Şimdi Ara

Kalite Klima Sıralaması 2013 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
17
Favori
41.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Enginturaman

quote:

Orijinalden alıntı: Tostmania

quote:

Orijinalden alıntı: Enginturaman

Merhaba,

Aşağıdaki sıralamadan anladığım Midea Premier orta segment'te Toshiba ve Alarko'dan daha iyi Giriş Seviyesi Midea Optimumdan daha üstün.

9 ve 18 iki adet Midea klima alacağım. Optimum ile Premier arasında toplamda 650 lira gibi bir fark var hangisini tercih etmeliyim.

Bu sıralamaya göre Premier i tercih etmeliyim gibi durmakta.

Teşekkürler.

ORTA SEGMENT

Mitsubishi SRK25ZJP-S *****

Mitsubishi DXK09Z3-S *****

Midea Premier Serisi ****

Toshiba Suzumi ****

CARRIER XPOWER GolD ****

GİRİŞ SEVİYESİ

Midea Optimum *****

Toshibadan iyi değil, o modellerinden iyi.

Lütfen geneleme yapmayalım.

Yok genelleme yapmadım oradaki Toshibayı kastettim zaten.

Carrier de aynı şekilde.

Sıralamanın mantıgını teyit etme amaçlı olarak yazdım zaten.

Toshiba skvp ve pkvp ülkemizdeki midealarda çok çok üstündür.

Ama,

toshiba

skv ve skvr ses sorunları yüzünden artık önerilmiyor.

midea optimum dış ünitesinde az ses var birde iç ünite plastigi çok kaliteli değil.

• mbirol bey klima tavsiyenizi bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: galipbey01

mbirol bey klima tavsiyenizi bekliyorum
    Merhaba,
    1-2 hafta içinde 1 adet 18000 btu inverter klima alacağım ama hala ne marka veya hangi ürün alacağım konusunda karar veremedim. En son Daikin yeni piyasa çıakcak olan Türkiye üretimi Zhara FTXB50AV1 almayı düşünüyorum. Fiyat 2800TL ki bu ürün Enjoy serisi ile birebir aynı zatece türkiye üretimi olduğu için ENjoya göre 500tl daha ucuz.

Sizin tavsiye edebileceğiniz max 3000TLye kadar ürün var mıdır.

Sadece yazın kullanacam ve ısıtma için düşünmüyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_3306812/mpage_375/tm.htm

konusundan tavsiye alalım bu konu klimaların özellikleri kalitesi vb ile ilgili.

Orijinalden alıntı: 9köy

arkadaşlar tavsiye

http://forum.donanimhaber.com/m_3306812/mpage_375/tm.htm

konusundan tavsiye alalım bu konu klimaların özellikleri kalitesi vb ile ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 10 Mayıs 2013; 6:18:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

inverter olarak 12.000 BTU en ucuz en iyi hangisini seçmeliyim , Antalya sıcağına

UĞUR Uğur UACI12

Airfel AS12-0933

AUER Auer AG12-0935/INV

Midea MSRI-DCI 12

bunların hepsi aynı klima burda tavsiye yapmıyoruz ama hadi bukez yardımcı olayım.

siz vestel alın vestelde onlara yaptıryor klimalarını ve daha ucuz ayrıca vestelin malı çok kalitelidir. modellerine bakın derim. olmazsa demir döküm alın nede olsa yerli üretim ve parçası boldur.

quote:

inverter olarak 12.000 BTU en ucuz en iyi hangisini seçmeliyim , Antalya sıcağına

UĞUR Uğur UACI12

Airfel AS12-0933

AUER Auer AG12-0935/INV

Midea MSRI-DCI 12

bunların hepsi aynı klima burda tavsiye yapmıyoruz ama hadi bukez yardımcı olayım.

siz vestel alın vestelde onlara yaptıryor klimalarını ve daha ucuz ayrıca vestelin malı çok kalitelidir. modellerine bakın derim. olmazsa demir döküm alın nede olsa yerli üretim ve parçası boldur.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 10 Mayıs 2013; 6:18:26 >

• quote:

quote:

UĞUR Uğur UACI12

Airfel AS12-0933

AUER Auer AG12-0935/INV

Midea MSRI-DCI 12

Alıntıları Göster
    "vestelin malı çok kalitelidir" derken şaka yapmadınız değil mi?..

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

hehe görmüyormusunuz arkadaş şeytan işareti koymuş ben burdan tavsiye istemeyin dediğim halde hemen alta yazmış espriyi anlamıdnızmı benim şakamıda kör gözlüğü ile oklediğine göre

quote:

hehe görmüyormusunuz arkadaş şeytan işareti koymuş ben burdan tavsiye istemeyin dediğim halde hemen alta yazmış espriyi anlamıdnızmı benim şakamıda kör gözlüğü ile oklediğine göre

Alıntıları Göster
    KENDİNİZİ TATMİN EDİN SİZ

tavsiye bölümüne de yazmıştım ama insanlar kendini tatmin ediyor ancak

desene çivisi çıkmış bu forumun

tv bölümündeki yazıları mı görürsen bu markalar evime giremez ...

lg samsung vestel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 10 Mayıs 2013; 6:19:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

KOMUTAN oncelikle sattigin satmadigin. Diye benim icin yazdiysan,sana soyleyeyim Panasonic sattim satiyorum,satarimda.Gordunmu konusuna gelince evet gordum yeni PKE yi,fogtorafinida koydum foruma,bizzat ben cektim. Yani daha yeni sattim. Ben soyledim daha once nke icin,simdide 12. 15 Pke icin aynisini soyluyorun. 9-18-24 ayni degil mesela. Tam serpantin kondanser.
    Hitachi konusuna gelince listede veya katalogda var kendisi yok ki piyasada preminyumun..Ozaman innternette buldugun super klimalarin hepsini yazin oraya.
    Zibroya gelince ben tabike yazacagim, ama asil kullananlar yazsa daha hos. Ha. Bugune kadar yazdik buradan alanlarda var forumda kimi yaktik bugune kadar.

Senin Mitsubishi dunya taniyor,ozellikle pakistannnnnn
    Beyler bunun için yeni bir konu açtım ancak bu başlık altındakiler daha bilgil görünüyor diye buraya da yazmak istedim çünkü hassas olduğum bir konu iyi ürün seçmek
    yanıtlarsanız memnun olurum.
    Merhaba beyler...
    Klima almak istiyorum ancak çok kararsız kaldım. Benimle bildiklerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız?

1-Filtrelerin hiçbir işe yaramadığını biliyorum
    Ancak Plazma özelliği etkili midir değil midir? bende kronik (sürekli) burun tıkanıklığı va bunun bir faydasını görebilir miyim?

2.Eğer plazmalar etkili ise bu özelliğe sahip bir klima etkili değil ise en ekonomik bi rmodeli seçeceğim

3. Plazma özelliği Etkili ise Beko 12000 btu düşünüyorum (1250 lira)
    (oda 3.5x5 metre güneş görmeyen taraf ama buralar güneşte 50 derecenin üzerinde)

4.Plazma özelliği gereksiz ise
    ucuzundan almayı düşünüyorum ucuzlardan hangisini önerirsiniz
    Demirdöküm altus gibi...
    Demirdöküm markası eski demirdöküm gibi midir yoksa o kaliteye artık değil mi? (çok gürültülü olduğunu söylüyorlar)
    altus ile arçelik-beko arasında bir fark var mıdır?

5-Demirdöküm 800 lira
    altus 800 lira
    Beko (ekonomik model)1000 lira
    Samsung 1200 lira
    Bosch 1200 lira

aradaki fiyat farklarına değer mi yani demirdöküm mü alayım yoksa aradaki fark beni pişman eder mi?

Toparlayayım plazma özelliği için 400 lira fiyat farkına değer mi
    değmiyor diyorsanız ucuzundan hangisini önerirsiniz?

Kafam karışık gerçekten
    Şimdiden teşekkür ederim

NOT: bu arada montajı baştan savma yapmamaları için şimdiden deneyimlerinizi paylaşıp ona göre önlem almamı sağlarsanız memnun olurum

• quote:

quote:

o arkadaş yazdığı herşeyi silmiş değiştirmiş, ne dediği ne istediği anlaşılmıyor ki?..
    dolayısıyla espriyi anlayamadık tabii ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: masterberkant

Beyler bunun için yeni bir konu açtım ancak bu başlık altındakiler daha bilgil görünüyor diye buraya da yazmak istedim çünkü hassas olduğum bir konu iyi ürün seçmek
    Merhaba beyler...
    Klima almak istiyorum ancak çok kararsız kaldım. Benimle bildiklerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız?

Ancak Plazma özelliği etkili midir değil midir? bende kronik (sürekli) burun tıkanıklığı va bunun bir faydasını görebilir miyim?

2.Eğer plazmalar etkili ise bu özelliğe sahip bir klima etkili değil ise en ekonomik bi rmodeli seçeceğim

(oda 3.5x5 metre güneş görmeyen taraf ama buralar güneşte 50 derecenin üzerinde)

Demirdöküm altus gibi...
    Demirdöküm markası eski demirdöküm gibi midir yoksa o kaliteye artık değil mi? (çok gürültülü olduğunu söylüyorlar)

5-Demirdöküm 800 lira
    altus 800 lira
    Samsung 1200 lira
    Bosch 1200 lira

aradaki fiyat farklarına değer mi yani demirdöküm mü alayım yoksa aradaki fark beni pişman eder mi?

Kafam karışık gerçekten
    Şimdiden teşekkür ederim

NOT: bu arada montajı baştan savma yapmamaları için şimdiden deneyimlerinizi paylaşıp ona göre önlem almamı sağlarsanız memnun olurum

Listenizdekilerin hiç biri klima değil.

• @baberti,

burda

yazmış arkadaş. alıntı olduğundan aynen kalmış üstünüze afiyet dün gceki yazısınıda gördüm gayet espritüeldi. bu işarette vardı. bende yazıcaktım yazıyı kopya edip diğer topiğe alıp istediği klimalar dikkat çekiektim. ama yazamadım. bir kaç yazı daha yazıcaktım ayrıca diğer topiklere. üstünüze afiyet hastane durumu oldu. sabahladık saat 10da zor çıktık.

şimdi baktım arkadaş değiştirmiş yazılarını sağlık olsun azazel zaten şeytan manasına geliyor türkçede yahudilerdede iyi huylu şeytan manasına geliyormuş sanrıım kötü huylu şeytanlardan biri dürtmüşki, ban çekmiş birde canı sağolsun. ben şahsen yazılarımı değiştirdimmi önceki yazımı imgurdan resim haline getiryorumki genelde edit durumu belli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tostmania

quote:

Orijinalden alıntı: masterberkant

Merhaba beyler...

Demirdöküm altus gibi...

5-Demirdöküm 800 lira
    altus 800 lira
    Samsung 1200 lira
    Bosch 1200 lira

Kafam karışık gerçekten
    Şimdiden teşekkür ederim

Listenizdekilerin hiç biri klima değil.

en azından diğer sorulara cevap verebilrdiniz plazma gerçekten etkili mi?
    bu fşyatlarda herhangi bir markaya açığıma marka önerebilirsiniz
    bir de bugün baymak (1000 tl) gördüm elite serisi (ancak otomatik temizleme özelliği yok)

• 9köy kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar fujitsu nocria üretimden kalktı diyorlar üretimi kalkmış klima alınır mı sizce? kaç yıl oldu üretime geceli ki kaldırmışlar yoksa klimada sorunlar mı var. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Orijinalden alıntı: çalcı

Merhaba arkadaşlar fujitsu nocria üretimden kalktı diyorlar üretimi kalkmış klima alınır mı sizce? kaç yıl oldu üretime geceli ki kaldırmışlar yoksa klimada sorunlar mı var. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

kardeş nocria iyi bir modeldir. sorun duymadım şimdiye kadar bu modelden. kalkıp kalkmadığını bilmiyorum. belkide pahalı olduğundan türkiyeye gelmiyor olabilir. veya ismi değişmiş olabilir. en doğrusu abkay firmasına bir telefon açın.

KOMUTAN oncelikle sattigin satmadigin. Diye benim icin yazdiysan,sana soyleyeyim Panasonic sattim satiyorum,satarimda.Gordunmu konusuna gelince evet gordum yeni PKE yi,fogtorafinida koydum foruma,bizzat ben cektim. Yani daha yeni sattim. Ben soyledim daha once nke icin,simdide 12. 15 Pke icin aynisini soyluyorun. 9-18-24 ayni degil mesela. Tam serpantin kondanser.
    Hitachi konusuna gelince listede veya katalogda var kendisi yok ki piyasada preminyumun..Ozaman innternette buldugun super klimalarin hepsini yazin oraya.
    Zibroya gelince ben tabike yazacagim, ama asil kullananlar yazsa daha hos. Ha. Bugune kadar yazdik buradan alanlarda var forumda kimi yaktik bugune kadar.

yer tavan tipi klimalar konusunda ne düşünürsünüz arkadaşlar

• quote:

ustalara sorum:

Panasonic KIT-YE9-MKX
    Mitsubishi SRK25ZMP-S1

hangi segmente girer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisgurler -- 2 Temmuz 2013; 21:40:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barisgurler

ustalara sorum:

Panasonic KIT-YE9-MKX
    Mitsubishi SRK25ZMP-S1

hangi segmente girer?
    SAMSUNG KLIMALR IYIMIDIR BEYLER 12000LIK
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.