Bildirim
kalırmıyım ss'li Gelişmeler var!!Veee Son durum rahatlatıcı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
çok mu kötü :( kalırmıyım -
olsun ya kafana takma 0 ları saymazsak 1 in 1 tane var.belki 1 harici olanları geçer not olarak sayarlar. -
ortalaman 3 ün üstündeyse geçiyosun galiba, 2 haftadır açılan konulardan öğrendim. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: PinusNigr4
olsun ya kafana takma 0 ları saymazsak 1 in 1 tane var.belki 1 harici olanları geçer not olarak sayarlar.
saol kardeşim ama şuan öyle g.tm tutuştuki yazı bile kalsam dua etcem sence yaza kalma ihtimalim varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: rodostr
quote:
Orijinalden alıntı: PinusNigr4
olsun ya kafana takma 0 ları saymazsak 1 in 1 tane var.belki 1 harici olanları geçer not olarak sayarlar.
saol kardeşim ama şuan öyle g.tm tutuştuki yazı bile kalsam dua etcem sence yaza kalma ihtimalim varmı
Geçme ihtimalim var mı diye sorsana bi ? -
Her bir dersin sağ tarafta yazan puanlarını o dersin 1 hafta içerisinde kaç ders saati olduğu ile çarp, bu sayıları topla, 100 ekle ve haftalık ders saatine böl.
50yi geçemezse kalırsın.
Edit: Karneni b*k götürüyor.
Edit2: Notun ne olursa olsun, kurtarma sınavı veya ortalama yükseltme sınavına girebiliyorsun. Bu sınavlardan 45 üzeri not alırsan dersten geçersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-Que -- 28 Mayıs 2012; 23:23:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ooryuken
ortalaman 3 ün üstündeyse geçiyosun galiba, 2 haftadır açılan konulardan öğrendim.
evet anadoluda 3 yani 102 puan lazım ama benim 94 puanda kalıo ): -
quote:
Orijinalden alıntı: I-Que
Her bir dersin sağ tarafta yazan puanlarını o dersin 1 hafta içerisinde kaç ders saati olduğu ile çarp, bu sayıları topla, 100 ekle ve haftalık ders saatine böl.
50yi geçemezse kalırsın.
Edit: Karneni b*k götürüyor.
Edit2: Notun ne olursa olsun, kurtarma sınavı veya ortalama yükseltme sınavına girebiliyorsun. Bu sınavlardan 45 üzeri not alırsan dersten geçersin.
saol çok teşekkür ediyorum -
%100 kalırsın kendini şimdiden hazırla kurtuluş yok geçmiş olsun. -
sen bunlara bakma kardeşim 9. sınıfta 7 10. sınıfta 5 birim geldi sorumluluk sınavlarıyla geçtim hatta sınavlarla ortalamam bile yükseldi bu sene ise sadece bir tane birim var alttan 4 tane var ama onlarıda bu sene vericem inşallah -
soru kalır mıyım değil de geçer miyim olmalıydı umarım geçersin
-
Sıfırdan bir mi verdin hep naptın ? -
Yerinde olsam okulu bırakırım lan, senden bişey bekleyen aileye yazık şunlara bak. -
0 varsa direk kalinmiyormu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorumluluga felan kalıyorsun dostum.Benim ilk sınavlar da b.ktan dı .Sonra düzelttim -
quote:
Orijinalden alıntı: venomxx18
sen bunlara bakma kardeşim 9. sınıfta 7 10. sınıfta 5 birim geldi sorumluluk sınavlarıyla geçtim hatta sınavlarla ortalamam bile yükseldi bu sene ise sadece bir tane birim var alttan 4 tane var ama onlarıda bu sene vericem inşallah
hocam saol ama anladıgıma göre 11 desin 10.sınıfta 5 taneden 1 taneyi verip geçmissin bu senede kalan 4 ümü vereceksin eger öyleyse 4 tane 1le nasıl geçtin -
quote:
Orijinalden alıntı: rodostr
quote:
Orijinalden alıntı: venomxx18
sen bunlara bakma kardeşim 9. sınıfta 7 10. sınıfta 5 birim geldi sorumluluk sınavlarıyla geçtim hatta sınavlarla ortalamam bile yükseldi bu sene ise sadece bir tane birim var alttan 4 tane var ama onlarıda bu sene vericem inşallah
hocam saol ama anladıgıma göre 11 desin 10.sınıfta 5 taneden 1 taneyi verip geçmissin bu senede kalan 4 ümü vereceksin eger öyleyse 4 tane 1le nasıl geçtin
hayır 9. sınıfta 4 tane verdim 3 kaldı 10. sınıfta 3 verdim 2 kaldı şubat ayında olan sınavlardada 9. sınıftan 1 tane verdim 4 tane kaldı 10. ve 11. sınıfta 2'den fazla bir getirince kalıyorsun
Benzer içerikler
- kaleci krampon önerisi
- oksamen-l iğne kullananların yorumları
- bol gelen gözlük nasıl daraltılır
- antika singer dikiş makinası değeri nasıl belirlenir
- hiçbir işim rast gitmiyor büyü mü var
- telegram indirim
- ets2 türkiye haritası
- çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X