Şimdi Ara

Kaloriyi hesaplayınca şok oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli abur cubur yiyen birisiyim ve haliyle kiloluyum, iftardan sonra canım tatlı birşeyler çekti bakkaldan 20 tl lik abur cuburu hüplettim. İlk defa yediklerimin kalorisini hesapladım.

Sıkı durun, 4000 civarı kalori almışım. Düşünebiliyor musunuz? Bir kaç kek, çikolata ve bisküvi ve 4000 Kalori. Şuan şokunu hala atlatamadım.

Günde en fazla 2500 kalori almam gerekirken sadece abur cubur ile 4000 kalori almışım. Sonra da çok kolay kilo almamdan dem vururum. Vay halime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut9334 -- 29 Haziran 2014; 2:35:07 >

• Kesinlikle. Herkes "su içsem yarıyor" der ama bir hesaplasalar kaloriyi neler çıkacak neler..

Bende, bir aralar kilo vermem durduğunda "sorun ne acaba?" dedim ve kalori hesapladım. Meğerse, ihtiyacımdan 600 kalori fazlasını alıyormuşum :)
  • Merak ettim acaba yedikleriniz arasında neler vardı? Kilo almaya çalışıyorumda yardımcı olursanız bi sevinirim
  • MylSehim M kullanıcısına yanıt
    Pop Kek, 9 Kat Tat, Ülker Çikolata, Nogger, Kinder Chocolate, Nestle Classic, Kabak Çekirdeği.
  • Kalori değil şeker hesabı yapın. Şeker kilo aldırır. Glukoz şurubu olan her şey kilo aldırır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki yağ? karbonhidrat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut9334

Peki yağ? karbonhidrat?

Onlar çok önemli değildir.

Haftada 1 kilo çekirdek leblebi falan yerim. Kilo almam mesela. Karbonhidratmis yağmis bakmam hayatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.