim ama kesinlikle büyümesi lazım.

Alıntıları Göster

Yasa değişmediği halde sokmuyorlar seçimlere LDP yi.

YsK böyle yorumladım deyip çıkmış işin içinden. Kimi kime şikayet edecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Nature vs. Nurture

Bence Besim Tibuk'tan sonra Cem Toker de gayet iyi bir seçim oldu. Besim Tibuk da benim gibi kafasına estiğini ortam dinlemeden söyleyen, aşırı ama realist tepkiler veren bir adam. Öte yandan Cem Toker de sağ duyulu bir şekilde düşüncelerini dile getiriyor.

Türkiye'de liberalizm ( klasik liberalizm ) tutmaz -gönül ister ki tutsun- sosyal yapı sebebiyle Avrupa'daki gibi sosyal liberalizm tarzı veya ulusal liberalizm daha uygun olur. Ama herşeyden önce insan, karakter sıkıntısı var bizde.

halk neyse iktidar da ona göre politka üretir hocam arz talep meselesi işin sonunda. Nitekim öyle de olması lazım. Yoksa bir parti gelir halkın hiç istemediği 20 sene iktidarda kalabilir sırf insanlar ona atmak zorunda hissettiği için. Sürekli halkın istekleri çerçevesinde şekillenmesi lazim politik akımların. Ama demokrasi tuzağı diye de bir şey vardır tabi bazen halkın %51'ine oynamak size daha çok oy kazandırır .Onları belli kimliklere göre ayrıştırmak diğer %49dan üstün tutmak.

Bilmem anlatabildim mi ?  

• Şovmenlere, ağzı iyi laf yapanlara ülkece pek bir hayranız.

Ben 2015 seçimlerinde oy kullanmıştım koca şehirden 5 oy çıkmıştı 3 ünü ben ve 2 arkaşım atmıştık.

• Hiç önemli değil hocam. AKP-MHP ve HDP ile zaten asla işim olmaz. İyi Parti ve CHP'ye de geçen seçimde oy atmama rağmen bu sefer çok yüksek ihtimalle atmayacağım. Nefret ettirdiler çünkü. Bir oyları olacaksa LDP'nin, o da benden olsun.

Tabi ki bende onca parti arasında kafama en yatkın LDP geldiği için atmıştım onca parti vardı ilk oyumdu ve tüm partilerin seçim konuşmalarını dinleyip karar vermiştim. Bir daha da sadece muharrem ince için oy kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6A505CCB -- 21 Şubat 2021; 18:1:14 >
  • HDP kapatılınca sorunlar çözülecek mi? Yoksa üç maymun oynanmaya devam mı edilecek? Hdp kapanır yerine başkası gelmeyecek mi? Neden Türkiye de siyaset veya sorunlar hem döngü halinde ya üç maymun yada halının altına süpürme kafasındayız.

akp kapatalım dese chp karşı çıkacaktır.

Yesinler birbirlerini, ete para vermesinler..

Orijinalden alıntı: WuLKaS

Yalnız akit tv iyi döndü, bu kanalın kimin olduğunu da söylemeye gerek yok sanırım.

Yesinler birbirlerini, ete para vermesinler..

akit tayyibin degil miydi bende ona sasırdım

akit albayrak ailesine ait (damadın babasının) , Damat görevden alınınca babası da milletvekilliğinden istifa etti falan ortalık bayağı karışık yani  

• Partiyi kapatsan ne olacak? Adamlar daha da güçleniyor. Daha önce kapatılan pkk partileri yüzünden mecliste parti olarak yer bulamıyorlardı, kürt seçmen aman bizim adamlarımızda meclise girsin diye bunlara daha çok oy vermeye başladı. Şimdi parti oldular üstüne de hazine yardımı alıyorlar. Bunların eski partilerini kapatanlarda o nedenle kapattı daha da güçlensinler diye.

Terörle ilişkili olan hdpli milletvekili müsveddeleri zaten içeriye alınan alındı. Delil geldikçe alınıyorlar. Sanki hiçbirine bişey yapılmamış gibi konuşuyor.

Toker şunu da desin. Hdp pkk uzantısı ve bugün millet ittifakı içindedir. Millet ittifakı partileri pkk ile birliktedir.

Bunu diyebilir mi? Geçiniz. Tokermiş. Boş laf. Siyasi dalkavuk başka birşey değil.
  • Bu adamın tek eksiği meydanlarda Allah kitap diye bağırmaması . Millet ittifakının çatı adayı olsa çok daha fazla kişi onu tanır fikirlerini benimserdi ancak LDP başkanıyken de şimdi de maalesef geniş kitlelere hitap edemiyor . Halbuki modern Türkiye'nin böyle insanlara ihiyacı var.

• SeSioN kullanıcısına yanıt

Bu bahane mi ? Ses her zaman çıkarıyorlar bu konuda da çıkarsalar ne olur yetkileri var mı ? Yok. Herhangi bir konuda konuştuklarında dinlenmiyorlar bu konuda mı dinlenecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.