bu klimaları fiyat/performansına göre ; dar gelirli , ortadirek ve üst gelir grubu gibi gruplara ayırıp bir sıralama yapan olursa çok faydalı olacak..
Zaten öyle durumu iyi olanlar ilk iki sırayı, orta olanlar 3. Sırayı fakirlerde son sırayı.:-):-)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Merhaba arkadaşlar, ben bu ay içerisinde salona klima alacağım, oda 27 m2, güney ve batı cephesine bakan 2 - 2 yani 4 pencere ve birde 70 cm balkon kapısı var, tavan yüksekliği 2.5 m, adanada yaşıyorum. şimdi benim istediğim klima piyasadaki en iyi enerji tasarrufunu sağlayan ve taş gibi birşey olsun istiyorum. Hangi marka-model-btu tavsiye edersiniz ?
bikızılderili
kullanıcısına yanıt
DAİKİN, ME
Arkadaşlar Özetle durum şudur; Şanlıurfa,Birecik İlçesi 20 metrekare 5.kat(arakat bir daire-oda) 12.000 btu uygun gibi düşünüp,3000 tl yi aşmayan en optimum klimaya bakıyorum.Isıtma için kullanılmayacaktır.(istisnalar dışında) bana bir şeyler önerir misiniz?3 alternatif olsun.Şimdiden teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme