Şimdi Ara

Kaliteli poleni nerden bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
5.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda polen kullanan yada bu işlerle bilgisi olan var mı ? internette çok büyük fiyat farkları var. Sanırım bu işe de hile karışıyormuş. Tavsiye edebilceğiniz iyi kalitede polen aldığınız bir yer var mı ? %100 doğal bir polenin kilosu ne kadar olmalı ?

• ben kullanıyorum balen marka ve nurs lokman hekim ondan aldım. nus lokman hekimin ki 100 gr ı 10 lira mı ne. kutu içinde satılıyor. güneş ışığı falan görmemesi lazımmış. başka da bildigim aktarlarda satılan yok zaten açık halde alma zaten.sabah akşam 1 er yemek kaşığı yiyorum ben...
    sende alacak olduğun markayı burdan yazarsan iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asım2

ben kullanıyorum balen marka ve nurs lokman hekim ondan aldım. nus lokman hekimin ki 100 gr ı 10 lira mı ne. kutu içinde satılıyor. güneş ışığı falan görmemesi lazımmış. başka da bildigim aktarlarda satılan yok zaten açık halde alma zaten.sabah akşam 1 er yemek kaşığı yiyorum ben...
    sende alacak olduğun markayı burdan yazarsan iyi olur.

Faydasını gördün mü ? Ben evvela bu işi yapan arıcılardan almak istiyorum. Olmadı Arifoğlu'nun organik polen adı altında sattığı bir ürün var 100 gramı 34 lira. Bu kadar fiyat farkını anlamıyorum. Arıcılıkla ilgilenen varsa bizi bilgilendirirse sevinirim. Çünkü arıcılık forumlarında okuduğum kadarıyla bazıları kilosu 200 liradan aşağı satılan polen olmaz diyorlar.
  • 100 gr. 34 lira oha çok pahalıymış. Faydasını gördüm. Mü daha pek anlamadım. 100 gr bitirdim işte 5-6 gün oldu o konuda pek bişey diyemem. Ama etkisi var diye düşünüyorum. Fayda olarak ya da psikolojik te olabilir. Fiyat farkı çok gazla o zaman diperleri sahte mi diyeceğim ana öyle bişey de olmaz gibi. Polenin Çeşitleri varmış yaş polen vb. Ondan olabilir. Ben 1-2 ay bu söylediğim markaya devam etmeyi düşünüyorum. Diğeri pahalıymış. 100 gr birde 100 gr yeterli olmaz zaten daha fazla kullanmak gerekir. Ondan en az 500 gr alma lazım sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ari sütu daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Ari sütu daha iyi

o çok pahalı. hem de sahte çıkma olayı daha fazlaymış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kuru buz nereden bulabilirim?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bahsettiğiniz fiyatlar aşağıdaki sitedeki fiyatlara göre çok komik. 10 liraya alan arkadaş bu siteyi inceledikten sonra 10 liralık ürüne sahte der tahminimce:)

www.aribilim.com
  • Bende anlamadım zaten bu işi.

• asım2 kullanıcısına yanıt
    deme ya, ben acikta aliyordum, yemek kasigi deyilde, cay kasigiyla olcuyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.