Şimdi Ara

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9.040
Cevap
335
Favori
587.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

suziki al ben aldım hepsiburadadam 900tl 1 ay oldu gayet memnunum ucuz ve malzeme kalitesi iyi....

• tekniktime kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bakıyorum şimdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar açık kasa housing sistemime Ocean 3 lü ön filtre ve water plus post carbon tadlandırıcı angel gold membran(1800-2000 tds değerlerinde kullanılıyormuş) takarak kurdum.. Sırayla filtreleri yıkattım.. Akbük de çeşme suyunun TDS değeri 700-750 arası.. Arıtmadan aldığım suyun tds değeri 40-50 arası değişiyor. Su da koku vs yok .. Klorlu gelen suyu da kokusuz halde alıyoruz.. Sıkıntı şu, Denizli deki evde aynı sistem arıtma ile porselen demlikte demlediğim aynı marka çayın tadını burada alamıyorum.. Demi çok çıkmıyor.. Damacana sularında da benzer durumu yaşadım.. Pınar madran suyunda gerçek tadı alabiliyorum.. Burada Biocera filtre ilavesi ile bu konuda daha kaliteli su elde etme şansım var mıdır? Yoksa bir değişiklik olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 11 Temmuz 2022; 17:52:31 >
  • Ev kullanımı için önerebileceğiniz f/p ürün tavsiyeniz var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AO Smith markası sadece su arıtma sistemleri ile uğraşan hollanda merkezli yaklaşık 150 senelik bir firma. Daisy modelini senelerdir kullanıyorum.Uzun araştırmalar sonrası bulmuştum.Birçok marka gibi membranı bir marka,filtreleri ayrı marka, kasa ayrı depo ayrı vs. değil , tüm bileşenleri aynı marka ve bataryasına kadar takım olarak kutusundan çıkıyor. Profesyonel bir marka . Sonuçta bir kez taktırılıyor bu, kesinlikle tavsiye edebileceğim bir marka ve modeldir ao smith-daisy

• clsknkml kullanıcısına yanıt

iş arkadaşımda oyle ünlü abd markası diyip almıştı benim yaklaşık 4-5 kat daha ucuz arıtmanın tadını daha çok beğenmişti tds bile daha yüksekti bayağa bende 4-6 çıkarken aynı semtte oturmamıza rağmen 20-23 dü saf suyu.

bana göre fazla şişirme bir cihaz ama siz bilirsiniz cihazda ph filtresi bile yok su asidik, daisy modelini almıştı.

karbon - ro arıtma hepsi basit teknoloji sanki şapkadan tavaşan çıkaran cihazlar varmış gibi piyasada fahiş fiyatlı cihaz çok.

burdanda biri almıştı tuzu kuru biri sonra ph filtre arıyordu firma takmıyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Temmuz 2022; 16:42:51 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

ben daisy cihazını çok yoğun olmamakla birlikte 2 senedir kullanıyorum, farklı bir daireye taşındığımdan servis söküp yeni daireye montajını yaptıktan sonra yaptığı tds ölçümünde 9 değeri çıktı. herhangi bir filtre vs. değiştirme gereği duyulmadı. ph filtresi nedir bilmiyorum fakat suyun tadı oldukça güzel.

• clsknkml kullanıcısına yanıt

pek anlamyan işi tamamen servise bırakçak biri iyi bir cihaz ama çok pahalı bilmiyorum ilk günün heycanıyla tatırmak için getirmişti şaşal şişeyle malum filtrelerin oturma süresi var ondan yüksek çıkmış olabilir tds si benden tds metreyi istemişti iş yerinde baktık zaten.

ph ın 6.5 altı su asidik ve mineralsiz ütü suyuna yakın bir su içiyorsun şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Temmuz 2022; 17:7:59 >
  • Merhaba arkadaşlar, ben normalde purefer marka filtreler kullanıyorum ama artık hiçbir yerde bulamıyorum. Global Water Solutions Türkiye ürünler haziran sonunda gelecek dedi ama yine gelen giden yok. Bana eş değer kalitede alıp kullanabileceğim filtre tavsiyesi verebilir misiniz?

• Bugün aldım ve oldukça memmunum. Arıtmaya yüksek bütçe ayırmıştım. Damacana su bile yanında çeşme suyu gibi kalıyor.

Bu seviyelerde bir şey arayan varsa tavsiye ederim.

https://www.hepsiburada.com/casper-nautilus-pompali-su-aritma-cihazi-p-HBCV00000EINU5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 14 Temmuz 2022; 17:20:9 >
  • Linkini paylaştığım Rainwater superior filtreleri yetkili satıcıda çok pahalı. Bunları daha uygun fiyata bulabileceğim bir yer var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stenon -- 15 Temmuz 2022; 3:44:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Delpo41 kullanıcısına yanıt

Puretron Çetin beyden Fluxtek inline set aldık 2 arkadaş. Daha önce Purefer kullanıyorduk. Ben henüz montaj yapmadım. Fluxtek filtreler de NSF onaylı ve Taiwan malı.

• Merhaba arkadaşlar, uzun süredir arıtma sistemlerini inceliyorum ancak arıtma sistemlerindeki ciddi oranda atık su çıkması beni vazgeçirmişti. Şöyle bir cihaz buldum ve atık su oluşmadığı yazılmış. Bu sistemlerin işleyişi hakkında bilgi sahibi olanlar yazabilir mi? Verimli çalışıyor mu? Birde ters osmos dan farklı bir sistemi mi var? Şimdiden teşekkürler.
    https://www.buzsu.com.tr/atiksiz-su-aritma-cihazi/#Accessories

• Delpo41 kullanıcısına yanıt

• daha önce kullanmadık sağlıklı yaşam amacıyla mantıklı bir ürün almak istiyorum. yazıları okuyorum herkes memnun veya tat tartışmış. sizce bana uygun ürün nedir

• by rallier kullanıcısına yanıt
    Sağlıklı yaşam için şişe suyu için, evlere kurulan su filtreleri şişe sudan daha sağlıklı olduğu için değil daha ucuz olduğu için tercih ediliyor.

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    daha Ucuz da olmuyor aslında, çok yoğun kullanımda belki ama, hangisi daha sağlıklı, keşke sağlam kaynaklardan bu konular hakkında net bilgi sahibi olabilsek. Herkes rakibini kötülüyor. Kimse bizimki de böyle zararlı böyle kötü demiyor.

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Şöyle düşünün, içtiğiniz kapalı şişe sular, hiç bir borudan geçmeden kaynağına tesis kurulup, arıtma olmasa bile direk içebileceğiniz sular, arıtma sistemlerinden geçip el değmeden şişeleniyor ve o tesislerin arıtma sistemleri hem kendi laboratuvarları hemde devletin laboratuvarları tarafından sürekli kontrol ediliyor, hergün sudan numuneler alınıp inceleme yapılıyor.
    Sizce evinize 30 yıllık borulardan geçerek ve içine çeşitli kimyasallar eklenerek gelen suyun, evinize kurduğunuz minnacık bir filtre sistemiyle temizleyerek sağladığınız su mu sağlık lı ? Yoksa diğeri mi ?
    Dersenizki onlarda pet şişelere konuluyor temizlik yapılıyormu çok kullanımlı şişelere evet haklısınız o konu muamma, o yüzden tek kullanımlık şişeler kullanmak bana herzaman daha mantıklı geliyor.
    Ekonomiklik için ise ayda 19 litreden fazla su tüketiyorsanız kesinlikle arıtma daha ekonomik oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 21 Temmuz 2022; 12:21:42 >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Hocam beşlikler için demiyorum ama 20 litrelik damacalara, ozon basılarak paketleniyor mikrop üremesin vs diye.Eve geldi ürünün ağzı açıldı, orası mikrop için açık pazar yeri. Hadi onu da geçtim beş senelik damacana şişeleri, kimin evinde nasıl kullanılıyor belli değil. Firmalarda damacalar kimsayal ile temizleniyor lakin hiç bir firma tarafından temizlik testinin etkin yapılıp yapılmadığı kontrol etmiyor diyor, kimyasal artık var mı vs diye de bakan yok diyor bu sektörde 20 yıldır çalışan kimyager arkadaş. Kendisine de güvenirim. Kendisi de 10 senedir arıtma kullanıyor. Daha bir sürü olaylar. Yanlış anlaşılmasın ben damacana ya düşman arıtmaya düşman ya da ikisine de sevdalı biri değilim. Sadece bu konuda fırsat buldukça araştırma yapıyor, güvendiğim kişilere sorup soruşturuyorum. Güneşin altında ordan oraya ordan oraya taşınması vs o işe hiç girmiyorum bile.Bu arada ne firmanın laboratuvar test sonuçlarına ne de devletin test sonuçlarına güvenemiyorum malum sebeplerden ötürü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 21 Temmuz 2022; 13:25:41 >

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.