Şimdi Ara

## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ## (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.197
Cevap
20
Favori
319.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tefal gv 8980 kullanan ya da bilen var mı?
    kazanlı ütü alacağım ve özellikleri açısından bu ütü gayet iyi görünüyor.
    diğerlerinin de tabanlarını inceledim, gözle görülür bir fark var. teknik özellikler açısından da diğerlerinden farklı duruyor.
    fiyatı 800 tl ye kadar düşmüş durumda internette.

ancak yine de kullanan arkadaşların tavsiye ya da ikazlarını öğrenmek isterim.

veya denk özelliklerde başka bir tavsiyeniz var mı?

ne dersiniz?

acil cevaplamanız ümidi ile :)
  • ispir2000 İ kullanıcısına yanıt
    hic dusunme al derim ben
    en cok sattıgımız urun isterseniz indirim ceki verme sanısmız da mevcut
    iyi gunler
    http://www.mybaykus.com/6-bar-buhar-kazanli-utu-tr-2.html
  • arkadaşlar son zamanlarda philips ütüm sigorta attırdığı için bu buhar kazanlı su eklemek için ütünün soğumasını beklemeyeceğim, kumaş pantolonları parlatmayan tabanlı, takım elbiselerin kırışıklığını gidermek için dikey ütüleme özelliği olan, özellikle süvari marka gömleklerin kırışıklıklarını açabilecek yeni bir ütü arıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden hepinize çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper983

quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

200 Ytl yi geçmeyecek kaliteli ütü önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler..

Edit: Başlık düzeltildi.

TEFAL http://bc.vc/DcbCEc
    ARÇELİKhttp://bc.vc/VlTeyk bu ikisine bak bir düşün derim. Bende tefal var çok rahatlıkla öneririm ama arçelik de arkadaşta var o da iyi.

Alıntı yaptığınız mesajın tarihi 6 Ağustos 2008. Tam 7 yıl geçmiş ve üstüne de 18 sayfa mesaj yazılmış. Yine de tşkler..

• alper983 A kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah ne kusuru. Tebessüm ettirdiniz bizi..
  • 2 haftalık araştırma sonunda özellikle yurtdışı referansları da esas alarak rowenta dw9240 ı aldım.Buhar kazansız üst seviye ütü düşünenler için tavsiye ederim
  • Arkadaşlar merhaba,

Son olarak 2 ütü arasında kaldım, fiyatlar yakın. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını rica ederim.

1) Delonghi VVX1847 6 bar

2) Tefal GV7620 Express Compact EASY 5 bar

Hangisini tercih etmeliyim sizce?

Ek olarak yaklaşık 100 lira farkla Tefal-GV8461 6 bar modeli de mevcut, bu da 3. seçenek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq -- 29 Eylül 2015; 15:41:00 >
  • Duratorq kullanıcısına yanıt
    Merhaba aldınız mı ütüyü, tavsiye eder misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar max 400 liraya kadar kazanlı ütü tavsıyesıne ıhtıyacım var benimde.
  • Kriger kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığım buhar kazanlı ütüyü tavsiye edebilirim.Detaylar ilanda yer almaktadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektrikli-ev-aletleri-kucuk-ev-aletleri-tefal-express-compact-anti-kirec-buhar-kazanli-utu-233414754/detay/
  • Arkadaşlar yenisi hediye geldiği için kullanmadığım buhar kazanlı ütüyü satmayı düşünüyorum.İlgilenenler ilana göz atabilirler.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektrikli-ev-aletleri-kucuk-ev-aletleri-tefal-express-compact-anti-kirec-buhar-kazanli-utu-233414754/detay/
  • conti iş yaparmı acaba, şok buhar gücü yazılmamış. kullanan varmı
  • drezin D kullanıcısına yanıt
    90 gr/dk
    ile anlık olarak üfler
    şu ana kadar teslim alan müsterilerimiz gayet memnunlar üründen
    fiyat olarak da su anda cok uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_coy

Merhaba,

Phılıps 9245/02 modelini aldık, 2 kere kullanıldı kesinlikle berbat. Kötü demiyorum çünkü 200 - 300 liralık bir ütü olmuş olsaydı kötü veya memnun kalmadık denebilirdi ama 650 lira verilip de keten gömleği açmayan bir ürün için en hafif yorum olur berbat. 60 günlük iade süresi var ve hemen iade ediyorum. Phılıps'in optimal temp teknolojisi bence sınıfta kalacaktır. Bir ay önceye kadar bekarken kullandığım fakirin 75 liralık ütüsü yüksek ısıyla aynı gömleği daha güzel açtı desem gülersiniz heralde. Evet inanın ve gülün :)

Şimdi tefal gv8960 almayı düşünüyorum buhar gücüne iyi denmiş ve ısı ayarı mevcut. Aklımda ikinci bir seçenek ise philips azur 4870. İyi bir kazansız ütü kazanlı ütüye göre fiyatıda kıyaslarsak daha mantıklı olur mu düşüncesindeyim.

İki yıl Öne Philips Azur 4870 aldım. Şu an Çok az ısınıyor buharı az.İlk aldığımızda -5 dakikada suyu bitiyordu şimdi 30-40 dakikada ancak bitiyor.Şok buharlamada çalışmıyor Tamire gidecek. Arıza çok titiz kullandığımız halde 2 yıl garanti dolduğunda Kendiliğinden oluşmuştur.
    Sonuç olarak memnun değilim.

• Bende bir ütü alacağım. Sizce fakirin modellerinden birisini mi tercih etmeli yoksa philipsin 250 tl bandında bir ürünü almalı? 150 tl farka değer mi sizce Bir erkek olarak bana ütüyü sevdirmesi lazım. Eğer modele karar verdiğimizde gittigidiyor veya n11deki fiyatlar aralığında olursa sizden siparişi vermeyi düşünüyorum hocam.
  • tesekkurler ilginiz icin oncelikle
    acıkcası ne tarz bir ütü alacagınıza karar vermelisiniz
    buhar kazanlı utulerden mi yoksa normal buharlı ütülerden mi oncelikle?
    cok sık cok titiz ütü yaparım derseniz kazanlı tavsiye ederim ancak haftada bir 3-4 parça ütüleyecegim derseniz bosuna o fiyata cıkmaya gerek yok buharlı tip ütü alın derim ?
    o kararınıza gore model tercihi yapmak daha dogru olur
  • Buhar kazanlı düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimeks mağazasındaki promatör , Tefal'in FV9640 modelini çok tavsiye etti.

Her ne kadar Bimeks'teki fiyatı yüksek olsada aynı ütünün piyasada ( mesela Tekzen'de yada Webdenal'da ) daha uygun fiyatla satıldığını gördüm.

FV9640 modeli hakkına bilgisi olan var mı ? Su damlatmama özelliğinden tut , buhar gücü v.s anlamında oldukça iyi özelliklere sahip bir ütü gibi gözüküyor.

Bir üst FV9650 modeli ile kayda değer bir farkı var mı aralarında ?
  • 1 parlatma yapmayan ütü yoktur taban alıp takacaksın. Pahalı Özel tabanlar ise ütülerde ise siyah pantolon vs gömlekte düz kumaşa bir şey yapmaz ama kumaşın altında dikiş varsa o kısmı pırıl pırıl yapar
    2 buhar kazanlı ütü güzel ama ütüyü biriktirip bir seferde 3 4 saat ütü yapmayacaksan öncesi sonrası çok aşaması var. birde buhar hortumundan kaçırma yapınca anlamı kalmıyor. buhar kazanlıyı evde hizmetçi varsa alın.
    3 tefalin kabloları durduğu yerde canlı bir varlıkmış gibi kıvrılırda kıvrılır bir bakmışsınız kırılıp ameliyat yapılan kol gibi kıvrılmış açılmıyor açmaya kalkarsanız oradan yırtılıverir tefal kablodan bozulur garanti bittikten sonra kablolardan kısadevre yapıyor.
    4 philips anlatılanları haketmiyor. kırışıklıkları açamıyor buhar gücü bazen yetersiz.
    5 Rowenta ütüleri övgüyü hakediyor kesintisiz buharı vs herşeyiyle rowenta diğerlerine göre bayağı iyi
    6 rowentaların sıkıntısı çabuk su bitirmesi buharı çok kullanıyor.

• braunun tak çıkart çift tabanlı modelini veya Rowentanın 80 ve 90 serisini tercih edin pişman olmazsınız diğerleri hikaye tefalin 125 tl likle 325 tlsinin arasında fark yok philips in 400 lük ütüsü kırışıkları açamıyorsa bunlara para harcamaya deymez.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.