|
Arkadaşlar ben makro olarak yağ alımını iyi ayarlayamiyorum.gunde en az 80 gram yağ almam gerekiyor ama binturlu çıkamıyorum işin icinden. Şimdi elde zeytinyağ,fındık,fıstık,badem,ceviz,kabak çekirdeği var. Zeytinyağı tadı okadar iğrenç geliyor ki kusasim geliyor resmen.pilav tavuğun üstüne döküyorum iğrenç oluyor salatalığın üstüne döküyorum iğrenç oluyor pilavı zeytinyağıyla yapmaya çalışıyorum yine iğrenç.abi burda tadının kötü olmasından ziyade direk kusmami getiriyor. Kuruyemiş desen en ucuzu fıstık kabak bile daha pahalı fıstıkta o bile pahalı geliyor.100 gramda 50 Gr yağ var.100 gramın maliyeti 3.5 TL yapıyor.tavuk pirinç felan derken bunuda ekleyince bütçe belimi kırıyor. Aklıma gelen bir diğer alternatif yumurta sarisindaki yağ.1 yumurtada 5 gram yağ var 10 tane sarisiyla yesem 50 gram yağ gelir.o kadar sariyada zararli diyorlar. Çıkamadım işin içinden yol gösterin? @Automatic Gun Fire @Kara Komite @MrCaner @classlord @ClassımDeğilsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt