Şimdi Ara

kalırmıyım ss'li Gelişmeler var!!Veee Son durum rahatlatıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  kalırmıyım ss'li Gelişmeler var!!Veee Son durum rahatlatıcı
    edit:edit:evetttttttttt son durum beyler saolsun almanca hocamız elinde geeni yapmış 70 vermiş şuan kafamı taşlara vuruyorum yüksek alsadım sınavladan 2 tane zayıfım olacaktı ama kader 2 tanee 1 ve bir tanede 0 var geometrici 1 yaparmı bilemiyorum ama 3 tane zayıf sonuçta yazın çok sıkı tutucam çok stres yaşadım ama atlattıgımı düşünüorum;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodostr -- 31 Mayıs 2012; 11:50:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rodostr

edit:edit:evetttttttttt son durum beyler saolsun almanca hocamız elinde geeni yapmış 70 vermiş şuan kafamı taşlara vuruyorum yüksek alsadım sınavladan 2 tane zayıfım olacaktı ama kader 2 tanee 1 ve bir tanede 0 var geometrici 1 yaparmı bilemiyorum ama 3 tane zayıf sonuçta yazın çok sıkı tutucam çok stres yaşadım ama atlattıgımı düşünüorum;
    bu karneyle spor toto oynanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0N3R -- 28 Mayıs 2012; 23:07:25 >

• çok mu kötü :( kalırmıyım
  • olsun ya kafana takma 0 ları saymazsak 1 in 1 tane var.belki 1 harici olanları geçer not olarak sayarlar.
  • ortalaman 3 ün üstündeyse geçiyosun galiba, 2 haftadır açılan konulardan öğrendim.
  • quote:

Bir şey diyeceğim hiç mi zoruna gitmedi bu notlar neden çalışmadın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PinusNigr4

olsun ya kafana takma 0 ları saymazsak 1 in 1 tane var.belki 1 harici olanları geçer not olarak sayarlar.

saol kardeşim ama şuan öyle g.tm tutuştuki yazı bile kalsam dua etcem sence yaza kalma ihtimalim varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PinusNigr4

olsun ya kafana takma 0 ları saymazsak 1 in 1 tane var.belki 1 harici olanları geçer not olarak sayarlar.

saol kardeşim ama şuan öyle g.tm tutuştuki yazı bile kalsam dua etcem sence yaza kalma ihtimalim varmı

Geçme ihtimalim var mı diye sorsana bi ?
  • Her bir dersin sağ tarafta yazan puanlarını o dersin 1 hafta içerisinde kaç ders saati olduğu ile çarp, bu sayıları topla, 100 ekle ve haftalık ders saatine böl.
    50yi geçemezse kalırsın.

Edit: Karneni b*k götürüyor.

Edit2: Notun ne olursa olsun, kurtarma sınavı veya ortalama yükseltme sınavına girebiliyorsun. Bu sınavlardan 45 üzeri not alırsan dersten geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-Que -- 28 Mayıs 2012; 23:23:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ooryuken

ortalaman 3 ün üstündeyse geçiyosun galiba, 2 haftadır açılan konulardan öğrendim.

evet anadoluda 3 yani 102 puan lazım ama benim 94 puanda kalıo ):
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-Que

Her bir dersin sağ tarafta yazan puanlarını o dersin 1 hafta içerisinde kaç ders saati olduğu ile çarp, bu sayıları topla, 100 ekle ve haftalık ders saatine böl.
    50yi geçemezse kalırsın.

Edit: Karneni b*k götürüyor.

Edit2: Notun ne olursa olsun, kurtarma sınavı veya ortalama yükseltme sınavına girebiliyorsun. Bu sınavlardan 45 üzeri not alırsan dersten geçersin.

saol çok teşekkür ediyorum
  • %100 kalırsın kendini şimdiden hazırla kurtuluş yok geçmiş olsun.
  • sen bunlara bakma kardeşim 9. sınıfta 7 10. sınıfta 5 birim geldi sorumluluk sınavlarıyla geçtim hatta sınavlarla ortalamam bile yükseldi bu sene ise sadece bir tane birim var alttan 4 tane var ama onlarıda bu sene vericem inşallah
  • soru kalır mıyım değil de geçer miyim olmalıydı umarım geçersin
  • Sıfırdan bir mi verdin hep naptın ?
  • Yerinde olsam okulu bırakırım lan, senden bişey bekleyen aileye yazık şunlara bak.
  • 0 varsa direk kalinmiyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorumluluga felan kalıyorsun dostum.Benim ilk sınavlar da b.ktan dı .Sonra düzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

sen bunlara bakma kardeşim 9. sınıfta 7 10. sınıfta 5 birim geldi sorumluluk sınavlarıyla geçtim hatta sınavlarla ortalamam bile yükseldi bu sene ise sadece bir tane birim var alttan 4 tane var ama onlarıda bu sene vericem inşallah

hocam saol ama anladıgıma göre 11 desin 10.sınıfta 5 taneden 1 taneyi verip geçmissin bu senede kalan 4 ümü vereceksin eger öyleyse 4 tane 1le nasıl geçtin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

sen bunlara bakma kardeşim 9. sınıfta 7 10. sınıfta 5 birim geldi sorumluluk sınavlarıyla geçtim hatta sınavlarla ortalamam bile yükseldi bu sene ise sadece bir tane birim var alttan 4 tane var ama onlarıda bu sene vericem inşallah

hocam saol ama anladıgıma göre 11 desin 10.sınıfta 5 taneden 1 taneyi verip geçmissin bu senede kalan 4 ümü vereceksin eger öyleyse 4 tane 1le nasıl geçtin

hayır 9. sınıfta 4 tane verdim 3 kaldı 10. sınıfta 3 verdim 2 kaldı şubat ayında olan sınavlardada 9. sınıftan 1 tane verdim 4 tane kaldı 10. ve 11. sınıfta 2'den fazla bir getirince kalıyorsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.